TOP RADIO S.I.S. GENT

Contactgegevens TOP RADIO S.I.S. GENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOP RADIO S.I.S. GENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOP RADIO S.I.S. GENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nekkersputstraat 150; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 227 99 11 (+32-09 227 99 11) 09 227 99 11 (+32-09 227 99 11)

Fax (fax): +32 (60) 743-45-62 +32 (60) 743-45-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOP RADIO S.I.S. GENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOP RADIO S.I.S. GENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOP RADIO S.I.S. GENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOP RADIO S.I.S. GENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOP RADIO S.I.S. GENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOP RADIO S.I.S. GENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOP RADIO S.I.S. GENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOP RADIO S.I.S. GENT
Products information TOP RADIO S.I.S. GENT

BTW identificatienummer (tax): BE06611267089
Ondernemingsnummer: 5273956298
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in TOP RADIO S.I.S. GENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Local radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOP RADIO S.I.S. GENT
(Get full report from official database of BE for TOP RADIO S.I.S. GENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOP RADIO S.I.S. GENT
Addition kinds of activities for TOP RADIO S.I.S. GENT

353700. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
24990104. Hampers, wasgoed | Hampers, laundry
37280211. Spinners, vliegtuig propeller | Spinners, aircraft propeller
75199900. Utility aanhangwagen verhuur, nec | Utility trailer rental, nec
76991500. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services
95319903. Behuisingsautoriteit, niet-opererende: overheid | Housing authority, nonoperating: government

Werken bij TOP RADIO S.I.S. GENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOP RADIO S.I.S. GENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOP RADIO S.I.S. GENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOP RADIO S.I.S. GENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent technieker M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De polyvalent techieker is het eerste aanspreekpunt van de technische dienst om technische werkzaamheden te analyseren en te verhelpen, hoofdzakelijk onderhouds- en controlewerken. Hij/zij staat mee voor het onderhoud in en om de gebouwen. De technieker werkt onder de leiding van het technisch diensthoofd. Er wordt een algemene technische basiskennis verwacht m.b.t elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij en tuinonderhoud zodat werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. De polyvalente technieker zal mee deel uitmaken van de wachtdienst. - De werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten controleren - Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren. - Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen. - Mechanische stukken en onderdelen lassen - Domein: elektriciteit en elektrotechniek - Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

  • Inpakker met groene vingers (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitscontrole op de producten (kruiden en eetbare bloemen) en zal deze nadien ook verpakken. Je zorgt ook voor het onderhoud van je werktafel en je slaagt erin een goed tempo te behouden. Aangezien het rechtstaand werk is mag je geen fysieke klachten hebben. Je bent bovendien flexibel om te kunnen starten om 7u00 's morgens. Door de drukke eindejaarsperiode vraagt deze klant voor de vestiging in Vlezenbeek 4 inpakkers/inpaksters en twee inpakkers/inpaksters voor de vestiging te Brussel. Deze tewerkstelling start vanaf eind november tot begin januari. Interesse? Wees dan snel en bel Konvert Interim Halle op het nummer 02/381.23.71 en stuur je cv door naar [email protected] met vermelding ''Inpakker met groene vingers''

  • Metser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • Studenten voor broodjeszaak (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DE SMULHAL

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat uit het voorbereiden van groenten, het bereiden van broodjes, pasta, croques, etc., het bedienen van klanten die ter plaatse blijven eten. Ook het op orde houden van de werkvloer.

  • Kassa student HERFSTVAKANTIE + weekend (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote Doe-Het-Zelf zaak in het noorden van Antwerpen zijn we op zoek naar een student voor de kassa. Als kassier is het belangrijk dat je correct en vlot kan werken. Je bent verzorgd en vlot in de omgang en je bent vriendelijk en behulpzaam naar de klanten toe. Je zorgt ervoor dat alle artikelen corract worden afgerekend. Je bent opmerkzaam en zorgt ervoor dat ook de artikelen onderin een kar of dergelijke gescand worden! Je kan vlot rekenen en je kan correct met geld omgaan. Je zal regelmatig op zaterdag ingeschakeld worden en je bent dus ook zeer vaak beschikbaar op zaterdag!

  • CHAUFFEUR CE (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ALLRENBO

    Type: Vaste Job

    Taak: vervoer van afvalcontainers (op- en afladen). Startpunt: Roksem. Werkuren: tussen 6 en 18u.

  • Technisch bediende Naverkoop Koeltechnieken (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je neemt het beheer van hun naverkoopdienst op zich. Dit omvat: Preventief onderhoud Curatief onderhoud De regiebonnen verwerken De retours behandelen De logboeken en as-built dossiers (= grotere werven) opmaken Projectleiders ondersteunen ERP systeem helpen integreren Gereedschap van je medewerkers beheren.

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

Zoek naar antwoorden van TOP RADIO S.I.S. GENT in sociale netwerken
Look for responds of TOP RADIO S.I.S. GENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOP RADIO S.I.S. GENT. Laat een reactie achter voor TOP RADIO S.I.S. GENT. TOP RADIO S.I.S. GENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOP RADIO S.I.S. GENT. Leave a respond for TOP RADIO S.I.S. GENT. TOP RADIO S.I.S. GENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOP RADIO S.I.S. GENT op de google maps. Adres en contacten TOP RADIO S.I.S. GENT
Location of TOP RADIO S.I.S. GENT on the google maps. Address and contacts of TOP RADIO S.I.S. GENT

Andere gerelateerde bedrijven als come TOP RADIO S.I.S. GENT TOP RADIO S.I.S. GENT: Armelle Institut | HET AMBACHT SCHRIJNWERKERIJ | Service Application & Soudage | Rombauts M | FEDERALE POLITIE

Other related companies as TOP RADIO S.I.S. GENT: Armelle Institut | HET AMBACHT SCHRIJNWERKERIJ | Service Application & Soudage | Rombauts M | FEDERALE POLITIE

TOP RADIO S.I.S. GENT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOP RADIO S.I.S. GENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06611267089. Het bedrijf TOP RADIO S.I.S. GENT bevindt zich op het adres: Nekkersputstraat 150; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Local radios. Producten gemaakt in TOP RADIO S.I.S. GENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOP RADIO S.I.S. GENT is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOP RADIO S.I.S. GENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOP RADIO S.I.S. GENT, openstaande posities, locatie van TOP RADIO S.I.S. GENT op de kaart.

TOP RADIO S.I.S. GENT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOP RADIO S.I.S. GENT, company assigned to the tax number BE06611267089. The company TOP RADIO S.I.S. GENT is located at the address: Nekkersputstraat 150; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Local radios. Products created in TOP RADIO S.I.S. GENT were not found.
The main activity of TOP RADIO S.I.S. GENT is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TOP RADIO S.I.S. GENT is not available. You also can look at reviews of TOP RADIO S.I.S. GENT, open positions, location of TOP RADIO S.I.S. GENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOP RADIO S.I.S. GENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOP RADIO S.I.S. GENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOP RADIO S.I.S. GENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOP RADIO S.I.S. GENT, employees, financial statistics.