DELVA LIGHTING DESIGN

Contactgegevens DELVA LIGHTING DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELVA LIGHTING DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELVA LIGHTING DESIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 131; 8792; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56700626 (+32-56700626) 56700626 (+32-56700626)

Fax (fax): +32 (65) 453-47-57 +32 (65) 453-47-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELVA LIGHTING DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELVA LIGHTING DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELVA LIGHTING DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELVA LIGHTING DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELVA LIGHTING DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELVA LIGHTING DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELVA LIGHTING DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELVA LIGHTING DESIGN
Products information DELVA LIGHTING DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE09405090332
Ondernemingsnummer: 9856353759
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits: Matériel d?Eclairage,Matériel de Sonorisation.

Product categorie (product category): Location d'appareils audio-visuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELVA LIGHTING DESIGN
(Get full report from official database of BE for DELVA LIGHTING DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELVA LIGHTING DESIGN
Addition kinds of activities for DELVA LIGHTING DESIGN

23370200. Vrouwen en missen 'capes en jassen | Women's and misses' capes and jackets
34710101. Anodiseren (plating) van metalen of gevormde producten | Anodizing (plating) of metals or formed products
34899905. Rookgeneratoren (afzetting) | Smoke generators (ordnance)
34979907. Nikkelfolie | Nickel foil
35410501. Pijpsnijden en schroefmachines | Pipe cutting and threading machines
36219901. Apparatuur en onderdelen, elektrisch | Generating apparatus and parts, electrical
79999913. Slot-car racebaan | Slot-car race track

Werken bij DELVA LIGHTING DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELVA LIGHTING DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELVA LIGHTING DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELVA LIGHTING DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • Lader/Losser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • Student slagerij (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie groothandel in voeding te Hasselt zijn we op zoek naar een meewerkend slager in opleidng of iemand die een passie voor vlees heeft. Je zoekt extra dagen bij als slager of je bent een student slagerij, die al een goede ervaring heeft met snijden, versnijden van vlees. Je werkt vooral op zaterdag. Dus.. Als jij een gemotiveerde student, opleiding slagerij (hotelschool) bent, neem zeker contact op! Je hebt ervaring met messen en je gaat hier heel voorzichtig mee om

  • Jobstudent elke woensdagmiddag/zaterdagvoormiddag productiemedewerker roomijs (ETTELGEM)

    Regio: ETTELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Ettelgem zijn wij op zoek naar een jobstudent productiemedewerker ijsbereiding (m/v). Functie: - Je staat aan de machine om ijs te bereiden - Je vult voornamelijk de potten met ijs - Je helpt mee met het etiketteren van de potten - Je plaatst de deksels op de potten - Je helpt mee alles in het magazijn stockeren

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • SCHILDERS/BEHANGERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: VANRENTERGHEM

    Type: Vaste Job

    Door de voortdurende groei zijn wij op zoek naar een ervaren schilder-behanger om ons team (van 7 schilders, 2 winkelbediendes en 1 naaister) te versterken. Je staat in voor het uitvoeren van verzorgd (hoofdzakelijk) binnenschilderwerk en eventueel voor het plaatsen van wand- en vloerbekleding en dit voornamelijk in particuliere woningen, kantoren en/of winkels. De werven zijn meestal in de eigen regio.

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

Zoek naar antwoorden van DELVA LIGHTING DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of DELVA LIGHTING DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELVA LIGHTING DESIGN. Laat een reactie achter voor DELVA LIGHTING DESIGN. DELVA LIGHTING DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELVA LIGHTING DESIGN. Leave a respond for DELVA LIGHTING DESIGN. DELVA LIGHTING DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELVA LIGHTING DESIGN op de google maps. Adres en contacten DELVA LIGHTING DESIGN
Location of DELVA LIGHTING DESIGN on the google maps. Address and contacts of DELVA LIGHTING DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come DELVA LIGHTING DESIGN DELVA LIGHTING DESIGN: FLDOUTERLOIGNE SA | AMOUR MARACAS & SALAMI-PICHAULT | Babelutje ('t) | EPC | DANNY DE PAUW

Other related companies as DELVA LIGHTING DESIGN: FLDOUTERLOIGNE SA | AMOUR MARACAS & SALAMI-PICHAULT | Babelutje ('t) | EPC | DANNY DE PAUW

DELVA LIGHTING DESIGN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELVA LIGHTING DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09405090332. Het bedrijf DELVA LIGHTING DESIGN bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 131; 8792; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Location d'appareils audio-visuels. Lijst met producten zijn Produits: Matériel d?Eclairage,Matériel de Sonorisation..
De hoofdactiviteit van DELVA LIGHTING DESIGN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELVA LIGHTING DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELVA LIGHTING DESIGN, openstaande posities, locatie van DELVA LIGHTING DESIGN op de kaart.

DELVA LIGHTING DESIGN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELVA LIGHTING DESIGN, company assigned to the tax number BE09405090332. The company DELVA LIGHTING DESIGN is located at the address: NIEUWSTRAAT 131; 8792; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 114,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Location d'appareils audio-visuels. List of products are Produits: Matériel d?Eclairage,Matériel de Sonorisation..
The main activity of DELVA LIGHTING DESIGN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DELVA LIGHTING DESIGN is not available. You also can look at reviews of DELVA LIGHTING DESIGN, open positions, location of DELVA LIGHTING DESIGN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELVA LIGHTING DESIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELVA LIGHTING DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELVA LIGHTING DESIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELVA LIGHTING DESIGN, employees, financial statistics.