DECORLUX

Contactgegevens DECORLUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECORLUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECORLUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Parklaan 22; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 777 69 88 (+32-03 777 69 88) 03 777 69 88 (+32-03 777 69 88)

Fax (fax): 03 778 13 17 (+32-03 778 13 17) 03 778 13 17 (+32-03 778 13 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECORLUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECORLUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECORLUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECORLUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECORLUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECORLUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECORLUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECORLUX
Products information DECORLUX

BTW identificatienummer (tax): BE02800933837
Ondernemingsnummer: 7781860351
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 416,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DECORLUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lifting gear

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECORLUX
(Get full report from official database of BE for DECORLUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECORLUX
Addition kinds of activities for DECORLUX

384199. Chirurgische en medische instrumenten, nec | Surgical and medical instruments, nec
25110701. Tuinmeubilair: hout | Garden furniture: wood
30690404. Reddingsvlotten, rubberen | Life rafts, rubber
35450316. Boren (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Drills (machine tool accessories)
56119906. Kostuums, mannen | Suits, men's
73829903. Beschermende apparaten, beveiliging | Protective devices, security
79990203. Golf professionals | Golf professionals

Werken bij DECORLUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECORLUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECORLUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECORLUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

  • logistiek medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt betrokken bij het volledige proces van een bestelling: van orderpicken tot inpakken.  Je werkt heel klantgericht, zowel zelfstandig als in een team. 

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • Werfleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

  • Poetshulp Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • LESGEVER KLEUTERZWEMMEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks kleuterzwemmen op vrijdag (start 9/11) van 13:45-14:45uur in Maldegem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Senior Network System Engineer (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Trinsy

    Type: Vaste Job

    Functie U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de netwerken bij onze klanten U begeleidt nieuwe projecten en volgt deze op van begin tot einde U staat eveneens in voor netwerkarchitectuur, opvolging van nieuwe technologieën en de implementatie ervan bij onze klanten

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

Zoek naar antwoorden van DECORLUX in sociale netwerken
Look for responds of DECORLUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECORLUX. Laat een reactie achter voor DECORLUX. DECORLUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECORLUX. Leave a respond for DECORLUX. DECORLUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECORLUX op de google maps. Adres en contacten DECORLUX
Location of DECORLUX on the google maps. Address and contacts of DECORLUX

Andere gerelateerde bedrijven als come DECORLUX DECORLUX: JAN GILISSEN PLANT- EN BOOMKWEKERIJ | Publi Vandewalle BVBA | Goens J | RONALD COOLS | Witas

Other related companies as DECORLUX: JAN GILISSEN PLANT- EN BOOMKWEKERIJ | Publi Vandewalle BVBA | Goens J | RONALD COOLS | Witas

DECORLUX is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECORLUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02800933837. Het bedrijf DECORLUX bevindt zich op het adres: Parklaan 22; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 416,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lifting gear. Producten gemaakt in DECORLUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DECORLUX is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECORLUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECORLUX, openstaande posities, locatie van DECORLUX op de kaart.

DECORLUX is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECORLUX, company assigned to the tax number BE02800933837. The company DECORLUX is located at the address: Parklaan 22; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 416,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lifting gear. Products created in DECORLUX were not found.
The main activity of DECORLUX is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DECORLUX is not available. You also can look at reviews of DECORLUX, open positions, location of DECORLUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECORLUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECORLUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECORLUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECORLUX, employees, financial statistics.