Rentual

Contactgegevens Rentual: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rentual: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rentual

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mortselsesteenweg 41; 2540; Hove, België

Telefoon (phone): 03 454 32 03 (+32-03 454 32 03) 03 454 32 03 (+32-03 454 32 03)

Fax (fax): +32 (55) 887-54-38 +32 (55) 887-54-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rentual: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rentual"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rentual"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rentual, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rentual. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rentual, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rentual. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rentual
Products information Rentual

BTW identificatienummer (tax): BE03916046142
Ondernemingsnummer: 2564453125
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Sound systems & equipment - Rental

Product categorie (product category): Lighting fixtures - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rentual
(Get full report from official database of BE for Rentual)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rentual
Addition kinds of activities for Rentual

20849901. Wijnkelders, gebonden: bezig met mengende wijnen | Wine cellars, bonded: engaged in blending wines
27549919. Handelszegels: gravure printing | Trading stamps: gravure printing
27890101. Kaartmontage | Map mounting
33120109. Distillaten, van chemische herwinningscokeovens | Distillates, from chemical recovery coke ovens
39420103. Dolls, behalve gevulde speelgoed dieren | Dolls, except stuffed toy animals
53999901. Leger-marine goederen winkels | Army-navy goods stores
73420000. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services

Werken bij Rentual: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rentual: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rentual. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rentual. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Ukkel zijn we op zoek naar een administratief medewerker met communicatieve skills. Ben je sterk in administratieve taken? Heb je eventueel ervaring in credit control? Ben je graag in contact met mensen? Lees dan snel deze vacature ! Je staat in voor algemene administratieve taken: dispatch van telefoons, mails en brieven, encodage van gegevens in de systemen, scannen en dispatchen van documenten Na een uitgebreide coaching, doe je ook credit control, waarbij je de opvolging van onbetaalde facturen zal uitvoeren

  • Medewerker tuinaanleg met ervaring (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat zowel in voor het aanleggen van nieuwe tuinen (beplanting, vijvers, opritten, afsluitingen, ...), als voor onderhoud van bestaande tuinen (snoeien van struiken en bomen, scheren van hagen,...). Je werkt altijd in groepsverband, waar een bevoegde persoon je taken van de dag meedeelt.

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Puuur Malle/ Westmalle/ Oostmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Carrosserier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

  • Accountmanager werving & selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

  • Trainer Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

  • Brainbridge - Experienced Project Manager IT (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The objectives of the role will be to drive a number of digital patient and stakeholder solution projects for the Immunology Patient Value Unit (iPVU) from initiation to succesful implementation. In this role, the succesful candidate will contribute to boosting patient satisfaction and adherence by creating superior digital patient experiences (Web and mobile). The role requires a proven ability in managing digital projects, business analysis and product ownership. The succesful candidate will have experience in digital and multi-channel projects in multiple countries and pharma experience is a strong plus.     Responsibilities Roll out of mobile app, existing website & online services to other countries, strong project management competencies required Creativity and a user/patient-centric mindset are important qualities for this role, particularly when developing new online experiences such as mobile apps and patient support websites For both activities, the role includes: leading requirements definition and working with the development team to ensure the solutions are delivered to requirements, planning, monitoring and reporting on the progress of the project managing the project dependencies with other projects and departments (compliance, legal)     Competencies 4 to 7 years of experience as Business Analyst / Project Manager English is a must, French & / or Dutch is a plus

  • Keukenmedewerker Brussel (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij een gedreven keukenmedewerker? Ben je flexibel en werk je graag met voeding? Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag van 11:00-15:00 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die voornamelijk tewerkgesteld zullen worden in het Brusselse. Je taken bestaan vooral uit het smeren van broodjes. Rijbewijs en auto is geen verplichting maar wel een voordeel.

Zoek naar antwoorden van Rentual in sociale netwerken
Look for responds of Rentual in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rentual. Laat een reactie achter voor Rentual. Rentual bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rentual. Leave a respond for Rentual. Rentual on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rentual op de google maps. Adres en contacten Rentual
Location of Rentual on the google maps. Address and contacts of Rentual

Andere gerelateerde bedrijven als come Rentual Rentual: ROLAND BROUCKAERT | Kempeneers H | Marchand Y | AUX 1000 FARCES | Lays N

Other related companies as Rentual: ROLAND BROUCKAERT | Kempeneers H | Marchand Y | AUX 1000 FARCES | Lays N

Rentual is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rentual, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03916046142. Het bedrijf Rentual bevindt zich op het adres: Mortselsesteenweg 41; 2540; Hove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lighting fixtures - Rental. Lijst met producten zijn Sound systems & equipment - Rental.
De hoofdactiviteit van Rentual is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rentual is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rentual, openstaande posities, locatie van Rentual op de kaart.

Rentual is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rentual, company assigned to the tax number BE03916046142. The company Rentual is located at the address: Mortselsesteenweg 41; 2540; Hove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lighting fixtures - Rental. List of products are Sound systems & equipment - Rental.
The main activity of Rentual is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Rentual is not available. You also can look at reviews of Rentual, open positions, location of Rentual on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rentual, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rentual, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rentual, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rentual, employees, financial statistics.