Myriam

Contactgegevens Myriam: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Myriam: address, phone, fax, email, website, opening hours

Myriam

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Izegemseaardeweg 156A; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 22 44 55 (+32-051 22 44 55) 051 22 44 55 (+32-051 22 44 55)

Fax (fax): +32 (2) 509-11-34 +32 (2) 509-11-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Myriam: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Myriam"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Myriam"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Myriam, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Myriam. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Myriam, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Myriam. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Myriam
Products information Myriam

BTW identificatienummer (tax): BE07811798095
Ondernemingsnummer: 8472900390
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Saunas

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Myriam
(Get full report from official database of BE for Myriam)

Aanvulling soorten activiteiten voor Myriam
Addition kinds of activities for Myriam

7641. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
344403. Metalen dakbedekkingen en dakafvoerapparatuur | Metal roofing and roof drainage equipment
38290409. Torsie testen apparatuur | Torsion testing equipment
38610102. Brownprint doek of papier, gevoelig | Brownprint cloth or paper, sensitized
38610110. Fotopapier en doek, alle soorten, nec | Photographic paper and cloth, all types, nec
51310207. Netto goederen | Net goods
72990200. Massage parlor en stoombad diensten | Massage parlor and steam bath services

Werken bij Myriam: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Myriam: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Myriam. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Myriam. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

  • Verkoop Dreamland Tongerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio muizen M/V (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Analist (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

  • Hulpkok catering extra/flexi (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Onze cateringafdeling is in volle groei. Hiervoor zoeken we een enthousiaste hulpkok die dit mee kan ondersteunen en verder uitbouwen. Kan je zelfstandig werken, heb je veel inspiratie en kan je goed koken? Dan ben jij de persoon die we zoeken! In de keuken werk je aan de creatie van de gerechten en op locatie verzorg je de buffetten en het goede verloop van de opdracht. Dit betreft geen vaste betrekking. Wel zoeken we extra’s die mee de drukte van het moment kunnen opvangen.

Zoek naar antwoorden van Myriam in sociale netwerken
Look for responds of Myriam in social networks

Lees alle opmerkingen voor Myriam. Laat een reactie achter voor Myriam. Myriam bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Myriam. Leave a respond for Myriam. Myriam on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Myriam op de google maps. Adres en contacten Myriam
Location of Myriam on the google maps. Address and contacts of Myriam

Andere gerelateerde bedrijven als come Myriam Myriam: Steegmans Wouter BVBA | PHONE RENT | B?ATRICE (COIFFURE) | ARTIFORT | D. Logistics Packing NV

Other related companies as Myriam: Steegmans Wouter BVBA | PHONE RENT | B?ATRICE (COIFFURE) | ARTIFORT | D. Logistics Packing NV

Myriam is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Myriam, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07811798095. Het bedrijf Myriam bevindt zich op het adres: Izegemseaardeweg 156A; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 363,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beauty salons. Lijst met producten zijn Saunas.
De hoofdactiviteit van Myriam is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Myriam is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Myriam, openstaande posities, locatie van Myriam op de kaart.

Myriam is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Myriam, company assigned to the tax number BE07811798095. The company Myriam is located at the address: Izegemseaardeweg 156A; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 363,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beauty salons. List of products are Saunas.
The main activity of Myriam is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Myriam is not available. You also can look at reviews of Myriam, open positions, location of Myriam on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Myriam, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Myriam, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Myriam, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Myriam, employees, financial statistics.