OCEAN DE BEAUTE

Contactgegevens OCEAN DE BEAUTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OCEAN DE BEAUTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OCEAN DE BEAUTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Joseph Wauters 13; 4830; Limbourg, België

Telefoon (phone): 087 76 37 13 (+32-087 76 37 13) 087 76 37 13 (+32-087 76 37 13)

Fax (fax): +32 (53) 517-58-75 +32 (53) 517-58-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OCEAN DE BEAUTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OCEAN DE BEAUTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OCEAN DE BEAUTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OCEAN DE BEAUTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OCEAN DE BEAUTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OCEAN DE BEAUTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OCEAN DE BEAUTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OCEAN DE BEAUTE
Products information OCEAN DE BEAUTE

BTW identificatienummer (tax): BE09907165527
Ondernemingsnummer: 7409698486
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 648,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in OCEAN DE BEAUTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OCEAN DE BEAUTE
(Get full report from official database of BE for OCEAN DE BEAUTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OCEAN DE BEAUTE
Addition kinds of activities for OCEAN DE BEAUTE

172100. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
20660304. Chocoladecoating en siroop | Chocolate coatings and syrup
24260302. Hanteer voorraad, gezaagd of geschaafd | Handle stock, sawed or planed
29119901. Fractioneringsproducten van ruwe aardolie, koolwaterstoffen, nec | Fractionation products of crude petroleum, hydrocarbons, nec
31990100. Paardensportartikelen | Equestrian related leather articles
35780102. Billing machines | Billing machines
36390201. Knoopsgat- en oogmachines en bijlagen, binnenlands | Buttonhole and eyelet machines and attachments, domestic
72190102. Garment change en reparatie winkel | Garment alteration and repair shop

Werken bij OCEAN DE BEAUTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OCEAN DE BEAUTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OCEAN DE BEAUTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OCEAN DE BEAUTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • Productiemedewerkers 2 ploegen - Gent Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die zich willen engageren voor een lange periode. Assemblage en montagen in de automotive.

  • Project Consultant : Customer Service (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project zijn we op zoek naar een meertalige Customer Service Professional voor een internationaal productiebedrijf regio Lokeren. Je beheert je eigen klantenportefeuille en staat in voor de orderintake (in Navision) en de administratie hiervan, die je nauwgezet opvolgt tot levering. Je houdt een duidelijk overzicht van het stockniveau door nauw samen te werken met je collega's van Logistiek & Planning. Je ontvangt en registreert klachten en zorgt ervoor dat ze binnen de tijd worden behandeld door de juiste persoon of departement. Met je zin voor initiatief heb je oog voor het optimaliseren van processen en formuleer je verbetervoorstellen voor jouw dienst. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever, Sales Talents, die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: Customer Service Representative Internal Sales Support  Sales Assistant Internal Sales Representative  Internal Account Manager Sales & Marketing Assistant

  • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

  • vakman loodgieter - zinkwerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BEVEREN GEMEENTEBESTUUR

    Type: Vaste Job

    Als vakman ben je tewerkgesteld bij de dienst gebouwen. In het organogram valt deze dienst binnen de afdeling grondgebiedzaken. Algemeen is de dienst gebouwen verantwoordelijk voor het onderhoud, de uitwerking en de realisatie van diverse werkzaamheden in de gemeentelijke gebouwen. In deze functie voer je diverse saneringen en renovaties uit in en rond de gemeentelijke gebouwen vanuit jouw specifieke vakkennis en ervaring. Je zorgt hierbij dat de werkzaamheden op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd en nauwgezet worden opgevolgd. Tevens leef je de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu na. Tot slot bied je logistieke en technische ondersteuning bij o.a. interne verhuizingen en gemeentelijke activiteiten.

  • Bediener Freesmachine - wegenbouw (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: MAES ADIEL

    Type: Vaste Job

    Je taken als bediener freesmachine: Je bedient de freesmachine om asfalt af te frezen. Je staat in voor het instellen van de freesmachine naar diepte & niveau. Je vertrekt dagelijks vanuit Lichtervelde naar onze werven.

