Pylonen De Kerf B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Pylonen De Kerf B.V.B.A.
Private companiesMembership Organizations • Pylonen De Kerf B.V.B.A.

Contactgegevens Pylonen De Kerf B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pylonen De Kerf B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pylonen De Kerf B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 225 9150 Bazel, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pylonen De Kerf B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pylonen De Kerf B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pylonen De Kerf B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pylonen De Kerf B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pylonen De Kerf B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pylonen De Kerf B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pylonen De Kerf B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pylonen De Kerf B.V.B.A.
Products information Pylonen De Kerf B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06197631835
Ondernemingsnummer: 9199920654
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 255,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Radio towers,antenna masts and bases

Product categorie (product category): Lightings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pylonen De Kerf B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Pylonen De Kerf B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pylonen De Kerf B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Pylonen De Kerf B.V.B.A.

331210. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
20460107. Rijstzetmeel | Rice starch
28190408. Natriumsilicaat, waterglas | Sodium silicate, water glass
34919901. Boiler gauge cocks | Boiler gauge cocks
51930203. Planten, potten | Plants, potted
87339901. Fysisch onderzoek, niet-commercieel | Physical research, noncommercial

Werken bij Pylonen De Kerf B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pylonen De Kerf B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pylonen De Kerf B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pylonen De Kerf B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke communicator en bovendien klantgericht? Haal jij er energie uit om voor jou klant op zoek te gaan naar passende oplossingen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken om aan de slag te gaan als commercieel bediende. Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten. Bij interesse in deze vacature, mail jouw CV naar [email protected] of neem voor meer info contact op 011-260022.

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Ploegchef productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het dagelijks aanspreekpunt - het aansturen van een team medewerkers - het coördineren en organiseren van dagelijkse activiteiten voor een succesvolle productieplanning - het volgen van kwaliteits- en storingsgegevens - het verhelpen van problemen en een correcte analyse overbrengen Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een ploegchef productie voor de nachtploeg/overbrugging/ 2 ploegen.

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Rillaar (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rillaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • KATOEN NATIE is looking for motivated JOBSTUDENTS (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

    Type: Studentenjob

    Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work one or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Antwerp near Kallo, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Depending on your schedule, you can work when it suits you! Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, private transportation is provided. Departure is one hour in advance at specific locations in: Antwerp, Merksem, Beveren, Sint-Niklaas. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 03 658 90 35. We will contact you shortly!

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Homeopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van Pylonen De Kerf B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Pylonen De Kerf B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pylonen De Kerf B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Pylonen De Kerf B.V.B.A.. Pylonen De Kerf B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pylonen De Kerf B.V.B.A.. Leave a respond for Pylonen De Kerf B.V.B.A.. Pylonen De Kerf B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pylonen De Kerf B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Pylonen De Kerf B.V.B.A.
Location of Pylonen De Kerf B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Pylonen De Kerf B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Pylonen De Kerf B.V.B.A. Pylonen De Kerf B.V.B.A.: BART CHAERLE | RESTAURANT DA CAPO | Genimex SPRL | ERIC MICHEL | AUX PAIN D?EPI

Other related companies as Pylonen De Kerf B.V.B.A.: BART CHAERLE | RESTAURANT DA CAPO | Genimex SPRL | ERIC MICHEL | AUX PAIN D?EPI

Pylonen De Kerf B.V.B.A. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pylonen De Kerf B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06197631835. Het bedrijf Pylonen De Kerf B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Kerkstraat 225 9150 Bazel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 255,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lightings. Lijst met producten zijn Radio towers,antenna masts and bases.
De hoofdactiviteit van Pylonen De Kerf B.V.B.A. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pylonen De Kerf B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pylonen De Kerf B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Pylonen De Kerf B.V.B.A. op de kaart.

Pylonen De Kerf B.V.B.A. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pylonen De Kerf B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06197631835. The company Pylonen De Kerf B.V.B.A. is located at the address: Kerkstraat 225 9150 Bazel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 255,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lightings. List of products are Radio towers,antenna masts and bases.
The main activity of Pylonen De Kerf B.V.B.A. is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pylonen De Kerf B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Pylonen De Kerf B.V.B.A., open positions, location of Pylonen De Kerf B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pylonen De Kerf B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pylonen De Kerf B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pylonen De Kerf B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pylonen De Kerf B.V.B.A., employees, financial statistics.