Suzanne (Maison)

Contactgegevens Suzanne (Maison): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Suzanne (Maison): address, phone, fax, email, website, opening hours

Suzanne (Maison)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Station 63; 7090; Braine-le-Comte, België

Telefoon (phone): 067 55 25 06 (+32-067 55 25 06) 067 55 25 06 (+32-067 55 25 06)

Fax (fax): +32 (15) 326-21-16 +32 (15) 326-21-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Suzanne (Maison): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Suzanne (Maison)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Suzanne (Maison)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Suzanne (Maison), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Suzanne (Maison). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Suzanne (Maison), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Suzanne (Maison). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Suzanne (Maison)
Products information Suzanne (Maison)

BTW identificatienummer (tax): BE01392486572
Ondernemingsnummer: 3341186523
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 738,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Suzanne (Maison) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lingerie and underwear - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Suzanne (Maison)
(Get full report from official database of BE for Suzanne (Maison))

Aanvulling soorten activiteiten voor Suzanne (Maison)
Addition kinds of activities for Suzanne (Maison)

28369901. Veterinaire biologische producten | Veterinary biological products
32990305. Panelen, papier mache of gips van Parijs | Panels, papier mache or plaster of paris
35690302. Smeermiddelen, industrieel | Lubrication equipment, industrial
36439906. Trolley line materiaal, overhead | Trolley line material, overhead
50840305. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery

Werken bij Suzanne (Maison): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Suzanne (Maison): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Suzanne (Maison). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Suzanne (Maison). Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

  • Operator Spuitgieten (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • HVAC technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: TW KLIMATICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Plaatsen van airco/ warmtepomp systemen.

  • RESERVE schoonmaak regio Kortrijk 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Kortrijk zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

  • STAGIAIR CROSS MEDIA-HR (M/V) Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. TAKENPAKKET o Je plaatst vacatures in the picture op social media o Wij willen een groot publiek bereiken, jij kan ons vertellen welk platform we hiervoor het best inzetten o Interne en externe communicatie is jouw verantwoordelijkheid o Wij rekenen op jou voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen o Jij neemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren

Zoek naar antwoorden van Suzanne (Maison) in sociale netwerken
Look for responds of Suzanne (Maison) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Suzanne (Maison). Laat een reactie achter voor Suzanne (Maison). Suzanne (Maison) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Suzanne (Maison). Leave a respond for Suzanne (Maison). Suzanne (Maison) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Suzanne (Maison) op de google maps. Adres en contacten Suzanne (Maison)
Location of Suzanne (Maison) on the google maps. Address and contacts of Suzanne (Maison)

Andere gerelateerde bedrijven als come Suzanne (Maison) Suzanne (Maison): FLKETRACO NV | Topper | IVAN | HENRI LESAFFRE | All-Mobil BVBA

Other related companies as Suzanne (Maison): FLKETRACO NV | Topper | IVAN | HENRI LESAFFRE | All-Mobil BVBA

Suzanne (Maison) is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Suzanne (Maison), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01392486572. Het bedrijf Suzanne (Maison) bevindt zich op het adres: Rue de la Station 63; 7090; Braine-le-Comte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 738,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lingerie and underwear - Retail. Producten gemaakt in Suzanne (Maison) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Suzanne (Maison) is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Suzanne (Maison) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Suzanne (Maison), openstaande posities, locatie van Suzanne (Maison) op de kaart.

Suzanne (Maison) is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Suzanne (Maison), company assigned to the tax number BE01392486572. The company Suzanne (Maison) is located at the address: Rue de la Station 63; 7090; Braine-le-Comte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 738,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lingerie and underwear - Retail. Products created in Suzanne (Maison) were not found.
The main activity of Suzanne (Maison) is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Suzanne (Maison) is not available. You also can look at reviews of Suzanne (Maison), open positions, location of Suzanne (Maison) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Suzanne (Maison), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Suzanne (Maison), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Suzanne (Maison), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Suzanne (Maison), employees, financial statistics.