Bibliotheek voor Varenden VZW

Particuliere bedrijvenBosbouw • Bibliotheek voor Varenden VZW
Private companiesForestry • Bibliotheek voor Varenden VZW

Contactgegevens Bibliotheek voor Varenden VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bibliotheek voor Varenden VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bibliotheek voor Varenden VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Itali?lei 72; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 213 06 32 (+32-03 213 06 32) 03 213 06 32 (+32-03 213 06 32)

Fax (fax): +32 (87) 367-70-38 +32 (87) 367-70-38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bibliotheek voor Varenden VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bibliotheek voor Varenden VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bibliotheek voor Varenden VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bibliotheek voor Varenden VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bibliotheek voor Varenden VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bibliotheek voor Varenden VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bibliotheek voor Varenden VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bibliotheek voor Varenden VZW
Products information Bibliotheek voor Varenden VZW

BTW identificatienummer (tax): BE04860870361
Ondernemingsnummer: 4616699218
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Bibliotheek voor Varenden VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Libraries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bibliotheek voor Varenden VZW
(Get full report from official database of BE for Bibliotheek voor Varenden VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bibliotheek voor Varenden VZW
Addition kinds of activities for Bibliotheek voor Varenden VZW

508701. Beauty salon en kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Beauty salon and barber shop equipment and supplies
573102. Videocamera's, recorders en accessoires | Video cameras, recorders, and accessories
20460401. Glutenvoer | Gluten feed
23819900. Stofjurk en werkhandschoenen, nec | Fabric dress and work gloves, nec
30690602. Aangepaste samenstelling van rubberen materialen | Custom compounding of rubber materials
36940101. Alternators, auto | Alternators, automotive
39530104. Nummerstempels, hand: rubber of metaal | Numbering stamps, hand: rubber or metal
50320303. Klei bouwmaterialen, behalve vuurvaste | Clay construction materials, except refractory

Werken bij Bibliotheek voor Varenden VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bibliotheek voor Varenden VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bibliotheek voor Varenden VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bibliotheek voor Varenden VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistent - Tijdelijke opdracht tot 2019 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Inhoud van de functie als Management Assistent:  Je verzorgt het agendabeheer van verschillende managementleden. Je stelt vertrouwelijke documenten op en kan hierbij discreet handelen.  Je verzorgt de opmaak van presentaties.  Je staat in voor algemene administratieve ondersteuning van verschillende managers.  Je maakt rapportages in Excel.  Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevend bedrijf dat dienstverlening biedt op vlak van HR en payroll zijn we op zoek naar een Management Assistent. 

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • Huishoudhulp (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

  • student m/v voor bediening restaurant vrijdag- en zaterdagavond (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal verantwoordelijk zijn voor het helpen met de afwas in de keuken van de zaak. Daarnaast sta je ook in de zaal en zul je tafels opdienen en afruimen.

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

    Type: Vaste Job

    Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

  • Elektromechanieker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: SOLIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Bibliotheek voor Varenden VZW in sociale netwerken
Look for responds of Bibliotheek voor Varenden VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bibliotheek voor Varenden VZW. Laat een reactie achter voor Bibliotheek voor Varenden VZW. Bibliotheek voor Varenden VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bibliotheek voor Varenden VZW. Leave a respond for Bibliotheek voor Varenden VZW. Bibliotheek voor Varenden VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bibliotheek voor Varenden VZW op de google maps. Adres en contacten Bibliotheek voor Varenden VZW
Location of Bibliotheek voor Varenden VZW on the google maps. Address and contacts of Bibliotheek voor Varenden VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Bibliotheek voor Varenden VZW Bibliotheek voor Varenden VZW: MULTIPAVES | LE PR? ARDENNAIS | Floreal | TZIGANE | Dumarey Muriel

Other related companies as Bibliotheek voor Varenden VZW: MULTIPAVES | LE PR? ARDENNAIS | Floreal | TZIGANE | Dumarey Muriel

Bibliotheek voor Varenden VZW is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bibliotheek voor Varenden VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04860870361. Het bedrijf Bibliotheek voor Varenden VZW bevindt zich op het adres: Itali?lei 72; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Libraries. Producten gemaakt in Bibliotheek voor Varenden VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bibliotheek voor Varenden VZW is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bibliotheek voor Varenden VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bibliotheek voor Varenden VZW, openstaande posities, locatie van Bibliotheek voor Varenden VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bibliotheek voor Varenden VZW is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bibliotheek voor Varenden VZW, company assigned to the tax number BE04860870361. The company Bibliotheek voor Varenden VZW is located at the address: Itali?lei 72; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Libraries. Products created in Bibliotheek voor Varenden VZW were not found.
The main activity of Bibliotheek voor Varenden VZW is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bibliotheek voor Varenden VZW is not available. You also can look at reviews of Bibliotheek voor Varenden VZW, open positions, location of Bibliotheek voor Varenden VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bibliotheek voor Varenden VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bibliotheek voor Varenden VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bibliotheek voor Varenden VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bibliotheek voor Varenden VZW, employees, financial statistics.