Vandemoortel R

Contactgegevens Vandemoortel R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandemoortel R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandemoortel R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roeselarestraat 56; 8610; Kortemark (Zarren-Werken), België

Telefoon (phone): 051 70 10 64; 051 70 13 84 (+32-051 70 10 64; 051 70 13 84) 051 70 10 64; 051 70 13 84 (+32-051 70 10 64; 051 70 13 84)

Fax (fax): 051 70 10 68 (+32-051 70 10 68) 051 70 10 68 (+32-051 70 10 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandemoortel R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandemoortel R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandemoortel R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandemoortel R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandemoortel R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandemoortel R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandemoortel R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandemoortel R
Products information Vandemoortel R

BTW identificatienummer (tax): BE02076385498
Ondernemingsnummer: 4774353027
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Livestock food - Mfg. & Whol.; Containers for waste & dumping (Rental & transport)

Product categorie (product category): Livestock food - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandemoortel R
(Get full report from official database of BE for Vandemoortel R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandemoortel R
Addition kinds of activities for Vandemoortel R

599917. Educatieve hulpmiddelen en elektronische trainingsmateriaal | Educational aids and electronic training materials
01799910. Koffieboerderij | Coffee farm
27899901. Beveling van kaarten | Beveling of cards
28690309. methylamine | Methylamine
50150102. Automotive benodigdheden, gebruikt: groothandel en detailhandel | Automotive supplies, used: wholesale and retail

Werken bij Vandemoortel R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandemoortel R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandemoortel R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandemoortel R. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bordenbouwer sta je in voor: - montage van elektrische borden - het samenbouwen van de kast of kastengroep - montage van alle onderdelen aan de hand van een plan - het bedraden van alle onderdelen - af en toe aanpassingen uitvoeren op locatie bij diverse klanten

  • Inpakker/inpakster (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Weelde, zijn wij op zoek naar inpakkers. Je zal instaan voor het manueel inpakken van ambachtelijke ijsproducten/desserts.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Jobstudenten (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende afdelingen binnen Katoen Natie zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn op lesvrije momenten tijdens de week.

  • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

  • Student - Bakkerij Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Sales Representative Medische Sector (THINES)

    Regio: THINES

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je belangrijkste doel is de loyaliteit en ontwikkeling van de klantenportefeuille Je bent verantwoordelijk voor het promoten van het bedrijf en zijn producten en het vergroten van marktaandeel in de bovengenoemde regio Om dit te doen, steun je de prospectie van nieuwe klanten en volg je bestaande klanten op. Je beheert de commerciële onderhandelingen en bent verantwoordelijk voor de contracten en de distributie van de producten Bovenop je commerciële taken, komt er een klein deel administratie bij te pas (facturen, bestellingen, ...) en een correct voorraadbeheer (10% van je werktijd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is specialist in het leveren van producten voor eerstehulpverlening, verzorging en hygiëne. De producten zijn zowel bestemd voor de medische wereld als voor de industrie, de gemeenten en steden, arbeiders, scholen, sportcentra enz.

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

  • Kinesist/Kinesiste - Fysiotherapeut/Fysiotherapeute (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de kinefysiotherapeutische behandeling van chronische klachten en voor kinefysiotherapeutische behandelingen in het kader van revalidatie. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van Vandemoortel R in sociale netwerken
Look for responds of Vandemoortel R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandemoortel R. Laat een reactie achter voor Vandemoortel R. Vandemoortel R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandemoortel R. Leave a respond for Vandemoortel R. Vandemoortel R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandemoortel R op de google maps. Adres en contacten Vandemoortel R
Location of Vandemoortel R on the google maps. Address and contacts of Vandemoortel R

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandemoortel R Vandemoortel R: NAVICRUISE SA | MIC-DISCOUNT | De Backer J | CLAIRE DUMORTIER | LIONEL VIAENE

Other related companies as Vandemoortel R: NAVICRUISE SA | MIC-DISCOUNT | De Backer J | CLAIRE DUMORTIER | LIONEL VIAENE

Vandemoortel R is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandemoortel R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02076385498. Het bedrijf Vandemoortel R bevindt zich op het adres: Roeselarestraat 56; 8610; Kortemark (Zarren-Werken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Livestock food - Retail. Lijst met producten zijn Livestock food - Mfg. & Whol.; Containers for waste & dumping (Rental & transport).
De hoofdactiviteit van Vandemoortel R is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandemoortel R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandemoortel R, openstaande posities, locatie van Vandemoortel R op de kaart.

Vandemoortel R is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandemoortel R, company assigned to the tax number BE02076385498. The company Vandemoortel R is located at the address: Roeselarestraat 56; 8610; Kortemark (Zarren-Werken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Livestock food - Retail. List of products are Livestock food - Mfg. & Whol.; Containers for waste & dumping (Rental & transport).
The main activity of Vandemoortel R is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandemoortel R is not available. You also can look at reviews of Vandemoortel R, open positions, location of Vandemoortel R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandemoortel R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandemoortel R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandemoortel R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandemoortel R, employees, financial statistics.