AFVAART VAN DE DOMMEL

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • AFVAART VAN DE DOMMEL
Private companiesMiscellaneous Retail • AFVAART VAN DE DOMMEL

Contactgegevens AFVAART VAN DE DOMMEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFVAART VAN DE DOMMEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AFVAART VAN DE DOMMEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAYENHOEK 28; 3910; NEERPELT, België

Telefoon (phone): 11663030 (+32-11663030) 11663030 (+32-11663030)

Fax (fax): +32 (3) 193-75-16 +32 (3) 193-75-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFVAART VAN DE DOMMEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFVAART VAN DE DOMMEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFVAART VAN DE DOMMEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFVAART VAN DE DOMMEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFVAART VAN DE DOMMEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFVAART VAN DE DOMMEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFVAART VAN DE DOMMEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFVAART VAN DE DOMMEL
Products information AFVAART VAN DE DOMMEL

BTW identificatienummer (tax): BE09965667724
Ondernemingsnummer: 4810607910
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Kayaks.

Product categorie (product category): Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFVAART VAN DE DOMMEL
(Get full report from official database of BE for AFVAART VAN DE DOMMEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AFVAART VAN DE DOMMEL
Addition kinds of activities for AFVAART VAN DE DOMMEL

4222. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage
10990502. Titaniferous-magnetiet mijnbouw | Titaniferous-magnetite mining
14740000. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
20350210. Groenten, Brined | Vegetables, brined
20439905. Granola en Muesli, behalve bars en clusters | Granola and muesli, except bars and clusters
30899910. Voedingshulsjes, kunststoffen | Food casings, plastics
34790204. Coating van metalen en gevormde producten | Coating of metals and formed products
38240110. Registraties, lineaire tallying | Registers, linear tallying
39140305. Holderwerk, tin | Hollowware, pewter
39140500. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware

Werken bij AFVAART VAN DE DOMMEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFVAART VAN DE DOMMEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFVAART VAN DE DOMMEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFVAART VAN DE DOMMEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

  • Customer Service Advisor | voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiënte oplossingen aan. Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen.

  • Machinesteller (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

  • Administratief-commercieel bediende (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organistaie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële binnendienst. U draagt heel wat administratieve verantwoordelijkheden U zorgt voor het correct bijhouden van de database. Het vlot afhandelen van vragen en suggesties van klanten U behandelt de prijsaanvragen, bereidt de offertes voor en volgt ze op. Het verzorgen van de permanentie aan het onthaal. Je werkt samen met de afdelingen transport en logistiek om zo een correcte levering van onze producten te garanderen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten voor mogelijke vragen over leveringstermijnen, hoeveelheden of kwaliteit

  • Rangeerder AM 02:30 - 8:30 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DPD (Belgium) NV/SA

    Type: Vaste Job

    Ons ochtendteam versterken van 2u30 tot 8u30 Rangeren van afgezette wisselbakken aan de laad- en losplaatsen (zo efficiënt mogelijk volgens de vooropgestelde procedure) Onderhoud en controle van het rangeervoertuig LTS-scanningen Uitvoeren van administratieve taken, invullen van vrachtbrieven (CMR), controle van klanten en belading

  • Arbeiders aanleg rails (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen spooronderhoud en spooraanleg zoeken wij op heden een spoorarbeider. Als spoorarbeider behoren tot jouw takenpakket: installeren/herstellen/vervangen van treinsporen uitgraven van de koffers aanvullen van steenslag leggen van dwarsliggers of spoorpanelen uitlijnen met behulp van landmeterpunten

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van AFVAART VAN DE DOMMEL in sociale netwerken
Look for responds of AFVAART VAN DE DOMMEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFVAART VAN DE DOMMEL. Laat een reactie achter voor AFVAART VAN DE DOMMEL. AFVAART VAN DE DOMMEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFVAART VAN DE DOMMEL. Leave a respond for AFVAART VAN DE DOMMEL. AFVAART VAN DE DOMMEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFVAART VAN DE DOMMEL op de google maps. Adres en contacten AFVAART VAN DE DOMMEL
Location of AFVAART VAN DE DOMMEL on the google maps. Address and contacts of AFVAART VAN DE DOMMEL

Andere gerelateerde bedrijven als come AFVAART VAN DE DOMMEL AFVAART VAN DE DOMMEL: Falize Ets | MAURICE OTJACQUES | Mario Coiffure | DEPAIRE | BAUDSON & FILS

Other related companies as AFVAART VAN DE DOMMEL: Falize Ets | MAURICE OTJACQUES | Mario Coiffure | DEPAIRE | BAUDSON & FILS

AFVAART VAN DE DOMMEL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AFVAART VAN DE DOMMEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09965667724. Het bedrijf AFVAART VAN DE DOMMEL bevindt zich op het adres: HAYENHOEK 28; 3910; NEERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Lijst met producten zijn Produits: Kayaks..
De hoofdactiviteit van AFVAART VAN DE DOMMEL is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFVAART VAN DE DOMMEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFVAART VAN DE DOMMEL, openstaande posities, locatie van AFVAART VAN DE DOMMEL op de kaart.

AFVAART VAN DE DOMMEL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is AFVAART VAN DE DOMMEL, company assigned to the tax number BE09965667724. The company AFVAART VAN DE DOMMEL is located at the address: HAYENHOEK 28; 3910; NEERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. List of products are Produits: Kayaks..
The main activity of AFVAART VAN DE DOMMEL is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AFVAART VAN DE DOMMEL is not available. You also can look at reviews of AFVAART VAN DE DOMMEL, open positions, location of AFVAART VAN DE DOMMEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFVAART VAN DE DOMMEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFVAART VAN DE DOMMEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFVAART VAN DE DOMMEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFVAART VAN DE DOMMEL, employees, financial statistics.