GENERALE REVETEMENTS

Contactgegevens GENERALE REVETEMENTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENERALE REVETEMENTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENERALE REVETEMENTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Maurice Lemonnier 87; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 512 20 75; 02 512 89 21 (+32-02 512 20 75; 02 512 89 21) 02 512 20 75; 02 512 89 21 (+32-02 512 20 75; 02 512 89 21)

Fax (fax): 02 512 20 75 (+32-02 512 20 75) 02 512 20 75 (+32-02 512 20 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENERALE REVETEMENTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENERALE REVETEMENTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENERALE REVETEMENTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENERALE REVETEMENTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENERALE REVETEMENTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENERALE REVETEMENTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENERALE REVETEMENTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENERALE REVETEMENTS
Products information GENERALE REVETEMENTS

BTW identificatienummer (tax): BE09481994628
Ondernemingsnummer: 9186187744
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 881,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Timber; Veneers; Cork; Ribbons - Mfg. & Whol.; Leather - Artificial; Mouldings; Plastic foam; Felt; Wall cupboards; Upholstery fabrics - Mfg. & Whol.; Paper hangers

Product categorie (product category): Libraries - Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENERALE REVETEMENTS
(Get full report from official database of BE for GENERALE REVETEMENTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENERALE REVETEMENTS
Addition kinds of activities for GENERALE REVETEMENTS

411999. Lokaal personenvervoer, nec, nec | Local passenger transportation, nec, nec
15220200. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
28650403. Teer | Tar
72990400. Huis- en kinderopvang | House and babysitting services
80990000. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
82119905. Schoolbord | School board

Werken bij GENERALE REVETEMENTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENERALE REVETEMENTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENERALE REVETEMENTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENERALE REVETEMENTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Magazijnier dagwerk gezocht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnmedewerker! Takenpakket Orderpicken Besturen van een reachtruck Binnenkomende goederen opmeten en controleren Goederen op juiste plaats in magazijn zetten Zorgen voor orde en netheid in het magazijn

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in VILVOORDE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • STUDENT Kelner Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Schoonmaker(ster) gezocht voor bedrijf te Vlezenbeek(30u). (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: ISS JOBCENTER BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 6h30 - 12h30 (30u/week)

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

  • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Lore Heyns

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

Zoek naar antwoorden van GENERALE REVETEMENTS in sociale netwerken
Look for responds of GENERALE REVETEMENTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENERALE REVETEMENTS. Laat een reactie achter voor GENERALE REVETEMENTS. GENERALE REVETEMENTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENERALE REVETEMENTS. Leave a respond for GENERALE REVETEMENTS. GENERALE REVETEMENTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENERALE REVETEMENTS op de google maps. Adres en contacten GENERALE REVETEMENTS
Location of GENERALE REVETEMENTS on the google maps. Address and contacts of GENERALE REVETEMENTS

Andere gerelateerde bedrijven als come GENERALE REVETEMENTS GENERALE REVETEMENTS: MON SHOE | CLEMENT BERGHMANS EN ZOON | ABI-H?tesses | JOSEPH SERVAIS | VANCHEOPS

Other related companies as GENERALE REVETEMENTS: MON SHOE | CLEMENT BERGHMANS EN ZOON | ABI-H?tesses | JOSEPH SERVAIS | VANCHEOPS

GENERALE REVETEMENTS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GENERALE REVETEMENTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09481994628. Het bedrijf GENERALE REVETEMENTS bevindt zich op het adres: Boulevard Maurice Lemonnier 87; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 881,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Libraries - Equipment. Lijst met producten zijn Timber; Veneers; Cork; Ribbons - Mfg. & Whol.; Leather - Artificial; Mouldings; Plastic foam; Felt; Wall cupboards; Upholstery fabrics - Mfg. & Whol.; Paper hangers.
De hoofdactiviteit van GENERALE REVETEMENTS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENERALE REVETEMENTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENERALE REVETEMENTS, openstaande posities, locatie van GENERALE REVETEMENTS op de kaart.

GENERALE REVETEMENTS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is GENERALE REVETEMENTS, company assigned to the tax number BE09481994628. The company GENERALE REVETEMENTS is located at the address: Boulevard Maurice Lemonnier 87; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 881,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Libraries - Equipment. List of products are Timber; Veneers; Cork; Ribbons - Mfg. & Whol.; Leather - Artificial; Mouldings; Plastic foam; Felt; Wall cupboards; Upholstery fabrics - Mfg. & Whol.; Paper hangers.
The main activity of GENERALE REVETEMENTS is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GENERALE REVETEMENTS is not available. You also can look at reviews of GENERALE REVETEMENTS, open positions, location of GENERALE REVETEMENTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENERALE REVETEMENTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENERALE REVETEMENTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENERALE REVETEMENTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENERALE REVETEMENTS, employees, financial statistics.