U LADY CHARLOTTE

Contactgegevens U LADY CHARLOTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data U LADY CHARLOTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

U LADY CHARLOTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE JULES HENIN 14; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71327870 (+32-71327870) 71327870 (+32-71327870)

Fax (fax): +32 (9) 662-78-57 +32 (9) 662-78-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) U LADY CHARLOTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "U LADY CHARLOTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "U LADY CHARLOTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van U LADY CHARLOTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen U LADY CHARLOTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of U LADY CHARLOTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees U LADY CHARLOTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti U LADY CHARLOTTE
Products information U LADY CHARLOTTE

BTW identificatienummer (tax): BE03228851318
Ondernemingsnummer: 9517150878
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in U LADY CHARLOTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lingerie and ondergoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor U LADY CHARLOTTE
(Get full report from official database of BE for U LADY CHARLOTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor U LADY CHARLOTTE
Addition kinds of activities for U LADY CHARLOTTE

244102. Hoesjes, hout | Cases, wood
35370204. Auto's en vrachtwagens, voor industriële mijnbouw | Cars and trucks, for industrial mining
38210111. Incubators, laboratorium | Incubators, laboratory
65120302. Theatergebouw, eigendom en operatie | Theater building, ownership and operation
78120109. Religieuze film productie | Religious motion picture production
83610304. Vertraagde thuis | Retarded home

Werken bij U LADY CHARLOTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in U LADY CHARLOTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor U LADY CHARLOTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for U LADY CHARLOTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Monteerder regio Aalst tijdelijk - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een Monteerder (m/v) in dagwerk. Dit is een tijdelijke opdracht tot en met eind december 2018. Een greep uit je takenpakket: Je werkt zelfstandig en in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren Je ontvangt het materiaal dat door de magazijniers wordt gebracht. Je interpreteert en controleert de materiaallijst, schikt het materiaal en beheert persoonlijk de magazijnbonnen voor uitneming, teruggave of schrapping van materiaal Je staat in voor de uitvoering van de montage van toestellen en assemblages in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole en volgens het werkplan beschreven in het routingboek - Je voert het werkorder zelfstandig uit en rapporteert moeilijkheden, fouten of onduidelijkheden aan de Productie-manager Je zorgt voor het inpakken van de gemonteerde toestellen/assemblages

  • Industrieel onderhoudstechnieker / elektromechanicus (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische opleiding genoten en/of reeds ervaring opgedaan? Heb je zin om te werken aan projecten op lange termijn? Voel je je als technieker thuis in een productieomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Wij werven doorlopend technische profielen aan voor regio Vlaams-Brabant.

  • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Scherpenheuvel-zichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: SOM - SERVICE OP MAAT

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Tewerkstelling in je eigen regio.

  • STAGIAIR(E) Recruitment Trainee (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Als Stagiair Recruitment Trainee ondersteun je een gedreven sales team met het vinden van de beste professionals en heb je het volgende takenpakket: WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail; Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen; Je volgt interviews mee en stelt je geziene kandidaten voor aan het team. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews; Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen; Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's; Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen; Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen; Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op; Je focust op de uitbouw van een mooi kandidatennetwerk met behulp van LinkedIn en alumnidatabanken; Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards; Je verzamelt commerciële informatie en detecteert salesopportuniteiten; Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date; Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • On-line verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KIND OF WONDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verkoopt via computer en/of telefoon. Het betreft de verkoop van een boek.

  • Brainbridge - Medior or Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description  Within the client there are multiple Agile teams. Some dedicated to single applications, others for multiple applications. This job description is meant for a person who will be able to join one of the Agile teams. These applications cover backend systems (WebServices) or user facing application (Spring MVC JavaScript + Twitterbootstrap + Oracle). You will be helping the team making the deadlines of these applications. It is END-2-END development, hence you have to work with all technologies described below. The perfect profile is a person who picks up tasks and makes sure he delivers what is asked. Who doesn't t take things for granted and is willing to challenge what is handed to him.    Technical skills  Core Accountabilities: Experience in Java (7+8) is mandatory Experience in Spring 3 & 4 (focus on data accessibility towards the database) is mandatory Experience in Maven is mandatory Experience in Hibernate is mandatory Experience in WebServices (WSDL, Rest+JSON/XML) is mandatory Experience of 5 year plus in all the above is mandatory.  Essential qualities: Experience in Agile Methodologies is very important Experience in Test Driven Development is very important Experience in working with multiple Terabytes of data is very important 5 years plus experience Team player Taking ownership Problem solving Good English language skills  Desirable qualities: Degree level or equivalent International transport / Postal industry/Telecom   Location: Brussels Job type: Development

Zoek naar antwoorden van U LADY CHARLOTTE in sociale netwerken
Look for responds of U LADY CHARLOTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor U LADY CHARLOTTE. Laat een reactie achter voor U LADY CHARLOTTE. U LADY CHARLOTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for U LADY CHARLOTTE. Leave a respond for U LADY CHARLOTTE. U LADY CHARLOTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie U LADY CHARLOTTE op de google maps. Adres en contacten U LADY CHARLOTTE
Location of U LADY CHARLOTTE on the google maps. Address and contacts of U LADY CHARLOTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come U LADY CHARLOTTE U LADY CHARLOTTE: CENTRALE DES VIANDES | Biochamps | Boekshop Liliane | SPECIAL TASTE SHOP | HYUNDAI

Other related companies as U LADY CHARLOTTE: CENTRALE DES VIANDES | Biochamps | Boekshop Liliane | SPECIAL TASTE SHOP | HYUNDAI

U LADY CHARLOTTE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is U LADY CHARLOTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03228851318. Het bedrijf U LADY CHARLOTTE bevindt zich op het adres: AVENUE JULES HENIN 14; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lingerie and ondergoed. Producten gemaakt in U LADY CHARLOTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van U LADY CHARLOTTE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van U LADY CHARLOTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van U LADY CHARLOTTE, openstaande posities, locatie van U LADY CHARLOTTE op de kaart.

U LADY CHARLOTTE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is U LADY CHARLOTTE, company assigned to the tax number BE03228851318. The company U LADY CHARLOTTE is located at the address: AVENUE JULES HENIN 14; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lingerie and ondergoed. Products created in U LADY CHARLOTTE were not found.
The main activity of U LADY CHARLOTTE is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of U LADY CHARLOTTE is not available. You also can look at reviews of U LADY CHARLOTTE, open positions, location of U LADY CHARLOTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over U LADY CHARLOTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf U LADY CHARLOTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about U LADY CHARLOTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company U LADY CHARLOTTE, employees, financial statistics.