Toortelboom G

Contactgegevens Toortelboom G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Toortelboom G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Toortelboom G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pieter Breugellaan 22; 8480; Ichtegem, België

Telefoon (phone): 051 58 97 58 (+32-051 58 97 58) 051 58 97 58 (+32-051 58 97 58)

Fax (fax): +32 (50) 664-94-47 +32 (50) 664-94-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Toortelboom G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Toortelboom G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Toortelboom G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Toortelboom G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Toortelboom G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Toortelboom G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Toortelboom G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Toortelboom G
Products information Toortelboom G

BTW identificatienummer (tax): BE06759033203
Ondernemingsnummer: 8807708740
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 328,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Toortelboom G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Toortelboom G
(Get full report from official database of BE for Toortelboom G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Toortelboom G
Addition kinds of activities for Toortelboom G

20990204. Gist | Yeast
27549901. Kleurafdrukken: gravure | Color printing: gravure
35410503. Schroefmachines, automatisch | Screw machines, automatic
35439901. Gieterijkernen | Foundry cores
75320300. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis

Werken bij Toortelboom G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Toortelboom G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Toortelboom G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Toortelboom G. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de bediening van meerdere machines, maar voornamelijk de brandtafel: o je zorgt voor de goede werking en het basis onderhoud van de machines o je controleert de productieparameters en in geval van problemen stuur je bij o je stelt de machines af en verhelpt eenvoudige storingen Je controleert de kwaliteit Je hebt oog voor orde en netheid en zorgt voor een propere werkomgeving Je leeft de veiligheidsvoorschriften strikt na

  • Account Manager Bouw regio Antwerpse Kempen (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in professioneel gereedschap zijn we op zoek naar een dynamische account manager. Wij zoeken iemand met commercieel talent en ervaring in de bouwsector. Je onderhoudt als account manager klantenrelaties en bezoekt nieuwe klanten in de regio Antwerpse Kempen. Deze klanten zijn vooral aannemers, bouwfirma's en andere professionelen. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Door actief te luisteren speel je in op de behoeftes van de klant. - Je biedt goede service en passende oplossingen voor jouw klantenrelaties. - Je werkt prijszettingen uit, volgt leads op en gaat actief op zoek naar opportuniteiten. - Je verzorgt een correcte rapportage in het interne systeem.

  • Orderpicker dagwerk M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als orderpicker in dagwerk? Een groeiend bedrijf in de regio Wetteren is op zoek naar enkele orderpickers die wensen te werken in dagwerk. Je zorgt voor orderpicking via pick - to - light systeem, voor het orderpicken van allerhande elektronicaproducten. Dit is jouw hoofdtaak, daarnaast zorg je mee voor het uitvoeren van kwaliteitscontrole van de verzendingen met behulp van een scansysteem. Je houdt tijdens jouw taken het magazijn steeds op orde.

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

  • Bijlesgever chemie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Studentenjob

    Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • Verwarmingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud, de exploitatie en herstellingen van technische installaties in de energiesector zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verwarmingsinstallaties. Je voert logische en efficiënte diagnoses uit voor de problemen en stelt ook oplossingen voor aan de klant. Je volgt technische voorschriften op, voert bijkomende werken uit en rapporteert aan de verantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van Toortelboom G in sociale netwerken
Look for responds of Toortelboom G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Toortelboom G. Laat een reactie achter voor Toortelboom G. Toortelboom G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Toortelboom G. Leave a respond for Toortelboom G. Toortelboom G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Toortelboom G op de google maps. Adres en contacten Toortelboom G
Location of Toortelboom G on the google maps. Address and contacts of Toortelboom G

Andere gerelateerde bedrijven als come Toortelboom G Toortelboom G: JADE PALACE | K.S. & PARTNERS | CECILE TANGHE | LIMADA | PETER VERHEIJEN

Other related companies as Toortelboom G: JADE PALACE | K.S. & PARTNERS | CECILE TANGHE | LIMADA | PETER VERHEIJEN

Toortelboom G is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Toortelboom G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06759033203. Het bedrijf Toortelboom G bevindt zich op het adres: Pieter Breugellaan 22; 8480; Ichtegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 328,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Toortelboom G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Toortelboom G is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Toortelboom G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Toortelboom G, openstaande posities, locatie van Toortelboom G op de kaart.

Toortelboom G is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Toortelboom G, company assigned to the tax number BE06759033203. The company Toortelboom G is located at the address: Pieter Breugellaan 22; 8480; Ichtegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 328,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Real estate. Products created in Toortelboom G were not found.
The main activity of Toortelboom G is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Toortelboom G is not available. You also can look at reviews of Toortelboom G, open positions, location of Toortelboom G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Toortelboom G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Toortelboom G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Toortelboom G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Toortelboom G, employees, financial statistics.