HUIS BOSTOEN K. & V.

Contactgegevens HUIS BOSTOEN K. & V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS BOSTOEN K. & V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS BOSTOEN K. & V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIJVERHEIDSSTRAAT 5; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51206463 (+32-51206463) 51206463 (+32-51206463)

Fax (fax): +32 (15) 119-51-73 +32 (15) 119-51-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS BOSTOEN K. & V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS BOSTOEN K. & V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS BOSTOEN K. & V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS BOSTOEN K. & V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS BOSTOEN K. & V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS BOSTOEN K. & V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS BOSTOEN K. & V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS BOSTOEN K. & V.
Products information HUIS BOSTOEN K. & V.

BTW identificatienummer (tax): BE09031280517
Ondernemingsnummer: 1703125000
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in HUIS BOSTOEN K. & V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lingerie and ondergoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS BOSTOEN K. & V.
(Get full report from official database of BE for HUIS BOSTOEN K. & V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS BOSTOEN K. & V.
Addition kinds of activities for HUIS BOSTOEN K. & V.

393101. Toetsenbord instrumenten en onderdelen | Keyboard instruments and parts
17719903. Vloeren aannemer | Flooring contractor
28440500. Cosmetische preparaten | Cosmetic preparations
35699909. Verwarmers, zwembad: elektrisch | Heaters, swimming pool: electric
36440200. Elektrische leidingen en toebehoren | Electric conduits and fittings
38270105. Glazen, veld of opera | Glasses, field or opera

Werken bij HUIS BOSTOEN K. & V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS BOSTOEN K. & V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS BOSTOEN K. & V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS BOSTOEN K. & V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • JOBSTUDENTEN ONDERHOUD €12,5/uur - ZATERDAGWERK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een internationaal servicebedrijf actief in schoonmaak, onderhoud, technische ondersteuning,... Voor deze firma zijn we op zoek naar jobstudenten voor industriële reiniging op zaterdag. Je zal hierbij instaan voor schoonmaak in productieruimtes, verwijderen verf en olie, 'grove' opkuis - zwaar werk

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • Operator buigafdeling 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Operator buigafdeling 2 ploegen (m/v) Taken: - Goederen opleggen en afhalen. - Bedienen van de machine en in staat zijn om programma's te selecteren. - Ontbramen van buizen. - Visuele controle.

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

  • Volg de opleiding bediende internationale handel en logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTENSTROOM

    Type: Werfreserve

    Als bediende internationale handel en logistiek kom je in contact met de hele wereld! Je regelt verschillende transportopdrachten van A tot Z. Je zorgt ervoor dat goederen van de plaats van vertrek naar de plaats van bestemming worden gezonden. Je reserveert het gekozen vervoermiddel en maakt de vereiste vervoersdocumenten en douaneformaliteiten in orde. Daarenboven zorg je ervoor dat de voorschriften in het documentair krediet en de verzekering strikt worden nageleefd. Je regelt eventueel de opslag van de goederen en de voorfinanciering van het transport. Iets voor jou? Volg deze gratis opleiding.

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van HUIS BOSTOEN K. & V. in sociale netwerken
Look for responds of HUIS BOSTOEN K. & V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS BOSTOEN K. & V.. Laat een reactie achter voor HUIS BOSTOEN K. & V.. HUIS BOSTOEN K. & V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS BOSTOEN K. & V.. Leave a respond for HUIS BOSTOEN K. & V.. HUIS BOSTOEN K. & V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS BOSTOEN K. & V. op de google maps. Adres en contacten HUIS BOSTOEN K. & V.
Location of HUIS BOSTOEN K. & V. on the google maps. Address and contacts of HUIS BOSTOEN K. & V.

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS BOSTOEN K. & V. HUIS BOSTOEN K. & V.: de Beco M | JEAN DE ZANGRE | I Fiamminghi VZW | EUROMUT FERNELLEMONT | Gregorio Tissus

Other related companies as HUIS BOSTOEN K. & V.: de Beco M | JEAN DE ZANGRE | I Fiamminghi VZW | EUROMUT FERNELLEMONT | Gregorio Tissus

HUIS BOSTOEN K. & V. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS BOSTOEN K. & V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09031280517. Het bedrijf HUIS BOSTOEN K. & V. bevindt zich op het adres: NIJVERHEIDSSTRAAT 5; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 856,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lingerie and ondergoed. Producten gemaakt in HUIS BOSTOEN K. & V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS BOSTOEN K. & V. is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS BOSTOEN K. & V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS BOSTOEN K. & V., openstaande posities, locatie van HUIS BOSTOEN K. & V. op de kaart.

HUIS BOSTOEN K. & V. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS BOSTOEN K. & V., company assigned to the tax number BE09031280517. The company HUIS BOSTOEN K. & V. is located at the address: NIJVERHEIDSSTRAAT 5; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 856,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lingerie and ondergoed. Products created in HUIS BOSTOEN K. & V. were not found.
The main activity of HUIS BOSTOEN K. & V. is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS BOSTOEN K. & V. is not available. You also can look at reviews of HUIS BOSTOEN K. & V., open positions, location of HUIS BOSTOEN K. & V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS BOSTOEN K. & V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS BOSTOEN K. & V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS BOSTOEN K. & V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS BOSTOEN K. & V., employees, financial statistics.