Haliba C.I.A.

Contactgegevens Haliba C.I.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Haliba C.I.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Haliba C.I.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route d'Obourg 65; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 36 23 02 (+32-065 36 23 02) 065 36 23 02 (+32-065 36 23 02)

Fax (fax): 065 36 32 25 (+32-065 36 32 25) 065 36 32 25 (+32-065 36 32 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Haliba C.I.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Haliba C.I.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Haliba C.I.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Haliba C.I.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Haliba C.I.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Haliba C.I.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Haliba C.I.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Haliba C.I.A.
Products information Haliba C.I.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01746520996
Ondernemingsnummer: 7809600830
Hoofdstad (capital): 202,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 417,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Haliba C.I.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Livestock breeding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Haliba C.I.A.
(Get full report from official database of BE for Haliba C.I.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Haliba C.I.A.
Addition kinds of activities for Haliba C.I.A.

20920205. Garnalencakes, bevroren | Shrimpcakes, frozen
22519903. Tights, vrouwen | Tights, women's
22810103. Stopgaren, gesponnen | Darning yarn, spun
28249909. Polyestervezels | Polyester fibers
36450102. Lichte tinten, metaal | Light shades, metal

Werken bij Haliba C.I.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Haliba C.I.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Haliba C.I.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Haliba C.I.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

  • Elektricien (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd zijn wij opzoek naar een franstalige elektricien. Dit voor het opsporen en herstellen van elektrische storingen aan het machinepark. Ook word er verwacht dat je preventief en curatief onderhoud uitvoert van de machines.

  • Productie medewerker (M/V) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een vooraanstaande producent van betongoed te Kapelle op den Bos, zijn wij op zoek naar enthousiaste productie arbeiders. Je dagdagelijkse taken zijn onderandere het stellen van bekistingsmallen voor het maken van prefab-betonelementen. Eveneens het plaatsen van wapeningskorven en het storten van beton.

  • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

  • Herverpakkers (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De goederen komen binnen in het magazijn, deze worden geregistreerd in het systeem. Het is u taak om deze goederen aan een goed tempo te verwerken, herverpakken van de goederen, in boxen of kisten steken (geteld), afzonderlijk verpakken zoals de klant het wenst. Deze goederen zijn telkens verschillend, maar kunnen wel in een hoog aantal stuks oplopen, wat wil zeggen dat het soms even repetitief werk kan zijn.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • CONSULTANT BACHELOR ACCOUNTANCY / FINANCE met firmawagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor diverse boekhoudtaken: boeken van facturen opmaak BTW financiële boeken diverse ondersteunende boekhoudtaken tot het voorbereiden van de afsluitingen Bedrijfsprofiel: Voor een consultancy kantoor regio Antwerpen, dat bedrijven tijdelijke ondersteuning biedt met financiële en boekhoudkundige diensten, zoeken we een Consultant / Boekhouder / Accountant die zal ingezet worden voor korte en langdurige opdrachten, dit ter vervanging van een zwangerschap, tijdelijke vermeerdering van werk of vervanging wegens ziekte (kort of langdurig).

  • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JobIT

    Type: Vaste Job

    Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

  • Klinisch Psycholoog (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: DE PIRAMIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Piramide is op zoek naar een klinisch psycholoog om het kinderteam binnen onze praktijk te versterken. Als klinisch psycholoog zal u binnen onze groepspraktijk kinderen met emotionele, gedrags- en relationele problemen begeleiden. Zowel therapeutisch werken alsook diagnostisch kunnen werken is noodzakelijk.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van Haliba C.I.A. in sociale netwerken
Look for responds of Haliba C.I.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Haliba C.I.A.. Laat een reactie achter voor Haliba C.I.A.. Haliba C.I.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Haliba C.I.A.. Leave a respond for Haliba C.I.A.. Haliba C.I.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Haliba C.I.A. op de google maps. Adres en contacten Haliba C.I.A.
Location of Haliba C.I.A. on the google maps. Address and contacts of Haliba C.I.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Haliba C.I.A. Haliba C.I.A.: O. BRUGMANS | Wolfs J | Parc (Le) | BROHEZ | DANIEL WOUTERS

Other related companies as Haliba C.I.A.: O. BRUGMANS | Wolfs J | Parc (Le) | BROHEZ | DANIEL WOUTERS

Haliba C.I.A. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Haliba C.I.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01746520996. Het bedrijf Haliba C.I.A. bevindt zich op het adres: Route d'Obourg 65; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 202,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 417,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Livestock breeding. Producten gemaakt in Haliba C.I.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Haliba C.I.A. is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Haliba C.I.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Haliba C.I.A., openstaande posities, locatie van Haliba C.I.A. op de kaart.

Haliba C.I.A. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Haliba C.I.A., company assigned to the tax number BE01746520996. The company Haliba C.I.A. is located at the address: Route d'Obourg 65; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 202,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 417,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Livestock breeding. Products created in Haliba C.I.A. were not found.
The main activity of Haliba C.I.A. is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Haliba C.I.A. is not available. You also can look at reviews of Haliba C.I.A., open positions, location of Haliba C.I.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Haliba C.I.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Haliba C.I.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Haliba C.I.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Haliba C.I.A., employees, financial statistics.