Weemaes-Verhaert R

Contactgegevens Weemaes-Verhaert R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weemaes-Verhaert R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weemaes-Verhaert R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuw-Arenbergstraat 13; 9130; Beveren (Kieldrecht), België

Telefoon (phone): 03 575 80 70 (+32-03 575 80 70) 03 575 80 70 (+32-03 575 80 70)

Fax (fax): 03 575 88 56 (+32-03 575 88 56) 03 575 88 56 (+32-03 575 88 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weemaes-Verhaert R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weemaes-Verhaert R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weemaes-Verhaert R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weemaes-Verhaert R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weemaes-Verhaert R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weemaes-Verhaert R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weemaes-Verhaert R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weemaes-Verhaert R
Products information Weemaes-Verhaert R

BTW identificatienummer (tax): BE02738311767
Ondernemingsnummer: 5113281250
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 146,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Livestock breeding

Product categorie (product category): Livestock buyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weemaes-Verhaert R
(Get full report from official database of BE for Weemaes-Verhaert R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weemaes-Verhaert R
Addition kinds of activities for Weemaes-Verhaert R

262103. Speciaal of chemisch behandelde papieren | Specialty or chemically treated papers
16119903. Highway reflector installatie | Highway reflector installation
20489912. Minerale voedingssupplementen | Mineral feed supplements
23919903. Draperies, plastic en textiel: uit gekochte materialen | Draperies, plastic and textile: from purchased materials
34710209. Tumbling (schoonmaken en polijsten) van machine onderdelen | Tumbling (cleaning and polishing) of machine parts
38250300. Elektrische energie meetapparatuur | Electrical energy measuring equipment
82310301. Circulerende bibliotheek | Circulating library

Werken bij Weemaes-Verhaert R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weemaes-Verhaert R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weemaes-Verhaert R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weemaes-Verhaert R. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er Regio Stasegem (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • AANKOPER / BUYER STAAL REGIO NOORDERKEMPEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Aankoper / Buyer Staal ben je verbonden aan de productieafdeling. Je verzorgt de aankoop van het staal en volgt de leveringen op zodat de productie kan blijven draaien. Jouw takenpakket: Je verzorgt de aankoop van Staal. Hierbij hou je rekening met o.a. prijzen, walsingen, levertermijnen, … Daarnaast sta je ook in voor de aankoop van alle zaken die nodig zijn in productie (zoals verven, lasdraad, bevestigingsmiddelen, ...). Je onderhandelt de contracten met respect voor beide partijen. Je volgt de bestellingen op en zorgt dat de leveringen op tijd zijn zodat de productie niet stilvalt.

  • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Industrieel reiniger (opleiding voorzien, regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar geattesteerde industrieel reinigers + kandidaten voor de opleiding industrieel reiniger Je zal tewerkgesteld worden regio groot Antwerpen. Je zal instaan voor het reinigen van tank, vrachtwagens door behulp van een hogedruk reiniger. De opleiding omvat: VCA, onafhankelijke adembescherming en hogedruk

  • Sales reps gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • flexi hulpkelner (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: taverne restaurant koningsbos

    Type: Flexijob

    wegdragen van eten en dranken je hoeft niets op te schrijvnen of af te rekenen ev helpen achter de toog indien nodig wij zorgen voor uw opleiding hier ter plaatse

Zoek naar antwoorden van Weemaes-Verhaert R in sociale netwerken
Look for responds of Weemaes-Verhaert R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weemaes-Verhaert R. Laat een reactie achter voor Weemaes-Verhaert R. Weemaes-Verhaert R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weemaes-Verhaert R. Leave a respond for Weemaes-Verhaert R. Weemaes-Verhaert R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weemaes-Verhaert R op de google maps. Adres en contacten Weemaes-Verhaert R
Location of Weemaes-Verhaert R on the google maps. Address and contacts of Weemaes-Verhaert R

Andere gerelateerde bedrijven als come Weemaes-Verhaert R Weemaes-Verhaert R: GEERT RAES | De Boeck J | Beauthier Georges-Henri | LA POSTE | LA POSTE

Other related companies as Weemaes-Verhaert R: GEERT RAES | De Boeck J | Beauthier Georges-Henri | LA POSTE | LA POSTE

Weemaes-Verhaert R is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Weemaes-Verhaert R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02738311767. Het bedrijf Weemaes-Verhaert R bevindt zich op het adres: Nieuw-Arenbergstraat 13; 9130; Beveren (Kieldrecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 146,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Livestock buyers. Lijst met producten zijn Livestock breeding.
De hoofdactiviteit van Weemaes-Verhaert R is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weemaes-Verhaert R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weemaes-Verhaert R, openstaande posities, locatie van Weemaes-Verhaert R op de kaart.

Weemaes-Verhaert R is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Weemaes-Verhaert R, company assigned to the tax number BE02738311767. The company Weemaes-Verhaert R is located at the address: Nieuw-Arenbergstraat 13; 9130; Beveren (Kieldrecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 146,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Livestock buyers. List of products are Livestock breeding.
The main activity of Weemaes-Verhaert R is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Weemaes-Verhaert R is not available. You also can look at reviews of Weemaes-Verhaert R, open positions, location of Weemaes-Verhaert R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weemaes-Verhaert R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weemaes-Verhaert R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weemaes-Verhaert R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weemaes-Verhaert R, employees, financial statistics.