BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE

Particuliere bedrijvencommunicatie • BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE
Private companiesCommunications • BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE

Contactgegevens BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Simon 14; 6990; Hotton, België

Telefoon (phone): 084 36 78 42 (+32-084 36 78 42) 084 36 78 42 (+32-084 36 78 42)

Fax (fax): +32 (53) 895-89-74 +32 (53) 895-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE
Products information BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE

BTW identificatienummer (tax): BE09994506835
Ondernemingsnummer: 5684295654
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Libraries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE
(Get full report from official database of BE for BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE
Addition kinds of activities for BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE

243600. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
20130300. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
20960200. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
22310203. Verven en afwerken: wol of soortgelijke vezels | Dyeing and finishing: wool or similar fibers
26210109. Handdoekpapier (papier) | Toweling tissue (paper)
35359901. Bucket type transportsystemen | Bucket type conveyor systems
35450305. Boring machine bijlagen (gereedschap gereedschap accessoires) | Boring machine attachments (machine tool accessories)
36259904. Bedieningsapparatuur, elektrisch | Control equipment, electric
57340202. Magnetische schijven | Magnetic disks

Werken bij BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige voor langdurige projecten voltijds - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich voor langdurige tijd wil engageren voor verschillende diensten in een ziekenhuishuisgroep te Antwerpen. Het gaat over reeds bestaande diensten zoals geriatrie, psychiatrie, inwendige, heelkunde, mobiele equipe, ... Je staat in voor het algemeen verpleegkundig werk zoals: totaalzorg van de patient, plaatsen van infusen en bloedafnames, algemene wondzorg en aanleggen van verbanden, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, administratie, registratie in de patientendossiers, een aanspreekpersoon voor zowel patient als familie, ... Ben jij iemand die van verschilende specialisaties wil proeven en zich nog niet onmiddellijk wil binden aan éénzelfde dienst, dan is dit zeker een job voor jou!

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • Persoperator (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervormt metaal (blokken, platen, staven, ...) warm of koud tot er stukken of halffabricaten worden verkregen met vooraf bepaalde vormen en afmetingen (profiel, buis, kroon, plaat, ...). Gebruikt semi-automatische of automatische apparatuur volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Werfelektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676517-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. Entering the Young Professional program means that you will go through a continuous on the job training program during which our experts will share their knowledge about different domains, including the newest technologies and innovations. Furthermore, you get the opportunity to work together with the best specialists. In which expertise domain could you work? The Young Professional program 2019 offers you the possibility to work in different position in our Technology division such as: Junior Project manager: As Project Manager, you will be responsible to ensure that the business or technical projects (small at a first stage) are delivered on-time, on-scope, and on-budget through the use of the methodology (Rainbow / Agile /...) while ensuring continuous alignment between the various stakeholders within the impacted teams. IT Analyst: you design solutions based on the business needs (requirements) and the technical possibilities in terms of development and impact on the existing infrastructure. Data Architects: you edit and structure large datasets to make them usable for concrete applications in terms of statistics/reporting. Security Engineer: You analyse the security and possible threats on our own network or at customers. you get to know in identity & access management, forensics (determining the cause of an incident based on the log files), defense or PEN testing. Network Engineer: you get to know in the development of our network infrastructure, with a focus on the roll-out of our fiber network in the coming years. You don't need to be an expert in these domains yet, but a basic knowledge of the domain and a strong interest in deepening your knowledge are essential. We expect you to be eager to learn and to invest in the program. With the right mindset, sufficient potential and a passion for new technologies in general and your area of expertise in particular, you can successfully complete the program and thus launch your career as an expert within Proximus.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE in sociale netwerken
Look for responds of BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE. Laat een reactie achter voor BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE. BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE. Leave a respond for BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE. BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE op de google maps. Adres en contacten BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE
Location of BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE on the google maps. Address and contacts of BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE: BISCUITERIE J.R. | AUTO-OCCASION BRESSAN | LAMMERTYN F | MARC DU FOUR | Herleving

Other related companies as BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE: BISCUITERIE J.R. | AUTO-OCCASION BRESSAN | LAMMERTYN F | MARC DU FOUR | Herleving

BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09994506835. Het bedrijf BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE bevindt zich op het adres: Rue Simon 14; 6990; Hotton. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Libraries. Producten gemaakt in BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE, openstaande posities, locatie van BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE op de kaart.

BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE, company assigned to the tax number BE09994506835. The company BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE is located at the address: Rue Simon 14; 6990; Hotton. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Libraries. Products created in BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE were not found.
The main activity of BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE is not available. You also can look at reviews of BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE, open positions, location of BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIBLIOTHEQUE-LUDOTHEQUE, employees, financial statistics.