KAYAKS LESSE ET LOMME

Contactgegevens KAYAKS LESSE ET LOMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAYAKS LESSE ET LOMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAYAKS LESSE ET LOMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PLAN D'EAU 1A; 5580; ROCHEFORT, België

Telefoon (phone): 84377230 (+32-84377230) 84377230 (+32-84377230)

Fax (fax): +32 (81) 133-91-29 +32 (81) 133-91-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAYAKS LESSE ET LOMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAYAKS LESSE ET LOMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAYAKS LESSE ET LOMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAYAKS LESSE ET LOMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAYAKS LESSE ET LOMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAYAKS LESSE ET LOMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAYAKS LESSE ET LOMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAYAKS LESSE ET LOMME
Products information KAYAKS LESSE ET LOMME

BTW identificatienummer (tax): BE09263092041
Ondernemingsnummer: 2897338867
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Kayaks.

Product categorie (product category): Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAYAKS LESSE ET LOMME
(Get full report from official database of BE for KAYAKS LESSE ET LOMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAYAKS LESSE ET LOMME
Addition kinds of activities for KAYAKS LESSE ET LOMME

109903. Platina groep ertsen mijnbouw | Platinum group ores mining
289903. Gelatine | Gelatin
336601. Bussen en lagers | Bushings and bearings
353107. Brekers, slijpmachines en dergelijke apparatuur | Crushers, grinders, and similar equipment
30890217. Weefselautomaten, kunststoffen | Tissue dispensers, plastics
32810400. Slate producten | Slate products

Werken bij KAYAKS LESSE ET LOMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAYAKS LESSE ET LOMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAYAKS LESSE ET LOMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAYAKS LESSE ET LOMME. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker sportvoeding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gemotiveerde productiemedewerker gezocht voor de productie van sportvoeding. Je staat in voor het beheren van het magazijn, verpakken van voeding en afwegen van recepturen. Je wordt intern voorzien van een opleiding, doorgroeimogelijkheden zijn er naar de toekomst toe.

  • Vrachtwagenchauffeur ce (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature zoeken we een chauffeur CE. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je zal instaan om diverse goederen te leveren volle vrachten/groupage. Laden en lossen hoort ook bij de dagelijkse job. Grotendeels volledige weken uitslapen Vooral ritten BelgieFrankrijk en Engeland.

  • Administratieve bediende (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de administratieve duizendpoot waar wij naar op zoek zijn? Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor onmiddellijke opstart. Jouw taken als administratief bediende zijn als volgt: Administratieve ondersteuning van de boekhoudafdeling (inboeken van facturen, btw-aangifte, debiteurenbeheer) Onthaal en telefonie Administratieve taken binnen de aankoop- en/of verkoopadministratie Ondersteuning van de personeelsadministratie Bediening van de weegbrug en input van de weegbonnen Kwaliteitsopvolging

  • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

  • Technisch verkoper (m/v) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt voor een warm onthaal, luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z. Voornaamste activiteiten zijn: plannen overlopen met de klant, technische mogelijkheden bespreken, berekenen en uitwerken, offerte opstellen en order finaliseren.

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudelijk hulp-regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Gent Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

  • ADJUNCT PROJECTLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Projectleider wordt je bijgestaan door een ervaren projectleider Je krijgt de leiding over bouwprojecten zowel qua uitvoering als budget alsook over medewerkers, ploegbazen en werfleiders en onderaannemers Je staat in voor de werkvoorbereiding en de veiligheid van de werf Je onderhandelt met de klanten en beslist over aankopen in overleg met de aankoopdienst

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

Zoek naar antwoorden van KAYAKS LESSE ET LOMME in sociale netwerken
Look for responds of KAYAKS LESSE ET LOMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAYAKS LESSE ET LOMME. Laat een reactie achter voor KAYAKS LESSE ET LOMME. KAYAKS LESSE ET LOMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAYAKS LESSE ET LOMME. Leave a respond for KAYAKS LESSE ET LOMME. KAYAKS LESSE ET LOMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAYAKS LESSE ET LOMME op de google maps. Adres en contacten KAYAKS LESSE ET LOMME
Location of KAYAKS LESSE ET LOMME on the google maps. Address and contacts of KAYAKS LESSE ET LOMME

Andere gerelateerde bedrijven als come KAYAKS LESSE ET LOMME KAYAKS LESSE ET LOMME: D.C. PUT BOYS | ALU-WETS | HENDRIK VERMEERBERGEN | GEORGES SOUMENKOFF | Go Internet

Other related companies as KAYAKS LESSE ET LOMME: D.C. PUT BOYS | ALU-WETS | HENDRIK VERMEERBERGEN | GEORGES SOUMENKOFF | Go Internet

KAYAKS LESSE ET LOMME is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAYAKS LESSE ET LOMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09263092041. Het bedrijf KAYAKS LESSE ET LOMME bevindt zich op het adres: RUE DU PLAN D'EAU 1A; 5580; ROCHEFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Lijst met producten zijn Produits: Kayaks..
De hoofdactiviteit van KAYAKS LESSE ET LOMME is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAYAKS LESSE ET LOMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAYAKS LESSE ET LOMME, openstaande posities, locatie van KAYAKS LESSE ET LOMME op de kaart.

KAYAKS LESSE ET LOMME is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAYAKS LESSE ET LOMME, company assigned to the tax number BE09263092041. The company KAYAKS LESSE ET LOMME is located at the address: RUE DU PLAN D'EAU 1A; 5580; ROCHEFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. List of products are Produits: Kayaks..
The main activity of KAYAKS LESSE ET LOMME is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KAYAKS LESSE ET LOMME is not available. You also can look at reviews of KAYAKS LESSE ET LOMME, open positions, location of KAYAKS LESSE ET LOMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAYAKS LESSE ET LOMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAYAKS LESSE ET LOMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAYAKS LESSE ET LOMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAYAKS LESSE ET LOMME, employees, financial statistics.