DAMART

Contactgegevens DAMART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAMART: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAMART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALSEMBERGSE STEENWEG 805; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23760304 (+32-23760304) 23760304 (+32-23760304)

Fax (fax): +32 (14) 683-96-92 +32 (14) 683-96-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAMART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAMART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAMART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAMART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAMART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAMART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAMART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAMART
Products information DAMART

BTW identificatienummer (tax): BE02959411621
Ondernemingsnummer: 8811553955
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in DAMART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lingerie and ondergoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAMART
(Get full report from official database of BE for DAMART)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAMART
Addition kinds of activities for DAMART

236100. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
564100. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
17310203. Installatie van de milieuzysteemregeling | Environmental system control installation
20410109. Haver bloem | Oat flour
22590105. Werk handschoenen, brei | Work gloves, knit
32110100. Transparant optisch glas, behalve lenzen | Transparent optical glass, except lenses
35110205. Stoomturbines | Steam turbines
51930201. Bloemen, vers | Flowers, fresh
59210100. Wijn en bier | Wine and beer
96419903. Commodity exchange authority | Commodity exchange authority

Werken bij DAMART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAMART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAMART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAMART. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke technisch bouw-labo - (m-v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als diensthoofd van het laboratorium bouw ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en opvolgen van het bouwkundig team: staalnemers, laboranten en administratieve medewerkers. (20-tal personen in totaal) Je ziet er op toe dat de voorgeschreven procedures en registraties worden gevolgd Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Indien nodig, spring je zelf bij waar nodig bij het uitvoeren van proeven, administratie,...

  • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent West (Drongen, Mariakerke, Zwijnaarde etc.). Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Textielarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aannaaier ben je verantwoordelijk voor de machine die tapijten aan elkaar naait. Je controleert de parameters van de machine, verwerkt alle gegevens in de pc en zorgt ervoor dat je werkomgeving proper blijft. Wij bieden jou een gevarieerde functie die jou aangeleerd wordt gedurende een inloopperiode. Je mag rekenen op een verdienstelijk loon aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremie. Na een positieve evaluatie biedt de firma jou een vast contract. Ga je nauwkeurig te werk, kan je goed overweg met de pc en ben je graag fysiek aan het werk, dan is deze functie absoluut een aanrader.

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract mét Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Katoen Natie Gent zoekt jobstudenten voor project van 2/11 tem 21/11 in ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn om te werken in ploegen voor een groot project dat loopt van 02/11 tem 21/11. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in! Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14u tot 22u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob in deze periode? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected] !

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • Therapeut (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Ook voor vijftigplus. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van DAMART in sociale netwerken
Look for responds of DAMART in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAMART. Laat een reactie achter voor DAMART. DAMART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAMART. Leave a respond for DAMART. DAMART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAMART op de google maps. Adres en contacten DAMART
Location of DAMART on the google maps. Address and contacts of DAMART

Andere gerelateerde bedrijven als come DAMART DAMART: IVAN MONBALLIU | Grachthuis ('t) | MAISON REPOS DU XX AO?T | P. UYTTERSCHAUT | AM?NOSOTES

Other related companies as DAMART: IVAN MONBALLIU | Grachthuis ('t) | MAISON REPOS DU XX AO?T | P. UYTTERSCHAUT | AM?NOSOTES

DAMART is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAMART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959411621. Het bedrijf DAMART bevindt zich op het adres: ALSEMBERGSE STEENWEG 805; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lingerie and ondergoed. Producten gemaakt in DAMART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAMART is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAMART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAMART, openstaande posities, locatie van DAMART op de kaart.

DAMART is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAMART, company assigned to the tax number BE02959411621. The company DAMART is located at the address: ALSEMBERGSE STEENWEG 805; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lingerie and ondergoed. Products created in DAMART were not found.
The main activity of DAMART is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DAMART is not available. You also can look at reviews of DAMART, open positions, location of DAMART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAMART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAMART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAMART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAMART, employees, financial statistics.