FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV

Contactgegevens FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Medialn. 40 1800 Vilvoorde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-46-16-11 32-22-46-16-11

Fax (fax): 32-22-46-17-82 32-22-46-17-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV
Products information FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV

BTW identificatienummer (tax): BE06641479492
Ondernemingsnummer: 7903533935
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 426,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceutical products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV
(Get full report from official database of BE for FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV
Addition kinds of activities for FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV

267900. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
521104. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
20649902. Cake ornamenten, zoetwaren | Cake ornaments, confectionery
35370218. Vrachtwagens: vracht, bagage, enz .: industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Trucks: freight, baggage, etc.: industrial, except mining
36340505. Haarkrullen, elektrisch | Hair curlers, electric

Werken bij FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine bedienaar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalstructuren zijn we op zoek naar een machine bedienaar. Je takenpakket als machine bedienaar: je staat in voor het produceren van onderdelen op een van onze machines, zaagboorlijn, ponskniplijn, brandtafel en/of plooibank. je voert maatcontroleren uit, neemt nieuwe materialen of haalt geproduceerde materialen van de machine. je doet kleine onderhoudswerkzaamheden (smeren, nazicht,...)

  • Kwaliteitsmedewerker VOEDING (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces -Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst -Voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt actiepunten op -Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,¿) -Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten, ¿ -Wekelijkse controles en opvolging van de ongediertebestrijding -Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability -Beheer dagstalen -Assisteert de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken -Assistentie bij klachtenbehandeling, incidenten en recalls -Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zellik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP TIELT, OOSTROZEBEKE, RUISELEDE (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLMEN)

    Regio: OLMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen / poetshulpen (Sthep Care) bij ouderen en zieken - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Dat wil jij toch ook? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TURNHOUT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV in sociale netwerken
Look for responds of FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV. Laat een reactie achter voor FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV. FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV. Leave a respond for FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV. FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV op de google maps. Adres en contacten FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV
Location of FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV on the google maps. Address and contacts of FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV: Presa Systems S.A. | ELPERS WALTER | Festi | A la Tentation | P. MOLITOR

Other related companies as FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV: Presa Systems S.A. | ELPERS WALTER | Festi | A la Tentation | P. MOLITOR

FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06641479492. Het bedrijf FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV bevindt zich op het adres: Medialn. 40 1800 Vilvoorde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 426,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaceutical products. Producten gemaakt in FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV, openstaande posities, locatie van FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV op de kaart.

FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV, company assigned to the tax number BE06641479492. The company FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV is located at the address: Medialn. 40 1800 Vilvoorde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 426,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaceutical products. Products created in FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV were not found.
The main activity of FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV is not available. You also can look at reviews of FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV, open positions, location of FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNOVARTIS MANAGEMENT SERVICES NV, employees, financial statistics.