PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets

Contactgegevens PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Longchamps 1; 1470; Genappe (Baisy-Thy), België

Telefoon (phone): 067 77 27 00 (+32-067 77 27 00) 067 77 27 00 (+32-067 77 27 00)

Fax (fax): 067 77 24 27 (+32-067 77 24 27) 067 77 24 27 (+32-067 77 24 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets
Products information PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets

BTW identificatienummer (tax): BE03229949951
Ondernemingsnummer: 3721862792
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Pet foods - Mfg. & Whol.; Pet shops - Retail

Product categorie (product category): Livestock food - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets
(Get full report from official database of BE for PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets
Addition kinds of activities for PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets

01799908. Ananasboerderij | Pineapple farm
23699907. Rokken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Skirts: girls', children's, and infants'
28790110. Schapen dips, chemisch | Sheep dips, chemical
32720602. Conduits, concrete | Conduits, concrete
32920504. Tubing, asbest | Tubing, asbestos
37310110. Seiners, gebouw en reparatie | Seiners, building and repairing
38260403. Proteïneanalysatoren, laboratoriumtype | Protein analyzers, laboratory type
50840303. Pulp (hout) fabricage machines | Pulp (wood) manufacturing machinery
50910301. Visserij | Fishing tackle
73380101. Brief schrijven service | Letter writing service

Werken bij PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zutendaal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • jobstudent gezocht voor beenhouwerij te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Studentenjob

    Voor onze beenhouwerij te Houthalen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om het team te versterken : Je staat mee in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen /afsluitingen van de verstoog Je bent klantvriendelijk , gemotiveerd en stipt

  • Jobstudent ZEB Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij ZEB, zorg je ervoor dat de winkel eraltijd netjes bijligt en dat de klanten met raad en daad bijgestaan worden. Alsstudent sta je zelfverzekerd in jouw schoenen en durf je de klant aan tespreken in de winkel. Daarnaast begeleid je de klant bij het afronden van hunaankopen door een goede service aan de kassa. Het opplooien van dekledingstukken en meehelpen in de stock hoort tevens tot je dagtaak. Bedrijfsprofiel: ZEB heeft zich van een oorspronkelijke jeansstore,ontwikkeld tot één van de grootste modeketens op de Belgische markt.Ondertussen herbergen zij meer dan 70 diverse merken. Met hun expertise endeskundige uitleg proberen ze iedere klant bij te staan in de zoektocht naarhun eigen look.

  • Verkoper toonbank (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

  • Schrijnwerker regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets in sociale netwerken
Look for responds of PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets. Laat een reactie achter voor PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets. PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets. Leave a respond for PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets. PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets op de google maps. Adres en contacten PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets
Location of PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets on the google maps. Address and contacts of PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets: FLETS JUSTIN DAUNE HABARU SA | UNION CYCLISTE GREZIENNE | THULIER | SAPAC PACKAGING & RECYCL. NV | Studio Robert SPRL

Other related companies as PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets: FLETS JUSTIN DAUNE HABARU SA | UNION CYCLISTE GREZIENNE | THULIER | SAPAC PACKAGING & RECYCL. NV | Studio Robert SPRL

PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03229949951. Het bedrijf PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets bevindt zich op het adres: Rue Longchamps 1; 1470; Genappe (Baisy-Thy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 102,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Livestock food - Retail. Lijst met producten zijn Pet foods - Mfg. & Whol.; Pet shops - Retail.
De hoofdactiviteit van PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets, openstaande posities, locatie van PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets op de kaart.

PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets, company assigned to the tax number BE03229949951. The company PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets is located at the address: Rue Longchamps 1; 1470; Genappe (Baisy-Thy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 102,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Livestock food - Retail. List of products are Pet foods - Mfg. & Whol.; Pet shops - Retail.
The main activity of PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets is not available. You also can look at reviews of PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets, open positions, location of PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PURINA-PROPLAN -GEENS PIERRE Ets, employees, financial statistics.