Tifani (Boetiek)

Contactgegevens Tifani (Boetiek): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tifani (Boetiek): address, phone, fax, email, website, opening hours

Tifani (Boetiek)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vierweegsestraat 8; 9032; Gent (Wondelgem), België

Telefoon (phone): 09 253 96 72 (+32-09 253 96 72) 09 253 96 72 (+32-09 253 96 72)

Fax (fax): 09 253 96 72 (+32-09 253 96 72) 09 253 96 72 (+32-09 253 96 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tifani (Boetiek): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tifani (Boetiek)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tifani (Boetiek)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tifani (Boetiek), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tifani (Boetiek). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tifani (Boetiek), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tifani (Boetiek). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tifani (Boetiek)
Products information Tifani (Boetiek)

BTW identificatienummer (tax): BE07425903320
Ondernemingsnummer: 1067840576
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 561,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Tifani (Boetiek) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lingerie and underwear - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tifani (Boetiek)
(Get full report from official database of BE for Tifani (Boetiek))

Aanvulling soorten activiteiten voor Tifani (Boetiek)
Addition kinds of activities for Tifani (Boetiek)

162904. Grondvoorbereiding constructie | Land preparation construction
265603. Voedselcontainers (vloeistofdicht), inclusief melkverpakkingen | Food containers (liquid tight), including milk cartons
291102. Lichte destillaten | Light distillates
324199. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
33690000. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
34310104. Zinkjes: gelakt ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Sinks: enameled iron, cast iron, or pressed metal
51130303. Containers, papier en wegwerp plastic | Containers, paper and disposable plastic
82310201. College of universiteitsbibliotheek | College or university library

Werken bij Tifani (Boetiek): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tifani (Boetiek): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tifani (Boetiek). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tifani (Boetiek). Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur centrale verwarming en sanitair (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar 2 monteurs! Heb je al de nodige ervaring opgedaan in sanitair en centrale verwarming? Ben je een gepassioneerde, harde werker? Dan ben jij degene die we zoeken!

  • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

  • Onthaalmedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Oudenaarde, zijn wij op zoek naar gemotiveerde redders. Heb je het diploma al op zak? Dan kan je meteen starten Zo niet, mag je ons overtuigen van je motivatie, en dan zorgen wij voor de opleidingen Wat doet een redder? Je kijkt toe op de veiligheid van de bezoekers en het personeel in het zwembad Je volgt de veiligheidsprocedures en poetsschema's op zodat de veiligheid en netheid optimaal blijft Je helpt bij het organiseren van extra activiteiten Je doet regelmatig water- en chloormetingen en rapporteert aan de zwembadmanager

  • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • ZELFSTANDIGE LOGOPEDIST / LOGOPEDISTE (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze multidisciplinaire praktijk zijn we op zoek naar een logopedist / logopediste. Je werkt binnen een bestaande groeiende multidisciplinaire praktijk. We starten met een tweede locatie te Beervelde en willen zo ons aanbod vergroten naar onze cliënten toe. De logopedist(e) zou werken in onze nieuwe locatie te Beervelde. Je wordt ingeschakeld in onderstaande activiteiten. Je werkt het aanbod als logopedist(e) zelfstandig uit. Je gaat actief aan de slag om deze nieuwe discipline in onze praktijk bekend te maken. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

