Dellaert & Zn BVBA

Contactgegevens Dellaert & Zn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dellaert & Zn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dellaert & Zn BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ramonshoek 70; 9185; Wachtebeke, België

Telefoon (phone): 09 345 01 56 (+32-09 345 01 56) 09 345 01 56 (+32-09 345 01 56)

Fax (fax): +32 (10) 957-57-98 +32 (10) 957-57-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dellaert & Zn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dellaert & Zn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dellaert & Zn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dellaert & Zn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dellaert & Zn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dellaert & Zn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dellaert & Zn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dellaert & Zn BVBA
Products information Dellaert & Zn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02806976318
Ondernemingsnummer: 2907775878
Hoofdstad (capital): 202,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Dellaert & Zn BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Livestock buyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dellaert & Zn BVBA
(Get full report from official database of BE for Dellaert & Zn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dellaert & Zn BVBA
Addition kinds of activities for Dellaert & Zn BVBA

325502. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
382104. Laboratorium meetapparatuur | Laboratory measuring apparatus
09199908. Terrapins, vangen van | Terrapins, catching of
32990404. Fonteinen, gips van Parijs | Fountains, plaster of paris
61590000. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions

Werken bij Dellaert & Zn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dellaert & Zn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dellaert & Zn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dellaert & Zn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

  • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

  • KOERMAN - DAGWERK (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf gelegen regio Avelgem zoeken wij een koerman die instaat voor de algemene magazijntaken. Je kan zeer vlot met de heftruck rijden en werkt zelfstandig. Met de pc verwerk je vlot alle orders. Dagwerk, heftruckattest is een groot pluspunt!

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

  • Jobstudent verkoopsmedewerker beddenwinkel (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een slaapspeciaalzaak die zich richt op slaapadvies en de verkoop van matrassen, bedden, boxspring, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen en bedaccessoires en decoratie zijn we op zoek naar jobstudenten. Jouw takenpakket als verkoper bestaat uit: Ingeven van bestelbonnen in hun ERP pakket Opvolgen van de voorraad in het filiaal Ontvangen van voorschotten en saldo's Dienst na verkoop Prijzen van artikelen Opmaken van bedden Netjes houden van de showroom

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio DESSELGEM/MARKEGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

Zoek naar antwoorden van Dellaert & Zn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Dellaert & Zn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dellaert & Zn BVBA. Laat een reactie achter voor Dellaert & Zn BVBA. Dellaert & Zn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dellaert & Zn BVBA. Leave a respond for Dellaert & Zn BVBA. Dellaert & Zn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dellaert & Zn BVBA op de google maps. Adres en contacten Dellaert & Zn BVBA
Location of Dellaert & Zn BVBA on the google maps. Address and contacts of Dellaert & Zn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dellaert & Zn BVBA Dellaert & Zn BVBA: Inter-Drinks BVBA | Toortelboom G | Fina Station | PAUL OOST | Studio Lab Tilmant

Other related companies as Dellaert & Zn BVBA: Inter-Drinks BVBA | Toortelboom G | Fina Station | PAUL OOST | Studio Lab Tilmant

Dellaert & Zn BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dellaert & Zn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02806976318. Het bedrijf Dellaert & Zn BVBA bevindt zich op het adres: Ramonshoek 70; 9185; Wachtebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 202,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 288,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Livestock buyers. Producten gemaakt in Dellaert & Zn BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dellaert & Zn BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dellaert & Zn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dellaert & Zn BVBA, openstaande posities, locatie van Dellaert & Zn BVBA op de kaart.

Dellaert & Zn BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dellaert & Zn BVBA, company assigned to the tax number BE02806976318. The company Dellaert & Zn BVBA is located at the address: Ramonshoek 70; 9185; Wachtebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 202,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 288,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Livestock buyers. Products created in Dellaert & Zn BVBA were not found.
The main activity of Dellaert & Zn BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dellaert & Zn BVBA is not available. You also can look at reviews of Dellaert & Zn BVBA, open positions, location of Dellaert & Zn BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dellaert & Zn BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dellaert & Zn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dellaert & Zn BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dellaert & Zn BVBA, employees, financial statistics.