HUIS PRIVATE

Contactgegevens HUIS PRIVATE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS PRIVATE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS PRIVATE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 132; 9130; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37733699 (+32-37733699) 37733699 (+32-37733699)

Fax (fax): +32 (10) 953-48-40 +32 (10) 953-48-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS PRIVATE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS PRIVATE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS PRIVATE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS PRIVATE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS PRIVATE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS PRIVATE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS PRIVATE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS PRIVATE
Products information HUIS PRIVATE

BTW identificatienummer (tax): BE05780426025
Ondernemingsnummer: 4960571289
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in HUIS PRIVATE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lingerie and ondergoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS PRIVATE
(Get full report from official database of BE for HUIS PRIVATE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS PRIVATE
Addition kinds of activities for HUIS PRIVATE

281301. Kooldioxide | Carbon dioxide
07619900. Landbouwbedrijven, niet inbegrepen | Farm labor contractors, nec
09199906. Zeewier, het verzamelen van | Seaweed, gathering of
24359901. Hardhout multiplex, voorgevuld | Hardwood plywood, prefinished
34210201. Clippers, nagels en nagels | Clippers, fingernail and toenail
39149905. Holgware, NSK | Hollowware, nsk
39310201. Banjos en onderdelen | Banjos and parts
39650203. Veiligheidsspelden | Safety pins
72170201. Tapijt- en tapijtreiniging en reparatie van planten | Carpet and rug cleaning and repairing plant
73839904. Nieuwsberichten voor kranten en tijdschriften | News reporting services for newspapers and periodicals

Werken bij HUIS PRIVATE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS PRIVATE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS PRIVATE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS PRIVATE. Looking for open vacancies in other companies

  • Waveplanner I Dagdienst of ploegen I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, die gespecialiseerd is in de distributie van voedingsmiddelen aan o.a. supermarktketens en groothandels, is momenteel op zoek naar een waveplanner voor hun afdeling Operations. Deze afdeling staat in voor de afhandeling van de gehele logistieke operatie binnen de warehouses. Je bent als waveplanner verantwoordelijk voor: Het plannen van de interne logistiek, het indelen van mensen en middelen op locaties in het operationele proces, het signaleren van onder- of overbezetting (+ melden aan leidinggevende). Nagaan of de operationele planning gerealiseerd wordt: hierbij eventueel oplossingen zoeken bij operationele problemen, planningen aanpassen, rapporteren aan leidinggegvende, adequate overdracht van belangrijke informatie garanderen bij ploegwissel. Mogelijke verbeteringen in de procesvoering signaleren, verbetervoorstellen doen en nagaan of procesverbeteringen het gewenste effect hebben. Coördinatie van dagelijkse werkzaamheden en fungeren als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Erop toezien dat de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen nageleefd worden.

  • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

  • CNC operator Natuursteen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in natuursteenbewerking, zijn we momenteel op zoek naar een CNC operator voor bewerking van natuursteen op de CNC gestuurde machines. Je staat in voor het laden en ontladen van de machine alsook voor de volledig bediening. Opleiding aan de machine is voorzien

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Anderlecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • Product Manager (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

  • Supply Chain Coordinator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mainfreight Belgium

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. Om de uitbreiding van onze logistieke activiteiten op te vangen, gaan we op zoek naar een gedreven Supply Chain Coordinator. https://careers.mainfreight.com/be/job/supply-chain-coordinator-3/ Als Supply Chain Coordinator zie je het als een uitdaging om alle logistieke processen omtrent onze warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en telkens weer te verbeteren. Je speelt snel in op veranderingen en durft hierin de juiste beslissingen te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel je snel, leg je de juiste prioriteiten en weet je het overzicht te behouden. Dit is een veelzijdige rol waarin geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen: Je wordt ingeschakeld als SPOC: je bent de beheerder van de relatie met de klant; Je zet nieuwe projecten op met de klant, en begeleidt de implementatie van A tot Z; Samen met de operationele en administratieve teams sta je in voor het behalen van productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen; Samen met de supervisor administratie ben je verantwoordelijk voor de facturatie aan de klant, en de opvolging ervan; Je zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen; Je coacht, motiveert en stuurt team members aan; Je werkt goed samen met je eigen en andere teams; Je streeft een gezonde, veilige en plezierige werkplek na voor iedereen; Je rapporteert aan de Branch Manager.

  • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van HUIS PRIVATE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS PRIVATE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS PRIVATE. Laat een reactie achter voor HUIS PRIVATE. HUIS PRIVATE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS PRIVATE. Leave a respond for HUIS PRIVATE. HUIS PRIVATE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS PRIVATE op de google maps. Adres en contacten HUIS PRIVATE
Location of HUIS PRIVATE on the google maps. Address and contacts of HUIS PRIVATE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS PRIVATE HUIS PRIVATE: SELECTA | L.S.K. CVBA | TEXACO | Stevens J & Cie SPRL | Dupuis L

Other related companies as HUIS PRIVATE: SELECTA | L.S.K. CVBA | TEXACO | Stevens J & Cie SPRL | Dupuis L

HUIS PRIVATE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS PRIVATE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05780426025. Het bedrijf HUIS PRIVATE bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 132; 9130; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lingerie and ondergoed. Producten gemaakt in HUIS PRIVATE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS PRIVATE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS PRIVATE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS PRIVATE, openstaande posities, locatie van HUIS PRIVATE op de kaart.

HUIS PRIVATE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS PRIVATE, company assigned to the tax number BE05780426025. The company HUIS PRIVATE is located at the address: DORPSSTRAAT 132; 9130; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lingerie and ondergoed. Products created in HUIS PRIVATE were not found.
The main activity of HUIS PRIVATE is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS PRIVATE is not available. You also can look at reviews of HUIS PRIVATE, open positions, location of HUIS PRIVATE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS PRIVATE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS PRIVATE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS PRIVATE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS PRIVATE, employees, financial statistics.