NAVICRUISE SA

Contactgegevens NAVICRUISE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NAVICRUISE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NAVICRUISE SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1050-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-647.36.90 (+32-02-647.36.90) 02-647.36.90 (+32-02-647.36.90)

Fax (fax): 02-647.46.86 (+32-02-647.46.86) 02-647.46.86 (+32-02-647.46.86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NAVICRUISE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NAVICRUISE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NAVICRUISE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NAVICRUISE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NAVICRUISE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NAVICRUISE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NAVICRUISE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NAVICRUISE SA
Products information NAVICRUISE SA

BTW identificatienummer (tax): BE08799194335
Ondernemingsnummer: 1957733154
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 186,000 EUR
Werknemers (employees): 5
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in NAVICRUISE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NAVICRUISE SA
(Get full report from official database of BE for NAVICRUISE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NAVICRUISE SA
Addition kinds of activities for NAVICRUISE SA

2095. Geroosterde koffie | Roasted coffee
3231. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
104401. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
573402. Computer software en accessoires | Computer software and accessories
28650206. naftaline | Naphthalene
30690603. Cyclo rubbers, natuurlijk | Cyclo rubbers, natural
35569904. Zoetwarenmachines | Confectionery machinery
35590205. Looierijmachines | Tannery machines
37289906. Oleo stutten, vliegtuigen | Oleo struts, aircraft
44930000. jachthavens | Marinas

Werken bij NAVICRUISE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NAVICRUISE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NAVICRUISE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NAVICRUISE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metser die juist dat extra tikkeltje pit bezit! Je belandt in een dynamisch bedrijf dat zijn zinnen zet op het specialiseren in verschillende gebieden binnen de metswereld. Samen met de medewerkers zorgt de firma voor een stipte en kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten. Jouw takenpakket bestaat uit het metsen van zowel woning- als appartementsbouw. Ben jij een geboren metser en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoegaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Sint-Laureins - voltijds / deeltijds (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Laureins zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp regio Groot Leuven - voltijds (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Slagerij Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Pauwels zijn we op zoek naar een jobstudent om wekelijks op zondag te werken. Het betreft een structurele studentenjob op zondag van 07u30 tot 13u00. Jouw takenpakket bestaat uit: bediening aan de toonbank, onthaal van de klanten, afrekenen aan de kassa, schoonmaken van de werkplek, etc.

  • Jobstudent (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • First Line Support Medewerker (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Q2C

    Type: Vaste Job

    Q2C heeft zich het voorbije decennium opgewerkt als marktleider in de contentieux van de beheerssoftware voor de handhaving van parkeerretributies en GAS. Via een indrukwekkende suite aan oplossingen bieden wij parkeeroperatoren, steden en gemeenten en intercommunales oplossingen vanaf de handhaving, het contact met de burger tot invordering. Sinds kort opereert Q2C onder de vleugels van Genetec, wereldspeler op het vlak van beveiligingssystemen en nummerplaatherkenning. Het kleine team met een familiale, gemoedelijke ingesteldheid in de vestiging in Brugge kan nu beroep doen op wereldwijde expertise en marktpotentieel. Deze gezonde synergie zorgt voor interessante dynamieken. Functieomschrijving Onder leiding van een van onze specialisten word je een belangrijk onderdeel van het support & deployment team. Je zet de eerste stapping in de boeiende wereld van de Toegepaste Informatica waarbij zware ontwikkelingstrajecten niet je ding zijn. Je krijgt veel meer energie om hands-on, klant- en resultaatgericht praktische vraagstukken op te lossen. Je voert installaties en updates uit op ons cloud platform of op de infrastructuur van de klant.

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van NAVICRUISE SA in sociale netwerken
Look for responds of NAVICRUISE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NAVICRUISE SA. Laat een reactie achter voor NAVICRUISE SA. NAVICRUISE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NAVICRUISE SA. Leave a respond for NAVICRUISE SA. NAVICRUISE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NAVICRUISE SA op de google maps. Adres en contacten NAVICRUISE SA
Location of NAVICRUISE SA on the google maps. Address and contacts of NAVICRUISE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come NAVICRUISE SA NAVICRUISE SA: FLBLOEMISTERIJ VANDERHAEGHE BVBA | TREFPUNT | Cabosart Y | DORAH | MAGIC JUKEBOX MUSEUM

Other related companies as NAVICRUISE SA: FLBLOEMISTERIJ VANDERHAEGHE BVBA | TREFPUNT | Cabosart Y | DORAH | MAGIC JUKEBOX MUSEUM

NAVICRUISE SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is NAVICRUISE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08799194335. Het bedrijf NAVICRUISE SA bevindt zich op het adres: 1050-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 186,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in NAVICRUISE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NAVICRUISE SA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NAVICRUISE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NAVICRUISE SA, openstaande posities, locatie van NAVICRUISE SA op de kaart.

NAVICRUISE SA is a company, that was registered 1997 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is NAVICRUISE SA, company assigned to the tax number BE08799194335. The company NAVICRUISE SA is located at the address: 1050-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 5 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 186,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in NAVICRUISE SA were not found.
The main activity of NAVICRUISE SA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NAVICRUISE SA is not available. You also can look at reviews of NAVICRUISE SA, open positions, location of NAVICRUISE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NAVICRUISE SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NAVICRUISE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NAVICRUISE SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NAVICRUISE SA, employees, financial statistics.