JDC NV

Contactgegevens JDC NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JDC NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

JDC NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Venecoweg 9; 9810; Nazareth, België

Telefoon (phone): 09 384 91 43; 09 384 93 27 (+32-09 384 91 43; 09 384 93 27) 09 384 91 43; 09 384 93 27 (+32-09 384 91 43; 09 384 93 27)

Fax (fax): 09 384 91 52; 09 384 93 28 (+32-09 384 91 52; 09 384 93 28) 09 384 91 52; 09 384 93 28 (+32-09 384 91 52; 09 384 93 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JDC NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JDC NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JDC NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JDC NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JDC NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JDC NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JDC NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JDC NV
Products information JDC NV

BTW identificatienummer (tax): BE05480773925
Ondernemingsnummer: 1625396728
Hoofdstad (capital): 256,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 284,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in JDC NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Linings - Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JDC NV
(Get full report from official database of BE for JDC NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor JDC NV
Addition kinds of activities for JDC NV

2254. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
325102. Structurele klei tegel | Structural clay tile
354702. Secundaire walserij apparatuur | Secondary rolling mill equipment
672600. Beleggingsbureaus, niet inbegrepen | Investment offices, nec
872199. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec
07820100. Tuin diensten | Garden services
22990500. Jute en vlas textielproducten | Jute and flax textile products
61119905. Landelijke elektrificatie-administratie | Rural electrification administration
79930402. Gokautomaten, munteenheid | Gambling machines, coin-operated

Werken bij JDC NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JDC NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JDC NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JDC NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

  • Logistiek Medewerker Voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid & nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • receptie medewerker ('s avonds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FOLEY

    Type: Studentenjob

    Gasten ontvangen Gasten vriendelijk te woord staan In-, en uitcheckprocedure Het aannemen en verwerken van reserveringen

  • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Architect (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wijkgezondheidscentrum De Ridderbuurt vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    P rospectie en begeleiding van een aankoop- en verbouwingsproject voor Wijkgezondheidscentrum Caleido in Leuven Voor meer detail zie bijgevoegd document.

Zoek naar antwoorden van JDC NV in sociale netwerken
Look for responds of JDC NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor JDC NV. Laat een reactie achter voor JDC NV. JDC NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JDC NV. Leave a respond for JDC NV. JDC NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JDC NV op de google maps. Adres en contacten JDC NV
Location of JDC NV on the google maps. Address and contacts of JDC NV

Andere gerelateerde bedrijven als come JDC NV JDC NV: PASCALE PةDICURE | Ellimetal NV | Talencentrum Van Velm | ARIANE BRACCIO | Fiscomad BVBA

Other related companies as JDC NV: PASCALE PةDICURE | Ellimetal NV | Talencentrum Van Velm | ARIANE BRACCIO | Fiscomad BVBA

JDC NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JDC NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05480773925. Het bedrijf JDC NV bevindt zich op het adres: Venecoweg 9; 9810; Nazareth. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 256,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 284,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Linings - Clothing. Producten gemaakt in JDC NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JDC NV is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JDC NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JDC NV, openstaande posities, locatie van JDC NV op de kaart.

JDC NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is JDC NV, company assigned to the tax number BE05480773925. The company JDC NV is located at the address: Venecoweg 9; 9810; Nazareth. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 256,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 284,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Linings - Clothing. Products created in JDC NV were not found.
The main activity of JDC NV is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JDC NV is not available. You also can look at reviews of JDC NV, open positions, location of JDC NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JDC NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JDC NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JDC NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JDC NV, employees, financial statistics.