Arimco BVBA

Contactgegevens Arimco BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arimco BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arimco BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Harelbeeksestraat 82 Box 5; 8520; Kuurne, België

Telefoon (phone): 056 75 74 60 (+32-056 75 74 60) 056 75 74 60 (+32-056 75 74 60)

Fax (fax): +32 (12) 977-24-71 +32 (12) 977-24-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arimco BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arimco BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arimco BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arimco BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arimco BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arimco BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arimco BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arimco BVBA
Products information Arimco BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02209045410
Ondernemingsnummer: 6993316650
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 190,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Arimco BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lighting fixtures - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arimco BVBA
(Get full report from official database of BE for Arimco BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arimco BVBA
Addition kinds of activities for Arimco BVBA

0723. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
286501. Kleurstoffen en pigmenten | Dyes and pigments
395399. Markeringsapparatuur, niet | Marking devices, nec
555104. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
594899. Bagage- en lederwarenhuizen, nec | Luggage and leather goods stores, nec
28650311. kresolen | Cresols
35560207. Mills, eten | Mills, food
38299917. Shadowgraphs | Shadowgraphs

Werken bij Arimco BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arimco BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arimco BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arimco BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator/lijnverantwoordelijk (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar een Operator - Lijnverantwoordelijke. Taken: Opstarten, instellen, afsluiten van de machines Oplossen van problemen Opvolgen van de medewerkers om zo de werking van de lijn te kunnen garanderen Opvragen van productievoorraad en verpakkingsmateriaal Bijsturen van de medewerker + opvolgen van een 5-tal mensen. Het gaat hier om 70% aansturen van je team en 30% zelf meewerken in de productie U werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen. Vroege ploeg: maandag tem donderdag: 5u - 13u vrijdag: 5u - 12u Late ploeg maandag tem donderdag: 12u55 - 21u10 vrijdag 11u55 - 18u55

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student Chauffeur B / Magazijnier (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een weekendjob als student? Heb je een rijbewijs B en wil je als magazijnier / chauffeur werken? Lees zeker deze vacature! We zoeken een student die op regelmatige basis op zaterdag aan de slag kan als chauffeur / magazijnier. Indien je ook een lesvrije dag hebt in de week, kan je eventueel ook dan ingezet worden. Je werkt in een bedrijf te Gavere dat voedingsproducten levert aan haar klanten. Je zet bestellingen klaar aan de hand van lijsten en laadt ze in de camionette. Nadien lever je de bestellingen aan de hand van een vooropgestelde route die je mee krijgt. Je doet ook algemene taken in het magazijn.

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

  • Accountmanager werving & selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

  • kapster/kapper (BAZEL)

    Regio: BAZEL

    Bedrijf: POLDERVLIET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een kapster die op zelfstandige basis bij osn wil werken We hebben 87 bewoners die wekelijks langs komen voor brushings, mis en plis, permanent, knippen enz Kapsalon ter beschikking! Uren/ planning zelf te bepalen Starten binnen 1 a 2 weken

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

Zoek naar antwoorden van Arimco BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Arimco BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arimco BVBA. Laat een reactie achter voor Arimco BVBA. Arimco BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arimco BVBA. Leave a respond for Arimco BVBA. Arimco BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arimco BVBA op de google maps. Adres en contacten Arimco BVBA
Location of Arimco BVBA on the google maps. Address and contacts of Arimco BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Arimco BVBA Arimco BVBA: De Maertelaere E | THIERRY VANASSCHE | Mapa NV | GILBERT CHEVREMONT | Paviljoen

Other related companies as Arimco BVBA: De Maertelaere E | THIERRY VANASSCHE | Mapa NV | GILBERT CHEVREMONT | Paviljoen

Arimco BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arimco BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02209045410. Het bedrijf Arimco BVBA bevindt zich op het adres: Harelbeeksestraat 82 Box 5; 8520; Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 190,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lighting fixtures - Rental. Producten gemaakt in Arimco BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arimco BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arimco BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arimco BVBA, openstaande posities, locatie van Arimco BVBA op de kaart.

Arimco BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arimco BVBA, company assigned to the tax number BE02209045410. The company Arimco BVBA is located at the address: Harelbeeksestraat 82 Box 5; 8520; Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 190,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lighting fixtures - Rental. Products created in Arimco BVBA were not found.
The main activity of Arimco BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Arimco BVBA is not available. You also can look at reviews of Arimco BVBA, open positions, location of Arimco BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arimco BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arimco BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arimco BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arimco BVBA, employees, financial statistics.