Argo Paneelbouw Systems NV

Contactgegevens Argo Paneelbouw Systems NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Argo Paneelbouw Systems NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Argo Paneelbouw Systems NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 284 2500 Lier, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Argo Paneelbouw Systems NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Argo Paneelbouw Systems NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Argo Paneelbouw Systems NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Argo Paneelbouw Systems NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Argo Paneelbouw Systems NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Argo Paneelbouw Systems NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Argo Paneelbouw Systems NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Argo Paneelbouw Systems NV
Products information Argo Paneelbouw Systems NV

BTW identificatienummer (tax): BE08677520751
Ondernemingsnummer: 4785888671
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 371,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Lightweight construction sandwich panels

Product categorie (product category): Lightweight Construction Sandwich Panels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Argo Paneelbouw Systems NV
(Get full report from official database of BE for Argo Paneelbouw Systems NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Argo Paneelbouw Systems NV
Addition kinds of activities for Argo Paneelbouw Systems NV

3679. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
102100. Koperertsen | Copper ores
22530505. Overhemden (buitenkleding), breien | Shirts(outerwear), knit
26720206. Maskeringstape: gemaakt van aangekochte materialen | Masking tape: made from purchased materials
32719906. Blokken, beton: geglazuurd gezicht | Blocks, concrete: glazed face
39490504. Bogen, boogschieten | Bows, archery
39939906. Naamplaten: behalve gegraveerd, geëtst, enz .: metaal | Name plates: except engraved, etched, etc.: metal

Werken bij Argo Paneelbouw Systems NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Argo Paneelbouw Systems NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Argo Paneelbouw Systems NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Argo Paneelbouw Systems NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Calculator (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Analyseren en voorcalculeren van dossiers - Voorbereiden van technische dossiers - Onderhandelen met leveranciers - Opvolgen van offertes (1ste lijn) - Overdragen van dossiers naar het projectteam - Doorgroeimogelijkheid tot (Key) Account Manager

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN MAGAZIJN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kontich, groothandel in accessoires en kerstartikelen zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te werken tijdens de week voor algemeen magazijnwerk. Taken: Inpakken, orderpicking, laden/lossen, labellen,..

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

Zoek naar antwoorden van Argo Paneelbouw Systems NV in sociale netwerken
Look for responds of Argo Paneelbouw Systems NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Argo Paneelbouw Systems NV. Laat een reactie achter voor Argo Paneelbouw Systems NV. Argo Paneelbouw Systems NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Argo Paneelbouw Systems NV. Leave a respond for Argo Paneelbouw Systems NV. Argo Paneelbouw Systems NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Argo Paneelbouw Systems NV op de google maps. Adres en contacten Argo Paneelbouw Systems NV
Location of Argo Paneelbouw Systems NV on the google maps. Address and contacts of Argo Paneelbouw Systems NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Argo Paneelbouw Systems NV Argo Paneelbouw Systems NV: FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV | JOZEF CAERELS | DER WOCHENSPIEGEL | RACSO ZWEMCLUB | CENTER OFFICE

Other related companies as Argo Paneelbouw Systems NV: FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV | JOZEF CAERELS | DER WOCHENSPIEGEL | RACSO ZWEMCLUB | CENTER OFFICE

Argo Paneelbouw Systems NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Argo Paneelbouw Systems NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08677520751. Het bedrijf Argo Paneelbouw Systems NV bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 284 2500 Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 371,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lightweight Construction Sandwich Panels. Lijst met producten zijn Lightweight construction sandwich panels.
De hoofdactiviteit van Argo Paneelbouw Systems NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Argo Paneelbouw Systems NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Argo Paneelbouw Systems NV, openstaande posities, locatie van Argo Paneelbouw Systems NV op de kaart.

Argo Paneelbouw Systems NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Argo Paneelbouw Systems NV, company assigned to the tax number BE08677520751. The company Argo Paneelbouw Systems NV is located at the address: Mechelsesteenweg 284 2500 Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 371,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lightweight Construction Sandwich Panels. List of products are Lightweight construction sandwich panels.
The main activity of Argo Paneelbouw Systems NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Argo Paneelbouw Systems NV is not available. You also can look at reviews of Argo Paneelbouw Systems NV, open positions, location of Argo Paneelbouw Systems NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Argo Paneelbouw Systems NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Argo Paneelbouw Systems NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Argo Paneelbouw Systems NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Argo Paneelbouw Systems NV, employees, financial statistics.