Myosotis Boutique

Contactgegevens Myosotis Boutique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Myosotis Boutique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Myosotis Boutique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place des Tilleuls 7; 5300; Andenne, België

Telefoon (phone): 085 84 52 11 (+32-085 84 52 11) 085 84 52 11 (+32-085 84 52 11)

Fax (fax): 085 84 52 11 (+32-085 84 52 11) 085 84 52 11 (+32-085 84 52 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Myosotis Boutique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Myosotis Boutique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Myosotis Boutique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Myosotis Boutique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Myosotis Boutique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Myosotis Boutique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Myosotis Boutique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Myosotis Boutique
Products information Myosotis Boutique

BTW identificatienummer (tax): BE09018096923
Ondernemingsnummer: 8246582031
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Myosotis Boutique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lingerie and underwear - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Myosotis Boutique
(Get full report from official database of BE for Myosotis Boutique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Myosotis Boutique
Addition kinds of activities for Myosotis Boutique

267301. Kleding- en kledingkastzakken (plastic folie) | Garment and wardrobe bags, (plastic film)
382299. Milieucontroles, nv | Environmental controls, nec
384201. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
20460300. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
20989900. Macaroni en Spaghetti, Nec | Macaroni and spaghetti, nec
29510102. Composiet blokken voor het plaveien | Composition blocks for paving
33410202. Platina groepsmetalen, smelten en raffineren (secundair) | Platinum group metals, smelting and refining (secondary)
35450329. Vises, machine (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Vises, machine (machine tool accessories)
35549908. Schuurpapier productie machines | Sandpaper manufacturing machines
50740305. Stoomuitrusting | Steam fittings

Werken bij Myosotis Boutique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Myosotis Boutique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Myosotis Boutique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Myosotis Boutique. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Credit Controller voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzamelt uitstaande vorderingen, belt B2B-klanten en volgt de gemaakte afspraken met de kredietverzamelaars op Je zal frequente contacten hebben met externe klanten en met collega's van de interne en externe verkoopafdeling Je bewaakt de kredietlimieten en bereidt bestanden voor om interne limieten per klant te bepalen Je beoordeelt de kredietwaardigheid van bestaande en nieuwe klanten door middel van risicoanalyses Je bent verantwoordelijk voor afstemmingscontroles Je volgt de gerechtelijke inzamelingen op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Warehouse Operations (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Administratieve afwikkeling/verwerking van dossiers magazijnbehandelingen * Geven van opdrachten  aan leveranciers * Nauw operationeel contact met klanten * Facturatie afgewerkte dossiers * Coördinatie van werk met dispatch afdeling

  • Schrijnwerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Koersel zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker voor zowel plaatsing van buitenschrijnwerk als werken met houtbewerkingsmachines in het atelier.  Carports, tuinhuizen, gevelbekledingen, ... 

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

  • Zaterdaghulp Zara Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Winkelbediende Slagerij (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een klant gelegen in Overpelt, gespecialiseerd in vleeswaren en charcuterie, zijn we op zoek naar een winkelbediende met ervaring in een slagerij / kaas- of traiteur afdeling. Uw takenpakket: - Je staat in voor snijden van vlees- en kaaswaren met de juiste snijmachines. - Je verpakt deze vlees- of kaaswaren tot kleine pakketjes om ze vervolgens in de toog te leggen. - Je helpt met bereidingen van salades, broodjes en schotels. - Indien klanten speciale verzoeken hebben, probeer je hen op een vriendelijke en gemotiveerde manier verder te helpen. - Je houdt de winkel proper en netjes.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • Trainer Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Myosotis Boutique in sociale netwerken
Look for responds of Myosotis Boutique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Myosotis Boutique. Laat een reactie achter voor Myosotis Boutique. Myosotis Boutique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Myosotis Boutique. Leave a respond for Myosotis Boutique. Myosotis Boutique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Myosotis Boutique op de google maps. Adres en contacten Myosotis Boutique
Location of Myosotis Boutique on the google maps. Address and contacts of Myosotis Boutique

Andere gerelateerde bedrijven als come Myosotis Boutique Myosotis Boutique: EUROVILLAGE BRUSSELS | Bamps D | DECKERS | TRANSPORT VAN DE VELDE | De Vroey

Other related companies as Myosotis Boutique: EUROVILLAGE BRUSSELS | Bamps D | DECKERS | TRANSPORT VAN DE VELDE | De Vroey

Myosotis Boutique is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Myosotis Boutique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09018096923. Het bedrijf Myosotis Boutique bevindt zich op het adres: Place des Tilleuls 7; 5300; Andenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 336,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lingerie and underwear - Retail. Producten gemaakt in Myosotis Boutique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Myosotis Boutique is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Myosotis Boutique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Myosotis Boutique, openstaande posities, locatie van Myosotis Boutique op de kaart.

Myosotis Boutique is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Myosotis Boutique, company assigned to the tax number BE09018096923. The company Myosotis Boutique is located at the address: Place des Tilleuls 7; 5300; Andenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 336,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lingerie and underwear - Retail. Products created in Myosotis Boutique were not found.
The main activity of Myosotis Boutique is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Myosotis Boutique is not available. You also can look at reviews of Myosotis Boutique, open positions, location of Myosotis Boutique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Myosotis Boutique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Myosotis Boutique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Myosotis Boutique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Myosotis Boutique, employees, financial statistics.