HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba

Contactgegevens HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Clef 15; 4633; Soumagne (Melen), België

Telefoon (phone): 087 66 15 32 (+32-087 66 15 32) 087 66 15 32 (+32-087 66 15 32)

Fax (fax): 087 66 15 29 (+32-087 66 15 29) 087 66 15 29 (+32-087 66 15 29)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba
Products information HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba

BTW identificatienummer (tax): BE04294799804
Ondernemingsnummer: 2638885498
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 680,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Garages; All terrain vehicles; Autombile concessionaires

Product categorie (product category): Lifting gear

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba
(Get full report from official database of BE for HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba
Addition kinds of activities for HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba

0811. Houtwegen | Timber tracts
3443. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
514501. Fontein leveringen | Fountain supplies
17710101. Exterieur betonpleisterwerk aannemer | Exterior concrete stucco contractor
34790104. Etsen, fotochemisch | Etching, photochemical
35990103. Reuzenrad | Ferris wheels
36130211. Schakelapparatuur, met uitzondering van instrumenten | Switchboard apparatus, except instruments
38610304. Blootstelling meters, fotografisch | Exposure meters, photographic
72990200. Massage parlor en stoombad diensten | Massage parlor and steam bath services

Werken bij HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Material planning & Procurement Kits Analyst (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner m/v sta je in voor volgende verantwoordelijkheden op de parts afdeling binnnen het bedrijf. Als planner draag je de verantwoordelijkheid van alle toegewezen wisselstukken. Je houdt rekening met alle afspraken die gemaakt zijn met de leveranciers en dealers. Je bekijkt de parameters zodat je weet welke stukken besteld moeten worden en je bestelt ze. Je trekt dagelijks lijsten van de wisselstukken. Je vult de inventariscijfers aan door de voorraadbeheer toe te voegen in een rapportage Je evalueert de voorraadbeschikbaarheid om overstock te vermijden Je coördineert met de andere afdelingen, lokaal, Europese en in de operationele omgeving - .....

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • Assistent Filiaalleider | Doe-Het-Zelf (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt al enkele jaren ervaring als verkoper. Je hebt een goede kennis van doe-het-zelfartikelen. Je bent in staat mensen te coachen en aan te sturen. Je weet hoe je met moeilijke situaties moet omgaan. Je bent flexibel en bereid op zaterdag te werken. Je bent zowel vlot in het nederlands als in het frans.

  • Huishoudhulp/poetshulp Voeren (dienstencheques) (VOEREN)

    Regio: VOEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

  • DOSSIERBEHEERDER (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    - volledig boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer - klantenadvies en -begeleiding - bijstand bij fiscale controles - op termijn: bijkomende verantwoordelijkheden (te bespreken)

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Aanmaken en opvolgen van bestellingen bij leveranciers uit de Far East en Europa. Administratie rond het aanvragen van stalen en opstarten van nieuwe producten en assortimenten. Opvragen van technische documenten bij leveranciers en digitaal archiveren in samenwerking met de Quality Control afdeling. Creëren of aanpassen van leveranciers- en artikelfiches. Opvolgen van de flow van nieuwe verpakkingen, item stickers en handleidingen in samenwerking met de grafische afdeling. Rapportering aan de aankoopmanager. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Gavere zijn we op zoek naar een administratief bediende (M/V) met een kritische blik, ter ondersteuning van de aankoopafdeling.  

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Eventmedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DS Consultancy & Events

    Type: Werfreserve

    LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

  • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MAXIS INVEST

    Type: Flexijob

    !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

Zoek naar antwoorden van HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba in sociale netwerken
Look for responds of HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba. Laat een reactie achter voor HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba. HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba. Leave a respond for HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba. HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba op de google maps. Adres en contacten HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba
Location of HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba on the google maps. Address and contacts of HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba: DECRU AGENTUREN BVBA | FLGONDREXON INDUSTRIE NV | SORRENTO GELATI | COIFFURE "K" | COIFFURE MURIEL

Other related companies as HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba: DECRU AGENTUREN BVBA | FLGONDREXON INDUSTRIE NV | SORRENTO GELATI | COIFFURE "K" | COIFFURE MURIEL

HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04294799804. Het bedrijf HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba bevindt zich op het adres: Rue de la Clef 15; 4633; Soumagne (Melen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 680,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lifting gear. Lijst met producten zijn Garages; All terrain vehicles; Autombile concessionaires.
De hoofdactiviteit van HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, openstaande posities, locatie van HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, company assigned to the tax number BE04294799804. The company HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba is located at the address: Rue de la Clef 15; 4633; Soumagne (Melen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 680,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lifting gear. List of products are Garages; All terrain vehicles; Autombile concessionaires.
The main activity of HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba is not available. You also can look at reviews of HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, open positions, location of HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, employees, financial statistics.