Nymphea

Contactgegevens Nymphea: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nymphea: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nymphea

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergstrasse 14; 4700; Eupen, België

Telefoon (phone): 087 55 55 54 (+32-087 55 55 54) 087 55 55 54 (+32-087 55 55 54)

Fax (fax): +32 (83) 254-46-34 +32 (83) 254-46-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nymphea: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nymphea"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nymphea"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nymphea, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nymphea. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nymphea, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nymphea. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nymphea
Products information Nymphea

BTW identificatienummer (tax): BE05903747558
Ondernemingsnummer: 2439483642
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 899,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Nymphea zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nymphea
(Get full report from official database of BE for Nymphea)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nymphea
Addition kinds of activities for Nymphea

237101. Bontjassen en andere bontkleding | Fur coats and other fur apparel
24260106. Rondes of rungs, meubels: hardhout | Rounds or rungs, furniture: hardwood
28190202. Chloorsulfonzuur | Chlorosulfonic acid
28330215. Strychnine en derivaten | Strychnine and derivatives
39550103. Stencil papier, gelatine of spirit proces | Stencil paper, gelatin or spirit process
50880102. Machines en uitrusting voor mariene aandrijving | Marine propulsion machinery and equipment
51430000. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
80939903. Rehabilitatiecentrum, poliklinische behandeling | Rehabilitation center, outpatient treatment

Werken bij Nymphea: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nymphea: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nymphea. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nymphea. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

  • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • Modebewuste student voor zaterdagwerk (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingswinkel gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een modebewuste student die kan werken op zaterdag van 10-17 uur.

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

Zoek naar antwoorden van Nymphea in sociale netwerken
Look for responds of Nymphea in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nymphea. Laat een reactie achter voor Nymphea. Nymphea bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nymphea. Leave a respond for Nymphea. Nymphea on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nymphea op de google maps. Adres en contacten Nymphea
Location of Nymphea on the google maps. Address and contacts of Nymphea

Andere gerelateerde bedrijven als come Nymphea Nymphea: Algemene Bouwwerken Desmet Björn BVBA | BUREAU VAN DER AA VERA | BUREAU VERBAENEN | LUC DEZEURE | F. COLLETTE

Other related companies as Nymphea: Algemene Bouwwerken Desmet Björn BVBA | BUREAU VAN DER AA VERA | BUREAU VERBAENEN | LUC DEZEURE | F. COLLETTE

Nymphea is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nymphea, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05903747558. Het bedrijf Nymphea bevindt zich op het adres: Bergstrasse 14; 4700; Eupen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 899,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Nymphea zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nymphea is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nymphea is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nymphea, openstaande posities, locatie van Nymphea op de kaart.

Nymphea is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nymphea, company assigned to the tax number BE05903747558. The company Nymphea is located at the address: Bergstrasse 14; 4700; Eupen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 899,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beauty salons. Products created in Nymphea were not found.
The main activity of Nymphea is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Nymphea is not available. You also can look at reviews of Nymphea, open positions, location of Nymphea on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nymphea, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nymphea, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nymphea, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nymphea, employees, financial statistics.