  • Tuinarchitect (M/V) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Vaste Job

    Takenpakket · Het project van A tot Z begeleiden o Opmeten van projecten en opmaken van meetstaten o Communicatie met de klant (B2B & B2C) o Uittekenen van de projecten § Sketchup Pro § AutoCad o Opmaken van offertes o Project overdragen aan de werfleider o Bestellingen plaatsten van materialen in samenspraak met werfleider o Opvolging facturatie van projecten

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • Contraste Europe - Technical Support Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our internal projects, we are looking for a Technical Support Engineer.  Our team is located in Woluwe-Saint-Lambert, Brussels.       Your role As Technical Support Engineer you are the first contact to internal users in need of technical support for incidents or requests. You will help users all across the group.    Your tasks include Handling the intakes of incidents and requests reported to the service desk by phone, e-mail or the ticketing tool Troubleshooting incidents or analyzing requests in order to provide solutions in the shortest delay. Logging and documenting tickets for dispatching to further level of support. Performing an end-to-end monitoring of user's tickets. Participate to Continuous Improvement initiatives to reach operational excellence for yourself and your team.   Your Profile Besides the usual requirements for a Support Engineer, here are some important criteria. Knowledge/experience in: Active Directory (level = Domain Services) Os365 and/or Exchange MS Office applications Windows 10 Windows Server (any version, preferably the latest) A previous strong Support experience Nice to have (extra): Some experience with backup applications (Veam, ...), asset management (Lansweeper) SQL Server A/V Ticketing tool(s) Cloud / Azure / AWS You are fluent in Dutch and English. French is an asset.    We offer  A challenging position in a fast growing company with an international presence. A stimulating working environment with a really good team spirit maintained by lots of internal events (teambuilding, ...). A dynamic culture focused on personal development. A wide range of training and career development opportunities.

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van OCEAN DE BEAUTE in sociale netwerken
Look for responds of OCEAN DE BEAUTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OCEAN DE BEAUTE. Laat een reactie achter voor OCEAN DE BEAUTE. OCEAN DE BEAUTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OCEAN DE BEAUTE. Leave a respond for OCEAN DE BEAUTE. OCEAN DE BEAUTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OCEAN DE BEAUTE op de google maps. Adres en contacten OCEAN DE BEAUTE
Location of OCEAN DE BEAUTE on the google maps. Address and contacts of OCEAN DE BEAUTE

Andere gerelateerde bedrijven als come OCEAN DE BEAUTE OCEAN DE BEAUTE: MARGANNE NV | Yves | S.C. LUC VERCAMMEN | AUDIOMIX | E.P.C.

Other related companies as OCEAN DE BEAUTE: MARGANNE NV | Yves | S.C. LUC VERCAMMEN | AUDIOMIX | E.P.C.

OCEAN DE BEAUTE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OCEAN DE BEAUTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09907165527. Het bedrijf OCEAN DE BEAUTE bevindt zich op het adres: Rue Joseph Wauters 13; 4830; Limbourg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 648,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in OCEAN DE BEAUTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OCEAN DE BEAUTE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OCEAN DE BEAUTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OCEAN DE BEAUTE, openstaande posities, locatie van OCEAN DE BEAUTE op de kaart.

OCEAN DE BEAUTE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is OCEAN DE BEAUTE, company assigned to the tax number BE09907165527. The company OCEAN DE BEAUTE is located at the address: Rue Joseph Wauters 13; 4830; Limbourg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 648,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beauty salons. Products created in OCEAN DE BEAUTE were not found.
The main activity of OCEAN DE BEAUTE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OCEAN DE BEAUTE is not available. You also can look at reviews of OCEAN DE BEAUTE, open positions, location of OCEAN DE BEAUTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OCEAN DE BEAUTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OCEAN DE BEAUTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OCEAN DE BEAUTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OCEAN DE BEAUTE, employees, financial statistics.