Piccoli M

Particuliere bedrijvenBosbouw • Piccoli M
Private companiesForestry • Piccoli M

Contactgegevens Piccoli M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Piccoli M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Piccoli M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Docteur Séverin 87; 5060; Sambreville (Velaine-sur-Sambre), België

Telefoon (phone): 071 77 24 62 (+32-071 77 24 62) 071 77 24 62 (+32-071 77 24 62)

Fax (fax): +32 (51) 745-49-82 +32 (51) 745-49-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Piccoli M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Piccoli M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Piccoli M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Piccoli M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Piccoli M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Piccoli M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Piccoli M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Piccoli M
Products information Piccoli M

BTW identificatienummer (tax): BE05376953125
Ondernemingsnummer: 9280120849
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Piccoli M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Livestock buyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Piccoli M
(Get full report from official database of BE for Piccoli M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Piccoli M
Addition kinds of activities for Piccoli M

329199. Schuurproducten, nec | Abrasive products, nec
17969902. Machine verplaatsen en riggen | Machine moving and rigging
20330111. Tomatensaus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato sauce: packaged in cans, jars, etc.
20870200. Drankbasis, concentraten, stroopjes, poeders en mengsels | Beverage bases, concentrates, syrups, powders and mixes
38269907. Milieutechnische apparatuur | Environmental testing equipment
39310504. Cymbalen en delen | Cymbals and parts

Werken bij Piccoli M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Piccoli M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Piccoli M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Piccoli M. Looking for open vacancies in other companies

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • Kelner (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekende horecazaak in hartje Kortrijk zoekt Adecco een gedreven kelner. U staat in voor het opnemen van bestellingen, opdienen, afruimen, mise-en-place, orde en netheid van de zaal, onthaal klanten, uitleg geven over de gerechten,...

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO

    Type: Studentenjob

    Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

  • Thuisbegeleid(st)er bij jongeren of volwassenen met een mentale handicap (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: DIENST AMBULANTE BEGELEIDING

    Type: Vaste Job

    De functie van de thuisbegeleid(st)er draagt ertoe bij dat: de persoon met de handicap en zijn leefomgeving meer inzicht hebben in de mogelijkheden en beperkingen van de persoon en weten hoe hier mee om te gaan, zodat de begeleiding (tijdelijk of definitief) overbodig wordt; het functioneren van de betrokken persoon verandert in positieve zin; het traject in functie van onderwijs, wonen, tijdelijke opvang…. voor de betrokken persoon en zijn omgeving wordt mee uitgestippeld.

  • Betonwerker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hooglede zijn we dringend op zoek naar betonwerkers. Wat zijn je taken? Het plaatsen van bekistingen van betonvloeren of het plaatsen van galva L ijzers en voegen Dit voor een speler die een jarenlange ervaring en expertise heeft. Je krijgt een goede ondersteuning en komt in een tof team terecht.

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • Productiemedewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: HET VISHUIS

    Type: Vaste Job

    Algemene productverwerking volgens richtlijnen en orderprocedure Conserveren, kruiden en inleggen van vis Portioneren, wegen en labelen van vis Verpakken en producten voor verzending gereed maken Producten leveren aan klanten

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van Piccoli M in sociale netwerken
Look for responds of Piccoli M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Piccoli M. Laat een reactie achter voor Piccoli M. Piccoli M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Piccoli M. Leave a respond for Piccoli M. Piccoli M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Piccoli M op de google maps. Adres en contacten Piccoli M
Location of Piccoli M on the google maps. Address and contacts of Piccoli M

Andere gerelateerde bedrijven als come Piccoli M Piccoli M: J. BOTERMANS | EURO-SECURITY | ALAIN LEFEBVRE | BONTEMS PHOTOS | MERCHANTS COUNSELLORS NV

Other related companies as Piccoli M: J. BOTERMANS | EURO-SECURITY | ALAIN LEFEBVRE | BONTEMS PHOTOS | MERCHANTS COUNSELLORS NV

Piccoli M is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Piccoli M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05376953125. Het bedrijf Piccoli M bevindt zich op het adres: Rue Docteur Séverin 87; 5060; Sambreville (Velaine-sur-Sambre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Livestock buyers. Producten gemaakt in Piccoli M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Piccoli M is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Piccoli M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Piccoli M, openstaande posities, locatie van Piccoli M op de kaart.

Piccoli M is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Piccoli M, company assigned to the tax number BE05376953125. The company Piccoli M is located at the address: Rue Docteur Séverin 87; 5060; Sambreville (Velaine-sur-Sambre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Livestock buyers. Products created in Piccoli M were not found.
The main activity of Piccoli M is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Piccoli M is not available. You also can look at reviews of Piccoli M, open positions, location of Piccoli M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Piccoli M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Piccoli M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Piccoli M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Piccoli M, employees, financial statistics.