VANDEMOORTEL RUDI

Particuliere bedrijvenWatervervoer • VANDEMOORTEL RUDI
Private companiesWater Transportation • VANDEMOORTEL RUDI

Contactgegevens VANDEMOORTEL RUDI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEMOORTEL RUDI: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEMOORTEL RUDI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roeselarestraat 56; 8610; Kortemark (Zarren-Werken), België

Telefoon (phone): 051 70 10 64; 051 70 13 84 (+32-051 70 10 64; 051 70 13 84) 051 70 10 64; 051 70 13 84 (+32-051 70 10 64; 051 70 13 84)

Fax (fax): 051 70 10 68 (+32-051 70 10 68) 051 70 10 68 (+32-051 70 10 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEMOORTEL RUDI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEMOORTEL RUDI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEMOORTEL RUDI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEMOORTEL RUDI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEMOORTEL RUDI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEMOORTEL RUDI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEMOORTEL RUDI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEMOORTEL RUDI
Products information VANDEMOORTEL RUDI

BTW identificatienummer (tax): BE03916046142
Ondernemingsnummer: 2564453125
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Livestock food - Mfg. & Whol.; Containers for waste & dumping (Rental & transport)

Product categorie (product category): Livestock food - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEMOORTEL RUDI
(Get full report from official database of BE for VANDEMOORTEL RUDI)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEMOORTEL RUDI
Addition kinds of activities for VANDEMOORTEL RUDI

10619903. Ferberiet mijnbouw | Ferberite mining
17110401. Mechanische aannemer | Mechanical contractor
29110304. Oliën, verlichtend | Oils, illuminating
31429901. Slippersokken, gemaakt van gekochte sokken | Slipper socks, made from purchased socks
34440401. Kroonlijsten, plaatwerk | Cornices, sheet metal
35690302. Smeermiddelen, industrieel | Lubrication equipment, industrial
82110104. Katholieke hogere middelbare school | Catholic senior high school

Werken bij VANDEMOORTEL RUDI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEMOORTEL RUDI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEMOORTEL RUDI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEMOORTEL RUDI. Looking for open vacancies in other companies

  • Bevrachter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten, een transportfirma, zijn we op zoek naar een bevrachter (m/v) Is plannen en organiseren jouw passie? Ga je op administratief vlak zeer nauwkeurig te werk? Ben je een echte "problem solver" en ben je een "out of the box" denker? Dan is dit de job voor jou!!!! Wat ga je doen: Je staat in voor het dagelijks contact met klanten. Je organiseert de transportopdrachten en volgt deze administratief mee op.

  • Management assistant (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de verantwoordelijke van de garage bij zijn alledaagse taken • Je houdt de documenten van elke vrachtwagen in dossiers bij en ziet dat ze up-to-date blijven • Je zorgt voor de administratie rond tankchips • Je doet tijdig de aangiftes voor de verschillende verzekeringen: brandverzekering, CMR-verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid van de wagen, etc. • Je bent als Front Office medewerker ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar de juiste personen • Je verwelkomt klanten en gasten en verwijst hen door

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • JOBSTUDENT: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HAIR ZOERSEL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

  • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Installateur sanitair Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een sanitairspecialist die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van VANDEMOORTEL RUDI in sociale netwerken
Look for responds of VANDEMOORTEL RUDI in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEMOORTEL RUDI. Laat een reactie achter voor VANDEMOORTEL RUDI. VANDEMOORTEL RUDI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEMOORTEL RUDI. Leave a respond for VANDEMOORTEL RUDI. VANDEMOORTEL RUDI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEMOORTEL RUDI op de google maps. Adres en contacten VANDEMOORTEL RUDI
Location of VANDEMOORTEL RUDI on the google maps. Address and contacts of VANDEMOORTEL RUDI

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEMOORTEL RUDI VANDEMOORTEL RUDI: DEVOS FILIP | De Clou (Privé Sauna Center) | Unitrade SPRL | DANIEL LAMBERT | GEERT BOSSAERT

Other related companies as VANDEMOORTEL RUDI: DEVOS FILIP | De Clou (Privé Sauna Center) | Unitrade SPRL | DANIEL LAMBERT | GEERT BOSSAERT

VANDEMOORTEL RUDI is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEMOORTEL RUDI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03916046142. Het bedrijf VANDEMOORTEL RUDI bevindt zich op het adres: Roeselarestraat 56; 8610; Kortemark (Zarren-Werken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Livestock food - Retail. Lijst met producten zijn Livestock food - Mfg. & Whol.; Containers for waste & dumping (Rental & transport).
De hoofdactiviteit van VANDEMOORTEL RUDI is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEMOORTEL RUDI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEMOORTEL RUDI, openstaande posities, locatie van VANDEMOORTEL RUDI op de kaart.

VANDEMOORTEL RUDI is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDEMOORTEL RUDI, company assigned to the tax number BE03916046142. The company VANDEMOORTEL RUDI is located at the address: Roeselarestraat 56; 8610; Kortemark (Zarren-Werken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Livestock food - Retail. List of products are Livestock food - Mfg. & Whol.; Containers for waste & dumping (Rental & transport).
The main activity of VANDEMOORTEL RUDI is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEMOORTEL RUDI is not available. You also can look at reviews of VANDEMOORTEL RUDI, open positions, location of VANDEMOORTEL RUDI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEMOORTEL RUDI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEMOORTEL RUDI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEMOORTEL RUDI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEMOORTEL RUDI, employees, financial statistics.