Noema SPRL

Contactgegevens Noema SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Noema SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Noema SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place du Moulin 2; 5650; Walcourt (Pry), België

Telefoon (phone): 071 61 53 31 (+32-071 61 53 31) 071 61 53 31 (+32-071 61 53 31)

Fax (fax): 071 61 53 31 (+32-071 61 53 31) 071 61 53 31 (+32-071 61 53 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Noema SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Noema SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Noema SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Noema SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Noema SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Noema SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Noema SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Noema SPRL
Products information Noema SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02221130371
Ondernemingsnummer: 6245147705
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 734,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Saunas; Health resorts; Slimming salons; Alternative treatments & therapies

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Noema SPRL
(Get full report from official database of BE for Noema SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Noema SPRL
Addition kinds of activities for Noema SPRL

01610403. Broccoli boerderij | Broccoli farm
30699901. Zakken, rubber of rubberen stof | Bags, rubber or rubberized fabric
44939901. Bootwerven, opslag en incidentele reparatie | Boat yards, storage and incidental repair
50150202. Testapparatuur, elektrisch, gebruikt: automotive | Testing equipment, electrical, used: automotive
50510208. Smeden, ferro | Forgings, ferrous

Werken bij Noema SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Noema SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Noema SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Noema SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Magazijnier te Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hulp voor het magazijn (lossen, goederen op zijn plaats zetten, enz..) gezocht voor donderdag 25/10 met daguren in Wijnegem.

  • Tester montage (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je test de gemonteerde transmissies

  • Planner productie (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Temse zijn wij op zoek naar een ervaren planner. Als productieplanner word je verantwoordelijk voor de correcte inplanning van de productieorders voor een bepaald productgamma. Hierbij hou je steeds rekening met zowel de levertermijn, de capaciteit, de mensen etc. Wanneer je de productieplanning onder de knie hebt, wordt de transportplanning jou ook aangeleerd.

  • Werfleider wegenis- en rioleringswerken (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider: Coördineer je de werven in samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers Volg je de werfbudgetten en de meet- en vorderingsattesten op Zorg je voor een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Rangeerder AM 02:30 - 8:30 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DPD (Belgium) NV/SA

    Type: Vaste Job

    Ons ochtendteam versterken van 2u30 tot 8u30 Rangeren van afgezette wisselbakken aan de laad- en losplaatsen (zo efficiënt mogelijk volgens de vooropgestelde procedure) Onderhoud en controle van het rangeervoertuig LTS-scanningen Uitvoeren van administratieve taken, invullen van vrachtbrieven (CMR), controle van klanten en belading

  • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

  • Zelfstandig ergotherapeut (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van Noema SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Noema SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Noema SPRL. Laat een reactie achter voor Noema SPRL. Noema SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Noema SPRL. Leave a respond for Noema SPRL. Noema SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Noema SPRL op de google maps. Adres en contacten Noema SPRL
Location of Noema SPRL on the google maps. Address and contacts of Noema SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Noema SPRL Noema SPRL: BLUMENHAUS PIP | Bonacha-Gemmenich | Declerck Jean | IMMOBILIEN VERIMBA | QUARTIER ELEKTRO

Other related companies as Noema SPRL: BLUMENHAUS PIP | Bonacha-Gemmenich | Declerck Jean | IMMOBILIEN VERIMBA | QUARTIER ELEKTRO

Noema SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Noema SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02221130371. Het bedrijf Noema SPRL bevindt zich op het adres: Place du Moulin 2; 5650; Walcourt (Pry). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 734,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beauty salons. Lijst met producten zijn Saunas; Health resorts; Slimming salons; Alternative treatments & therapies.
De hoofdactiviteit van Noema SPRL is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Noema SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Noema SPRL, openstaande posities, locatie van Noema SPRL op de kaart.

Noema SPRL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Noema SPRL, company assigned to the tax number BE02221130371. The company Noema SPRL is located at the address: Place du Moulin 2; 5650; Walcourt (Pry). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 734,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beauty salons. List of products are Saunas; Health resorts; Slimming salons; Alternative treatments & therapies.
The main activity of Noema SPRL is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Noema SPRL is not available. You also can look at reviews of Noema SPRL, open positions, location of Noema SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Noema SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Noema SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Noema SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Noema SPRL, employees, financial statistics.