Radio Veronieka Deinze

Contactgegevens Radio Veronieka Deinze: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Radio Veronieka Deinze: address, phone, fax, email, website, opening hours

Radio Veronieka Deinze

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Izegemstraat 104; 9800; Deinze (Zeveren), België

Telefoon (phone): 09 386 56 57; 09 386 82 09 (+32-09 386 56 57; 09 386 82 09) 09 386 56 57; 09 386 82 09 (+32-09 386 56 57; 09 386 82 09)

Fax (fax): +32 (53) 366-97-42 +32 (53) 366-97-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Radio Veronieka Deinze: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Radio Veronieka Deinze"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Radio Veronieka Deinze"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Radio Veronieka Deinze, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Radio Veronieka Deinze. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Radio Veronieka Deinze, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Radio Veronieka Deinze. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Radio Veronieka Deinze
Products information Radio Veronieka Deinze

BTW identificatienummer (tax): BE09020294189
Ondernemingsnummer: 5656005859
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 289,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Radio Veronieka Deinze zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Local radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Radio Veronieka Deinze
(Get full report from official database of BE for Radio Veronieka Deinze)

Aanvulling soorten activiteiten voor Radio Veronieka Deinze
Addition kinds of activities for Radio Veronieka Deinze

866100. Religieuze organisaties | Religious organizations
14999918. Tripoli mijnbouw | Tripoli mining
24310301. Vloerplanken, hout | Floor baseboards, wood
38120115. Gyropilots | Gyropilots
50470200. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
51990302. Cats | Cats
57139905. Vinyl vloerbedekking | Vinyl floor covering

Werken bij Radio Veronieka Deinze: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Radio Veronieka Deinze: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Radio Veronieka Deinze. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Radio Veronieka Deinze. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • Magazijnier te Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hulp voor het magazijn (lossen, goederen op zijn plaats zetten, enz..) gezocht voor donderdag 25/10 met daguren in Wijnegem.

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • CHAUFFEUR CE DENDERMONDE M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor nationale distributie. Je doet 2-3 ritten per dag en je staat mee in voor het laden en lossen met een elektrisch transpallet.

  • Model based ingenieur (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

  • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Bachelor verpleegkundige Operatiekwartier en Recovery (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5820 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Operatiekwartier en Recovery Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je werkt als omloopverpleegkundige in de operatiezaal (dit omvat een aantal niet-steriele handelingen) en je werkt mee als instrumenterende verpleegkundige tijdens verschillende soorten heelkundige ingrepen. Na je inlooptijd wordt je ingeschakeld in de verpleegkundige wachtconsignatie. Als Recovery verpleegkundige plan je zelfstandig en in teamverband de zorg, stelt prioriteiten betreffende verpleegkundige interventies, beargumenteert de keuze van interventie en prioriteitstelling en geeft proactieve ondersteuning ten behoeve van het medische beleid aan de hand van acute en/of levensbedreigende gezondheidsproblemen. Je voert op verantwoorde en doeltreffende wijze continue bewaking uit van de vitale functies en verleent voor de patiënt minimaal belastende zorg aan de patiënt tijdens het pre- en postoperatieve proces. Je observeert en signaleert continue bij de patiënt in de pre- en postoperatieve fase. Je neemt op basis van deze signalen constant maatregelen om gezondheidsbedreigingen te voorkomen of te beperken. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je communiceert zorgvuldig, systematisch, klantgericht en geeft relevante informatie over de ingreep en het anesthesiologisch proces. Aansluitend draag je de zorg en de behandeling van de patiënt op een systematische wijze over aan anderen binnen deze keten van zorgverlening. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je staat onder leiding van het afdelingshoofd en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij. De opvang, begeleiding en evaluatie van nieuwe collega’s en studenten is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Annemie Rombaut, Verpleegkundig afdelingshoofd Operatiekwartier ZNA Stuivenberg op tel. 03 217 70 23. Heb je er zin in?

  • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

  • Diëtiste/voedingsconsulente (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Internal Sales/klantenopvolging met interesse voor administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Coachingatelier is op zoek naar een klantgerichte kracht (M/V) die hun team kan versterken. Je komt in een dynamische en bloeiende KMO terecht. Je werkt freelance, uurverdeling kan onderling besproken worden. Je volgt telefonisch proactief de klanten op die vragen hebben over loopbaancoaching. Graag cv naar [email protected] www.loopbaan-coaching.be

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van Radio Veronieka Deinze in sociale netwerken
Look for responds of Radio Veronieka Deinze in social networks

Lees alle opmerkingen voor Radio Veronieka Deinze. Laat een reactie achter voor Radio Veronieka Deinze. Radio Veronieka Deinze bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Radio Veronieka Deinze. Leave a respond for Radio Veronieka Deinze. Radio Veronieka Deinze on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Radio Veronieka Deinze op de google maps. Adres en contacten Radio Veronieka Deinze
Location of Radio Veronieka Deinze on the google maps. Address and contacts of Radio Veronieka Deinze

Andere gerelateerde bedrijven als come Radio Veronieka Deinze Radio Veronieka Deinze: Avanti | ROLAND ROUMAT | LIBRAIRIE LA PARANTH?SE | Taverne du Ch?teau | FE. HENRY-DE PRYCKER M.

Other related companies as Radio Veronieka Deinze: Avanti | ROLAND ROUMAT | LIBRAIRIE LA PARANTH?SE | Taverne du Ch?teau | FE. HENRY-DE PRYCKER M.

Radio Veronieka Deinze is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Radio Veronieka Deinze, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09020294189. Het bedrijf Radio Veronieka Deinze bevindt zich op het adres: Izegemstraat 104; 9800; Deinze (Zeveren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 289,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Local radios. Producten gemaakt in Radio Veronieka Deinze zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Radio Veronieka Deinze is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Radio Veronieka Deinze is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Radio Veronieka Deinze, openstaande posities, locatie van Radio Veronieka Deinze op de kaart.

Radio Veronieka Deinze is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Radio Veronieka Deinze, company assigned to the tax number BE09020294189. The company Radio Veronieka Deinze is located at the address: Izegemstraat 104; 9800; Deinze (Zeveren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 289,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Local radios. Products created in Radio Veronieka Deinze were not found.
The main activity of Radio Veronieka Deinze is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Radio Veronieka Deinze is not available. You also can look at reviews of Radio Veronieka Deinze, open positions, location of Radio Veronieka Deinze on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Radio Veronieka Deinze, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Radio Veronieka Deinze, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Radio Veronieka Deinze, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Radio Veronieka Deinze, employees, financial statistics.