Bibliothèque d'Assesse

Contactgegevens Bibliothèque d'Assesse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bibliothèque d'Assesse: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bibliothèque d'Assesse

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Gendarmerie 2; 5330; Assesse, België

Telefoon (phone): 083 65 63 49 (+32-083 65 63 49) 083 65 63 49 (+32-083 65 63 49)

Fax (fax): +32 (2) 836-30-66 +32 (2) 836-30-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bibliothèque d'Assesse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bibliothèque d'Assesse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bibliothèque d'Assesse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bibliothèque d'Assesse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bibliothèque d'Assesse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bibliothèque d'Assesse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bibliothèque d'Assesse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bibliothèque d'Assesse
Products information Bibliothèque d'Assesse

BTW identificatienummer (tax): BE08939270019
Ondernemingsnummer: 1058502197
Hoofdstad (capital): 653,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Bibliothèque d'Assesse zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Libraries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bibliothèque d'Assesse
(Get full report from official database of BE for Bibliothèque d'Assesse)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bibliothèque d'Assesse
Addition kinds of activities for Bibliothèque d'Assesse

596201. Voeding automaten | Food vending machines
17990201. Caulking (constructie) | Caulking (construction)
20529906. Cracker maaltijd en kruimels | Cracker meal and crumbs
36740303. Foto-elektrische cellen, vaste toestand (elektronisch oog) | Photoelectric cells, solid state (electronic eye)
39991400. Handtas en bagageframes en handgrepen | Handbag and luggage frames and handles

Werken bij Bibliothèque d'Assesse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bibliothèque d'Assesse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bibliothèque d'Assesse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bibliothèque d'Assesse. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Verkoper non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Mol zijn we op zoek naar een verkoper voor 21u. Je wordt tewerkgesteld aan de textielafdeling. Jouw taken: je verwelkomt de klant je staat de klant bij met raad en daad je pakt de levering uit je vult de winkel aan

  • Orderpicker voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Diest is Actief Interim Diest op zoek naar een orderpicker (m/v) Jouw taken zullen zijn: - Aan de hand van bestelbonnen bestellingen klaarmaken en klaarzetten voor levering (bestellingen komen binnen op een soort van tablet/touch screen) - Goederen uit de frigo halen, afweging doen van de gevraagde hoeveelheid, de juiste sticker voorzien - De bestelling per bestelbon klaarzetten en terug plaatsen in de frigo - Bij klaarzetten van de bestelling communicatie met administratie voor klaarmaken van het factuur - Bakken tillen van vaak 10 kg - Weinig tot geen klantencontact of leverancierscontact tenzij je de persoon die goederen ontvangt moet vervangen wegens ziekte of vakantie

  • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

  • HUISHOUDHULP REGIO EVERGEM (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particulieren. Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde dienstenchequesconsulenten zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking. Functieomschrijving Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Naaiwerkjes Bereiden van maaltijden

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • STUDENT SUPERMARKT OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Gezocht: gemotiveerde jobstudent die wil werken in een supermarkt in Oostkamp. taken: kassawerk doen rekken aanvullen in kalmere periode meehelpen aan een specifieke afdeling

  • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

  • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: COVAMEAT

    Type: Vaste Job

    Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Tabakoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

Zoek naar antwoorden van Bibliothèque d'Assesse in sociale netwerken
Look for responds of Bibliothèque d'Assesse in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bibliothèque d'Assesse. Laat een reactie achter voor Bibliothèque d'Assesse. Bibliothèque d'Assesse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bibliothèque d'Assesse. Leave a respond for Bibliothèque d'Assesse. Bibliothèque d'Assesse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bibliothèque d'Assesse op de google maps. Adres en contacten Bibliothèque d'Assesse
Location of Bibliothèque d'Assesse on the google maps. Address and contacts of Bibliothèque d'Assesse

Andere gerelateerde bedrijven als come Bibliothèque d'Assesse Bibliothèque d'Assesse: HUIS VANCOMPERNOLLE R.&G. | LE FOYER ST- GILLOIS | DELAVAL D. | THYS C | M. GYORI

Other related companies as Bibliothèque d'Assesse: HUIS VANCOMPERNOLLE R.&G. | LE FOYER ST- GILLOIS | DELAVAL D. | THYS C | M. GYORI

Bibliothèque d'Assesse is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bibliothèque d'Assesse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08939270019. Het bedrijf Bibliothèque d'Assesse bevindt zich op het adres: Rue de la Gendarmerie 2; 5330; Assesse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 653,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 411,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Libraries. Producten gemaakt in Bibliothèque d'Assesse zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bibliothèque d'Assesse is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bibliothèque d'Assesse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bibliothèque d'Assesse, openstaande posities, locatie van Bibliothèque d'Assesse op de kaart.

Bibliothèque d'Assesse is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bibliothèque d'Assesse, company assigned to the tax number BE08939270019. The company Bibliothèque d'Assesse is located at the address: Rue de la Gendarmerie 2; 5330; Assesse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 653,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 411,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Libraries. Products created in Bibliothèque d'Assesse were not found.
The main activity of Bibliothèque d'Assesse is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bibliothèque d'Assesse is not available. You also can look at reviews of Bibliothèque d'Assesse, open positions, location of Bibliothèque d'Assesse on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bibliothèque d'Assesse, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bibliothèque d'Assesse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bibliothèque d'Assesse, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bibliothèque d'Assesse, employees, financial statistics.