RQC Radio Qui Chifel

Contactgegevens RQC Radio Qui Chifel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RQC Radio Qui Chifel: address, phone, fax, email, website, opening hours

RQC Radio Qui Chifel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Roger Salengro 2A; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 34 07 83 (+32-056 34 07 83) 056 34 07 83 (+32-056 34 07 83)

Fax (fax): +32 (87) 121-32-81 +32 (87) 121-32-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RQC Radio Qui Chifel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RQC Radio Qui Chifel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RQC Radio Qui Chifel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RQC Radio Qui Chifel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RQC Radio Qui Chifel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RQC Radio Qui Chifel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RQC Radio Qui Chifel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RQC Radio Qui Chifel
Products information RQC Radio Qui Chifel

BTW identificatienummer (tax): BE06763153076
Ondernemingsnummer: 5075378417
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in RQC Radio Qui Chifel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Local radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RQC Radio Qui Chifel
(Get full report from official database of BE for RQC Radio Qui Chifel)

Aanvulling soorten activiteiten voor RQC Radio Qui Chifel
Addition kinds of activities for RQC Radio Qui Chifel

147400. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
322908. Kunst, decoratief en nieuwsgierig glaswerk | Art, decorative and novelty glassware
519100. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
24260104. Meubelmaat voorraad, hardhout | Furniture dimension stock, hardwood
24991305. Houtmeel | Wood flour
30699910. Linnen, vulkaniseerbare rubber | Linings, vulcanizable rubber
32810501. Begraafplaatsen, stenen | Burial vaults, stone
73730401. Computer-aided design (cad) systemservice | Computer-aided design (cad) systems service
75210100. Buiten parkeerdiensten | Outdoor parking services

Werken bij RQC Radio Qui Chifel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RQC Radio Qui Chifel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RQC Radio Qui Chifel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RQC Radio Qui Chifel. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten, gelegen in regio Turnhout, zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. We hebben mogelijkheden in dagdienst of in ploegen.

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Verpleegkundige psychiatrie regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij dit project ga je aan de slag in een psychiatrisch ziekenhuis. Gezien de zeer uiteenlopende pathologieën, is het ziekenhuis verdeeld onder verschillende afdelingen. Elke dienst wordt geleid door een afdelingsspychiater en een afdelingscoördinator. Op grotere diensten zijn er ook adjunct-coördinatoren die de coördinator bijstaan. Patiënten staan er niet (meer) alleen voor. Ze zijn omringd door deskundige en gespecialiseerde hulpverleners. Met het leidmotief “patiëntenzorg: gedeelde zorg”, wenst het centrum ook het belang van een goede samenwerking met de omgeving van de patiënt, met verwijzers en met andere hulpverleners te onderstrepen. Door kwaliteitsvolle begeleiding en behandeling aan te bieden kunnen de medewerkers – samen met de patiënt – erin slagen om het leven wat meer perspectief te geven, in eerste instantie voor de patiënt zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in Waregem zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker (m/v):  Je adviseert en stimuleert extra verkopen (up en cross selling)  Je geeft orders in en volgt deze op Je doet actief prospectie  Je geeft de klant de juiste uitleg en helpt hen bij zijn beslissing 

  • Huishoudhulp m/v (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: CLIXXS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als POETSHULP / THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

  • magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q CHOCOLATE

    Type: Vaste Job

    zie bijgevoegde pdf voor functieomschrijving Ref. Transport & Logistiek

Zoek naar antwoorden van RQC Radio Qui Chifel in sociale netwerken
Look for responds of RQC Radio Qui Chifel in social networks

Lees alle opmerkingen voor RQC Radio Qui Chifel. Laat een reactie achter voor RQC Radio Qui Chifel. RQC Radio Qui Chifel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RQC Radio Qui Chifel. Leave a respond for RQC Radio Qui Chifel. RQC Radio Qui Chifel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RQC Radio Qui Chifel op de google maps. Adres en contacten RQC Radio Qui Chifel
Location of RQC Radio Qui Chifel on the google maps. Address and contacts of RQC Radio Qui Chifel

Andere gerelateerde bedrijven als come RQC Radio Qui Chifel RQC Radio Qui Chifel: TAVERNE 'T LAMMEKEN | CENT. MUZIEKINSTRUMENTENBOUW | GARAGE S.F. CAR | GEUDENS & Zoon | G. DEMEURISSE

Other related companies as RQC Radio Qui Chifel: TAVERNE 'T LAMMEKEN | CENT. MUZIEKINSTRUMENTENBOUW | GARAGE S.F. CAR | GEUDENS & Zoon | G. DEMEURISSE

RQC Radio Qui Chifel is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RQC Radio Qui Chifel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06763153076. Het bedrijf RQC Radio Qui Chifel bevindt zich op het adres: Rue Roger Salengro 2A; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Local radios. Producten gemaakt in RQC Radio Qui Chifel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RQC Radio Qui Chifel is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RQC Radio Qui Chifel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RQC Radio Qui Chifel, openstaande posities, locatie van RQC Radio Qui Chifel op de kaart.

RQC Radio Qui Chifel is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is RQC Radio Qui Chifel, company assigned to the tax number BE06763153076. The company RQC Radio Qui Chifel is located at the address: Rue Roger Salengro 2A; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Local radios. Products created in RQC Radio Qui Chifel were not found.
The main activity of RQC Radio Qui Chifel is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RQC Radio Qui Chifel is not available. You also can look at reviews of RQC Radio Qui Chifel, open positions, location of RQC Radio Qui Chifel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RQC Radio Qui Chifel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RQC Radio Qui Chifel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RQC Radio Qui Chifel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RQC Radio Qui Chifel, employees, financial statistics.