Van De Ginste F

Contactgegevens Van De Ginste F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van De Ginste F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van De Ginste F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Holleweg 13; 9990; Maldegem, België

Telefoon (phone): 050 71 30 29 (+32-050 71 30 29) 050 71 30 29 (+32-050 71 30 29)

Fax (fax): +32 (9) 672-74-99 +32 (9) 672-74-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van De Ginste F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van De Ginste F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van De Ginste F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van De Ginste F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van De Ginste F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van De Ginste F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van De Ginste F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van De Ginste F
Products information Van De Ginste F

BTW identificatienummer (tax): BE09888214111
Ondernemingsnummer: 8378417968
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Van De Ginste F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Livestock breeding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van De Ginste F
(Get full report from official database of BE for Van De Ginste F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van De Ginste F
Addition kinds of activities for Van De Ginste F

154201. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
26210702. Omslagpapier | Cover paper
32920300. Asbest isolatiematerialen | Asbestos insulating materials
33539900. Aluminiumplaat, plaat en folie, niet inbegrepen | Aluminum sheet, plate, and foil, nec
36459903. Bureau lampen | Desk lamps
36790100. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
51310103. Circulaire breien stoffen | Circular knit fabrics
73829900. Beveiligingssystemen diensten, nec | Security systems services, nec
79990302. Racquetball club, niet-lidmaatschap | Racquetball club, non-membership

Werken bij Van De Ginste F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van De Ginste F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van De Ginste F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van De Ginste F. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker slachthuis - dagwerk (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    o Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. o Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken. o Wij zijn op zoek naar een technieker die bereid is om vroeg op te staan en die graag de handen uit de mouwen steekt. o Kennis of ervaring in de voeding is een pluspunt, maar geen must. Ook schoolverlaters krijgen bij ons altijd een kans om zich te bewijzen, mits ze over een goede ingesteldheid en motivatie beschikken

  • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Passie om als student mee te helpen in een brillenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van brillen en lenzen, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden (bv. brilmonturen schoonmaken) en dat de winkelrekken worden aangevuld. je zorgt voor een administratieve ondersteuning met het ingeven van bestelbonnen, oogmetingen en kassawerk Jouw werkuren zijn in overleg met de zaakvoerster bespreekbaar en kunnen wisselen doorheen de week en op zaterdagen!

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ZAHIA

    Type: Flexijob

    Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

Zoek naar antwoorden van Van De Ginste F in sociale netwerken
Look for responds of Van De Ginste F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van De Ginste F. Laat een reactie achter voor Van De Ginste F. Van De Ginste F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van De Ginste F. Leave a respond for Van De Ginste F. Van De Ginste F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van De Ginste F op de google maps. Adres en contacten Van De Ginste F
Location of Van De Ginste F on the google maps. Address and contacts of Van De Ginste F

Andere gerelateerde bedrijven als come Van De Ginste F Van De Ginste F: JANSSENS EN ZONEN | M.C. MEYER | LOUIS DU BOIS | Bal | Heus T

Other related companies as Van De Ginste F: JANSSENS EN ZONEN | M.C. MEYER | LOUIS DU BOIS | Bal | Heus T

Van De Ginste F is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van De Ginste F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09888214111. Het bedrijf Van De Ginste F bevindt zich op het adres: Holleweg 13; 9990; Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 251,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Livestock breeding. Producten gemaakt in Van De Ginste F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van De Ginste F is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van De Ginste F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van De Ginste F, openstaande posities, locatie van Van De Ginste F op de kaart.

Van De Ginste F is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van De Ginste F, company assigned to the tax number BE09888214111. The company Van De Ginste F is located at the address: Holleweg 13; 9990; Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 251,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Livestock breeding. Products created in Van De Ginste F were not found.
The main activity of Van De Ginste F is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van De Ginste F is not available. You also can look at reviews of Van De Ginste F, open positions, location of Van De Ginste F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van De Ginste F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van De Ginste F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van De Ginste F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van De Ginste F, employees, financial statistics.