Vlamynck Gebr BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Vlamynck Gebr BVBA
Private companiesHealth Services • Vlamynck Gebr BVBA

Contactgegevens Vlamynck Gebr BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlamynck Gebr BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlamynck Gebr BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Amandstraat 27A; 8760; Meulebeke, België

Telefoon (phone): 056 66 46 50; 056 66 59 03; 056 66 66 65 (+32-056 66 46 50; 056 66 59 03; 056 66 66 65) 056 66 46 50; 056 66 59 03; 056 66 66 65 (+32-056 66 46 50; 056 66 59 03; 056 66 66 65)

Fax (fax): 056 66 46 51 (+32-056 66 46 51) 056 66 46 51 (+32-056 66 46 51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlamynck Gebr BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlamynck Gebr BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlamynck Gebr BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlamynck Gebr BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlamynck Gebr BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlamynck Gebr BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlamynck Gebr BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlamynck Gebr BVBA
Products information Vlamynck Gebr BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08115570068
Ondernemingsnummer: 8075744628
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 310,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Vlamynck Gebr BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Livestock buyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlamynck Gebr BVBA
(Get full report from official database of BE for Vlamynck Gebr BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlamynck Gebr BVBA
Addition kinds of activities for Vlamynck Gebr BVBA

202200. Kaas; | Cheese; natural and processed
354503. Bijlagen en toebehoren van gereedschapsmiddelen | Machine tool attachments and accessories
509201. Hobby benodigdheden | Hobby supplies
22990211. Geperste wolvel | Pressed wool felts
34960107. Lath, geweven draad | Lath, woven wire

Werken bij Vlamynck Gebr BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlamynck Gebr BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlamynck Gebr BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlamynck Gebr BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Hoogstraten zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker. Je wordt voltijds tewerkgesteld. Het gaat over een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je helpt met het uitpakken en uitsorteren van de vracht je vult de winkel aan

  • Heftruckbestuurder/ster VOLTIJDSE shiften Nacht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschijving Wij zoeken voor TNT te Machelen/Brucargo flexibele heftruckchauffeurs die iets willen bijverdienen. Naast de taken van een heftruckchauffeur moet je ook bereid om soms even als magazijnier te werken. Werkuren zijn meestal van 00u - 08u. Je werkt minimum 3-5 nachten per week volgens eigen beschikbaarheid. Wij verwachten dat je minstens 3 nachten per week beschikbaar bent, maar we kunnen je ook 5 nachten per week laten werken. Taken: Laden en lossen van vrachtwagens Rijden tijdens het proces van sortering Sorteren van pakketten (tot 30kg) Scannen en labelen van pakketten Magazijn op orde houden

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten taxivervoer Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je werkt doorheen de week van 14u00-19u00. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een uitdagende studentenjob met veel verantwoordelijkheid gedurende het academiejaar? Een Gents taxibedrijf zoek jobstudenten die tijdens de week beschikbaar zijn. Dus, ben je graag op de baan en in contact met klanten, waag je kans !

  • Onderhoudsmekanieker (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TIMMERMAN EHS

    Type: Vaste Job

    werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden eenvoudig laswerk (TIG) appendages / flensverbindingen de- en monteren

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

  • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van Vlamynck Gebr BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vlamynck Gebr BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlamynck Gebr BVBA. Laat een reactie achter voor Vlamynck Gebr BVBA. Vlamynck Gebr BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlamynck Gebr BVBA. Leave a respond for Vlamynck Gebr BVBA. Vlamynck Gebr BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlamynck Gebr BVBA op de google maps. Adres en contacten Vlamynck Gebr BVBA
Location of Vlamynck Gebr BVBA on the google maps. Address and contacts of Vlamynck Gebr BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlamynck Gebr BVBA Vlamynck Gebr BVBA: L?ONARD | Glavomet | ST.ELISABETH ZIEKENHUIS | GEMEENTEBESTUUR | SUPERGEMS

Other related companies as Vlamynck Gebr BVBA: L?ONARD | Glavomet | ST.ELISABETH ZIEKENHUIS | GEMEENTEBESTUUR | SUPERGEMS

Vlamynck Gebr BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlamynck Gebr BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08115570068. Het bedrijf Vlamynck Gebr BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Amandstraat 27A; 8760; Meulebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 310,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Livestock buyers. Producten gemaakt in Vlamynck Gebr BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlamynck Gebr BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlamynck Gebr BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlamynck Gebr BVBA, openstaande posities, locatie van Vlamynck Gebr BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vlamynck Gebr BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vlamynck Gebr BVBA, company assigned to the tax number BE08115570068. The company Vlamynck Gebr BVBA is located at the address: Sint-Amandstraat 27A; 8760; Meulebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 310,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Livestock buyers. Products created in Vlamynck Gebr BVBA were not found.
The main activity of Vlamynck Gebr BVBA is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlamynck Gebr BVBA is not available. You also can look at reviews of Vlamynck Gebr BVBA, open positions, location of Vlamynck Gebr BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlamynck Gebr BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlamynck Gebr BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlamynck Gebr BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlamynck Gebr BVBA, employees, financial statistics.