CUPIDO HOME PARTY'S

Contactgegevens CUPIDO HOME PARTY'S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUPIDO HOME PARTY'S: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUPIDO HOME PARTY'S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACACIALAAN 54; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14230960 (+32-14230960) 14230960 (+32-14230960)

Fax (fax): +32 (61) 630-61-42 +32 (61) 630-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUPIDO HOME PARTY'S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUPIDO HOME PARTY'S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUPIDO HOME PARTY'S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUPIDO HOME PARTY'S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUPIDO HOME PARTY'S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUPIDO HOME PARTY'S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUPIDO HOME PARTY'S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUPIDO HOME PARTY'S
Products information CUPIDO HOME PARTY'S

BTW identificatienummer (tax): BE02460906982
Ondernemingsnummer: 1423522949
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in CUPIDO HOME PARTY'S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lingerie and ondergoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUPIDO HOME PARTY'S
(Get full report from official database of BE for CUPIDO HOME PARTY'S)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUPIDO HOME PARTY'S
Addition kinds of activities for CUPIDO HOME PARTY'S

1474. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
22119921. Schrobdoeken | Scrub cloths
23390307. Ski jassen en broek: vrouwen, misses 'en junioren' | Ski jackets and pants: women's, misses', and juniors'
25210101. Banken, kantoor: hout | Benches, office: wood
27540403. Wikkelaars: gravure printing | Wrappers: gravure printing

Werken bij CUPIDO HOME PARTY'S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUPIDO HOME PARTY'S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUPIDO HOME PARTY'S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUPIDO HOME PARTY'S. Looking for open vacancies in other companies

  • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

  • Medewerker Strijkatelier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt ervan om je hemden, t-shirts en broeken telkens tot in detail te strijken. Je bent zelf gesteld op netheid en bedient klanten met een glimlach.

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

  • Maintenance Engineer - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Doel van je functie: Enerzijds sta je in voor de opvolging van de chefs van de technische dienst en de techniekers, anderzijds sta je ook in voor het projectmatig verbeteren van de site. Kernwoorden: - Coachen, motiveren en opvolgen; - Organiseren, structureren en verbeteren; Je takenpakket: - Je bekijkt de structuur binnen de onderhoudsdienst en tracht deze zo maximaal mogelijk te optimaliseren. - Je staat dicht bij de elektriciens en de mechaniciens, volgt hen goed op en coacht hen waar nodig. - Je staat in voor de volledige opvolging van het budget van de technische dienst. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en alle investeringen in het machinepark of in materialen. - Je volgt onderaannemers op. - Je werkt sommige projecten volledig uit en stuurt deze. - Je werkt technische en organisatorische verbetervoorstellen uit.

  • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

  • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

  • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KEMPELEK

    Type: Vaste Job

    Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Homeopaat/Homeopate (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor het bieden van homeopathische/medische behandelingen. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio URSEL (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van CUPIDO HOME PARTY'S in sociale netwerken
Look for responds of CUPIDO HOME PARTY'S in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUPIDO HOME PARTY'S. Laat een reactie achter voor CUPIDO HOME PARTY'S. CUPIDO HOME PARTY'S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUPIDO HOME PARTY'S. Leave a respond for CUPIDO HOME PARTY'S. CUPIDO HOME PARTY'S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUPIDO HOME PARTY'S op de google maps. Adres en contacten CUPIDO HOME PARTY'S
Location of CUPIDO HOME PARTY'S on the google maps. Address and contacts of CUPIDO HOME PARTY'S

Andere gerelateerde bedrijven als come CUPIDO HOME PARTY'S CUPIDO HOME PARTY'S: JEANMART | ASSURANCES VANDERLINDEN | MICHEL DE SCHUYFFELEER | WILLY VAN LAETHEM | CHEZ PATOU

Other related companies as CUPIDO HOME PARTY'S: JEANMART | ASSURANCES VANDERLINDEN | MICHEL DE SCHUYFFELEER | WILLY VAN LAETHEM | CHEZ PATOU

CUPIDO HOME PARTY'S is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CUPIDO HOME PARTY'S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02460906982. Het bedrijf CUPIDO HOME PARTY'S bevindt zich op het adres: ACACIALAAN 54; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lingerie and ondergoed. Producten gemaakt in CUPIDO HOME PARTY'S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CUPIDO HOME PARTY'S is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUPIDO HOME PARTY'S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUPIDO HOME PARTY'S, openstaande posities, locatie van CUPIDO HOME PARTY'S op de kaart.

CUPIDO HOME PARTY'S is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is CUPIDO HOME PARTY'S, company assigned to the tax number BE02460906982. The company CUPIDO HOME PARTY'S is located at the address: ACACIALAAN 54; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lingerie and ondergoed. Products created in CUPIDO HOME PARTY'S were not found.
The main activity of CUPIDO HOME PARTY'S is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CUPIDO HOME PARTY'S is not available. You also can look at reviews of CUPIDO HOME PARTY'S, open positions, location of CUPIDO HOME PARTY'S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUPIDO HOME PARTY'S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUPIDO HOME PARTY'S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUPIDO HOME PARTY'S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUPIDO HOME PARTY'S, employees, financial statistics.