Nostalgie Arlon-Virton

Contactgegevens Nostalgie Arlon-Virton: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nostalgie Arlon-Virton: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nostalgie Arlon-Virton

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Arlon 188; 6780; Messancy, België

Telefoon (phone): 063 38 96 35 (+32-063 38 96 35) 063 38 96 35 (+32-063 38 96 35)

Fax (fax): +32 (86) 463-73-42 +32 (86) 463-73-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nostalgie Arlon-Virton: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nostalgie Arlon-Virton"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nostalgie Arlon-Virton"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nostalgie Arlon-Virton, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nostalgie Arlon-Virton. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nostalgie Arlon-Virton, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nostalgie Arlon-Virton. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nostalgie Arlon-Virton
Products information Nostalgie Arlon-Virton

BTW identificatienummer (tax): BE05601898193
Ondernemingsnummer: 1694885253
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Nostalgie Arlon-Virton zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Local radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nostalgie Arlon-Virton
(Get full report from official database of BE for Nostalgie Arlon-Virton)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nostalgie Arlon-Virton
Addition kinds of activities for Nostalgie Arlon-Virton

37310207. Transportschepen, troep: bouw en reparatie | Transport vessels, troop: building and repairing
47890103. Log laden en lossen | Log loading and unloading
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.
80210202. Tandartspraktijk | Dentists' office
87320108. Onderzoeksdiensten, behalve laboratorium | Research services, except laboratory

Werken bij Nostalgie Arlon-Virton: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nostalgie Arlon-Virton: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nostalgie Arlon-Virton. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nostalgie Arlon-Virton. Looking for open vacancies in other companies

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

  • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Commercieel projectleider (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    In aanvangsfase zal je samenwerken met de bestaande werfleiders en technisch commerciële mensen. Wanneer je na de inwerkperiode klaar bent om zelfstandig te werken, is het de bedoeling dat je eigen projecten/klanten gaat beheren/zoeken. In deze functie ben je veel op de baan en is het de bedoeling dat je de werkdag zo optimaal mogelijk organiseert. Taken die in de gemiddelde werkdag voorkomen zijn: Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van het eigen klantennetwerk Offertes opmaken Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken Nacalculatie van uitgevoerde werven Communiceren met de planning en andere betrokken partijen Als projectleider is het ook de bedoeling dat je bij zoveel mogelijk opstartende werven aanwezig bent. Dit betekent dat je niet vies mag zijn van vroeg opstaan. Je moet mensen kunnen ondersteunen/motiveren om de werkzaamheden zo accuraat, correct en veilig mogelijk uit te voeren. Goede sociale vaardigheden zijn een must. Je moet op verschillende niveau's kunnen praten met mensen. Veiligheid krijgt de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Je bent als commerciële ook afhankelijk van diverse diensten/mensen waarmee je moet samenwerken. Kunnen onderhandelen, assertief zijn en relativeren zijn 3 eigenschappen die je moet bezitten om vlot te kunnen functioneren in ons bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • MILIEUCOÖRDINATOR niv. A/B + PREVENTIEADVISEUR type I/II (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BOVA ENVIRO+

    Type: Vaste Job

    je stelt zelfstandig omgevingsvergunningsaanvragen op en begeleidt de klant doorheen de procedure je staat in voor de uitvoering van extern milieucoördinatorschap voor diverse sectoren je voert zelfstandig compliance audits milieu/veiligheid uit je adviseert bedrijven in hun preventie-en veiligheidsbeleid je geeft invulling aan ondersteuningscontracten, waarbij je tijdelijk of langdurig de internepreventieadviseur bijstaat in het preventiebeleid of de veiligheidsaspecten bij klanten vervult je werkt voor bedrijven uit diverse sectoren je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van de projecten je geeft opleidingen, zowel intern als extern rond verschillende veiligheidsthema's en milieu je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de manager

  • Hulpkok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ALITIA

    Type: Vaste Job

    Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Support Engineer Engineering Tools (AutoCAD, PDMS, ...) regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van het Support team. Je ondersteunt de eindgebruikers met tools zoals AutoDESK (AutoCAD en Plant3D), AVEVA PDMS/E3D of Hexagon.

Zoek naar antwoorden van Nostalgie Arlon-Virton in sociale netwerken
Look for responds of Nostalgie Arlon-Virton in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nostalgie Arlon-Virton. Laat een reactie achter voor Nostalgie Arlon-Virton. Nostalgie Arlon-Virton bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nostalgie Arlon-Virton. Leave a respond for Nostalgie Arlon-Virton. Nostalgie Arlon-Virton on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nostalgie Arlon-Virton op de google maps. Adres en contacten Nostalgie Arlon-Virton
Location of Nostalgie Arlon-Virton on the google maps. Address and contacts of Nostalgie Arlon-Virton

Andere gerelateerde bedrijven als come Nostalgie Arlon-Virton Nostalgie Arlon-Virton: MARTIN LINSSEN & CO BVBA | Fonder B | Verdegem V | LAURENCE PAULET | PASCAL HECQ

Other related companies as Nostalgie Arlon-Virton: MARTIN LINSSEN & CO BVBA | Fonder B | Verdegem V | LAURENCE PAULET | PASCAL HECQ

Nostalgie Arlon-Virton is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nostalgie Arlon-Virton, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05601898193. Het bedrijf Nostalgie Arlon-Virton bevindt zich op het adres: Rue d'Arlon 188; 6780; Messancy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Local radios. Producten gemaakt in Nostalgie Arlon-Virton zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nostalgie Arlon-Virton is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nostalgie Arlon-Virton is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nostalgie Arlon-Virton, openstaande posities, locatie van Nostalgie Arlon-Virton op de kaart.

Nostalgie Arlon-Virton is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nostalgie Arlon-Virton, company assigned to the tax number BE05601898193. The company Nostalgie Arlon-Virton is located at the address: Rue d'Arlon 188; 6780; Messancy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Local radios. Products created in Nostalgie Arlon-Virton were not found.
The main activity of Nostalgie Arlon-Virton is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Nostalgie Arlon-Virton is not available. You also can look at reviews of Nostalgie Arlon-Virton, open positions, location of Nostalgie Arlon-Virton on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nostalgie Arlon-Virton, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nostalgie Arlon-Virton, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nostalgie Arlon-Virton, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nostalgie Arlon-Virton, employees, financial statistics.