  • Homeopaat/Homeopate (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor het bieden van homeopathische/medische behandelingen. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Contraste Europe - Technical Support Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our internal projects, we are looking for a Technical Support Engineer.  Our team is located in Woluwe-Saint-Lambert, Brussels.       Your role As Technical Support Engineer you are the first contact to internal users in need of technical support for incidents or requests. You will help users all across the group.    Your tasks include Handling the intakes of incidents and requests reported to the service desk by phone, e-mail or the ticketing tool Troubleshooting incidents or analyzing requests in order to provide solutions in the shortest delay. Logging and documenting tickets for dispatching to further level of support. Performing an end-to-end monitoring of user's tickets. Participate to Continuous Improvement initiatives to reach operational excellence for yourself and your team.   Your Profile Besides the usual requirements for a Support Engineer, here are some important criteria. Knowledge/experience in: Active Directory (level = Domain Services) Os365 and/or Exchange MS Office applications Windows 10 Windows Server (any version, preferably the latest) A previous strong Support experience Nice to have (extra): Some experience with backup applications (Veam, ...), asset management (Lansweeper) SQL Server A/V Ticketing tool(s) Cloud / Azure / AWS You are fluent in Dutch and English. French is an asset.    We offer  A challenging position in a fast growing company with an international presence. A stimulating working environment with a really good team spirit maintained by lots of internal events (teambuilding, ...). A dynamic culture focused on personal development. A wide range of training and career development opportunities.

  • Akros Solutions - Process Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description Process Manager to align the processes across the different parties below. Familiar with operational ITIL environment and the following processes in particular The Incident Manager will repair the service for the customer as soon as possible with the aim of minimising the negative impact of a failure within the IT service to achieve the quality and availability levels agreed upon by the SLAs. The Change Manager is in favour of evaluating, authorizing and checking changes with the aim of managing the volume of changes needed in such a way that a possible negative impact of these changes on the business is minimised. The Problem Manager has the task of minimising the negative impact of incidents and changes on the business caused by errors within the IT services. The Problem Manager also aims to prevent incidents and changes proactively by consulting documents of "root cause analysis" of previous problems. The task of the Release Manager is to design and implement a successful rollout of sprints/releases in software/Hardware and efficient procedures for the distribution and installation of changes. The Configuration Manager has the task to keep the management of all packages configured within the application infrastructure up to date in the CMDB. Hereby he will collaborate closely with Release & Change Management. The Availability Manager is responsible for ensuring that the services available are equal or greater to the agreed business needs and in a cost-effective manner. The Capacity Manager is responsible that the capacity reports of the environment Applications & Infrastructure are analyzed and where necessary the end-to-end process is informed of possible problems with it capacity.

Zoek naar antwoorden van Tifani (Boetiek) in sociale netwerken
Look for responds of Tifani (Boetiek) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tifani (Boetiek). Laat een reactie achter voor Tifani (Boetiek). Tifani (Boetiek) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tifani (Boetiek). Leave a respond for Tifani (Boetiek). Tifani (Boetiek) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tifani (Boetiek) op de google maps. Adres en contacten Tifani (Boetiek)
Location of Tifani (Boetiek) on the google maps. Address and contacts of Tifani (Boetiek)

Andere gerelateerde bedrijven als come Tifani (Boetiek) Tifani (Boetiek): Amazone | BAKKERIJ BAUWERAETS | SOMEI VENTE ET MAT.EQ.IND | Moret BVBA | Erik Ceder

Other related companies as Tifani (Boetiek): Amazone | BAKKERIJ BAUWERAETS | SOMEI VENTE ET MAT.EQ.IND | Moret BVBA | Erik Ceder

Tifani (Boetiek) is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tifani (Boetiek), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07425903320. Het bedrijf Tifani (Boetiek) bevindt zich op het adres: Vierweegsestraat 8; 9032; Gent (Wondelgem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 561,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lingerie and underwear - Retail. Producten gemaakt in Tifani (Boetiek) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tifani (Boetiek) is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tifani (Boetiek) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tifani (Boetiek), openstaande posities, locatie van Tifani (Boetiek) op de kaart.

Tifani (Boetiek) is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tifani (Boetiek), company assigned to the tax number BE07425903320. The company Tifani (Boetiek) is located at the address: Vierweegsestraat 8; 9032; Gent (Wondelgem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 561,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lingerie and underwear - Retail. Products created in Tifani (Boetiek) were not found.
The main activity of Tifani (Boetiek) is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Tifani (Boetiek) is not available. You also can look at reviews of Tifani (Boetiek), open positions, location of Tifani (Boetiek) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tifani (Boetiek), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tifani (Boetiek), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tifani (Boetiek), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tifani (Boetiek), employees, financial statistics.