HUIS CATTY

Contactgegevens HUIS CATTY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS CATTY: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS CATTY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTRAAT 51; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16811790 (+32-16811790) 16811790 (+32-16811790)

Fax (fax): +32 (53) 545-63-58 +32 (53) 545-63-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS CATTY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS CATTY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS CATTY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS CATTY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS CATTY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS CATTY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS CATTY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS CATTY
Products information HUIS CATTY

BTW identificatienummer (tax): BE01018127441
Ondernemingsnummer: 7085601806
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in HUIS CATTY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lingerie and ondergoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS CATTY
(Get full report from official database of BE for HUIS CATTY)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS CATTY
Addition kinds of activities for HUIS CATTY

20820000. Malt dranken | Malt beverages
22549903. Ondergoed, breien | Underwear, knit
28990114. Spearmint olie | Spearmint oil
35829905. Rugschoonmaak-, droog- of napping machines: commercieel | Rug cleaning, drying, or napping machines: commercial
36519901. Elektronische kits voor thuis montage: radio, tv, fonograaf | Electronic kits for home assembly: radio, tv, phonograph
42159904. Pakketlevering, voertuig | Parcel delivery, vehicular
91110203. Gouverneurs 'kantoor | Governors' office

Werken bij HUIS CATTY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS CATTY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS CATTY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS CATTY. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

  • Huishoudhulp regio Ham/Tessenderlo (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • huishoudhulp regio Kortemark/Handzame/Zarren (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Eventueel aangevuld met koken, wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: WZC Hardoy

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

  • Gepassioneerde controller! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bloeiend en sterk groeiend bedrijf actief in de ontwikkeling en productie van verven,zijn wij op zoek een enthousiaste en gedreven controller om hun leuk team te komen versterken! Jouw takenpakket bestaat oa. uit: - Taken ten behoeve van de maand- en jaarafsluiting: · Controle kosten · Boeken van voorzieningen · Boeken van over te dragen kosten · Inboeken/controle van payroll · Vaste activa - Opstellen van maandelijkse rapporten voor US - Opstellen van budgetten - Cost Accounting/opvolging voorraad - Opstellen/nakijken van maandelijkse reconciliaties ivm diverse interne controles

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • PRAKTIJKTRAINER ONDERHOUD TUINMACHINES (ANTWERPEN/LIMBURG/VLAAMS-BRABANT) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Eventmedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DS Consultancy & Events

    Type: Werfreserve

    LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

Zoek naar antwoorden van HUIS CATTY in sociale netwerken
Look for responds of HUIS CATTY in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS CATTY. Laat een reactie achter voor HUIS CATTY. HUIS CATTY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS CATTY. Leave a respond for HUIS CATTY. HUIS CATTY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS CATTY op de google maps. Adres en contacten HUIS CATTY
Location of HUIS CATTY on the google maps. Address and contacts of HUIS CATTY

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS CATTY HUIS CATTY: LE BOUCHE ? OREYE | GARAGE LEEMANS | HENDRIK CRAEGHS | MARIO VAN NESTE | De Naeyer Jacqueline

Other related companies as HUIS CATTY: LE BOUCHE ? OREYE | GARAGE LEEMANS | HENDRIK CRAEGHS | MARIO VAN NESTE | De Naeyer Jacqueline

HUIS CATTY is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS CATTY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01018127441. Het bedrijf HUIS CATTY bevindt zich op het adres: LEUVENSESTRAAT 51; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 691,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lingerie and ondergoed. Producten gemaakt in HUIS CATTY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS CATTY is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS CATTY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS CATTY, openstaande posities, locatie van HUIS CATTY op de kaart.

HUIS CATTY is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS CATTY, company assigned to the tax number BE01018127441. The company HUIS CATTY is located at the address: LEUVENSESTRAAT 51; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 691,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lingerie and ondergoed. Products created in HUIS CATTY were not found.
The main activity of HUIS CATTY is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS CATTY is not available. You also can look at reviews of HUIS CATTY, open positions, location of HUIS CATTY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS CATTY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS CATTY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS CATTY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS CATTY, employees, financial statistics.