Budget SA

Contactgegevens Budget SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Budget SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Budget SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Station 60; 6043; Charleroi (Ransart), België

Telefoon (phone): 071 35 33 93 (+32-071 35 33 93) 071 35 33 93 (+32-071 35 33 93)

Fax (fax): 071 35 48 96 (+32-071 35 48 96) 071 35 48 96 (+32-071 35 48 96)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Budget SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Budget SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Budget SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Budget SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Budget SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Budget SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Budget SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Budget SA
Products information Budget SA

BTW identificatienummer (tax): BE02957763671
Ondernemingsnummer: 8504486083
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 284,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

School supplies; Booksellers; Paper products - Mfg. & Whol.; Furniture - School^^School supplies; Booksellers; Paper products - Mfg. & Whol.; Furniture - School;

Product categorie (product category): Libraries - Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Budget SA
(Get full report from official database of BE for Budget SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Budget SA
Addition kinds of activities for Budget SA

3465. Automotive stampings | Automotive stampings
5499. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
01820103. Champignons, onder dekking gekweekt | Mushrooms, grown under cover
22119908. Chafer stoffen, katoen | Chafer fabrics, cotton
22319905. Molenmakers, contract: wol, mohair of soortgelijke vezels | Mill menders, contract: wool, mohair, or similar fibers
27520403. Speelkaarten, gelithografeerd | Playing cards, lithographed
30690806. Tandenringen, rubber | Teething rings, rubber
50720103. klinknagels | Rivets
50840101. Apparatuur en benodigdheden voor alcoholhoudende dranken | Alcoholic beverage making equipment and supplies
73890310. Promotie en verkoop van handelszegels | Trading stamp promotion and redemption

Werken bij Budget SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Budget SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Budget SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Budget SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor  een textielbedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster met ervaring

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • Polyvalent productiemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente productiemedewerker. Iemand die leergierig is, spontaan, enthousiast , en geen fysische beperkingen heeft. ( rug , etc..) Kennis van verwerkingsprocedures en de nodige chemische achtergrondkennis. Heftruck ervaring en attest is een pluspunt. Het is bij ons een job met handenarbeid. U spreekt één taal heel goed. Dit kan gelijk welke taal zijn.

  • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Huishoudhulp Kortemark - vanaf 10 tot 38u per week (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    HULP IN HUIS verwent je met mooie loonvoorwaarden, maaltijdcheques, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, mogelijkheid electrische fiets, spaarpuntensysteem, verlof vrij te kiezen,... Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Kortemark, Handzame, Zarren. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag (vanaf 10uur tot) fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl.

  • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DEELS

    Type: Vaste Job

    Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Technische ondersteuning en magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AW TECH

    Type: Vaste Job

    Herstellen lastoortsen (inclusief opleiding indien nodig) Isolatietesten lastoestellen (inclusief opleiding) Bijhouden en opvullen stock

Zoek naar antwoorden van Budget SA in sociale netwerken
Look for responds of Budget SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Budget SA. Laat een reactie achter voor Budget SA. Budget SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Budget SA. Leave a respond for Budget SA. Budget SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Budget SA op de google maps. Adres en contacten Budget SA
Location of Budget SA on the google maps. Address and contacts of Budget SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Budget SA Budget SA: FLPLANET INTERNET NV | B.I.S. | LUC DEMEULENAERE | VERELST R | DE WILDE C?DRIC

Other related companies as Budget SA: FLPLANET INTERNET NV | B.I.S. | LUC DEMEULENAERE | VERELST R | DE WILDE C?DRIC

Budget SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Budget SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02957763671. Het bedrijf Budget SA bevindt zich op het adres: Rue de la Station 60; 6043; Charleroi (Ransart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 284,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Libraries - Equipment. Lijst met producten zijn School supplies; Booksellers; Paper products - Mfg. & Whol.; Furniture - School^^School supplies; Booksellers; Paper products - Mfg. & Whol.; Furniture - School;.
De hoofdactiviteit van Budget SA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Budget SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Budget SA, openstaande posities, locatie van Budget SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Budget SA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Budget SA, company assigned to the tax number BE02957763671. The company Budget SA is located at the address: Rue de la Station 60; 6043; Charleroi (Ransart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 284,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Libraries - Equipment. List of products are School supplies; Booksellers; Paper products - Mfg. & Whol.; Furniture - School^^School supplies; Booksellers; Paper products - Mfg. & Whol.; Furniture - School;.
The main activity of Budget SA is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Budget SA is not available. You also can look at reviews of Budget SA, open positions, location of Budget SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Budget SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Budget SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Budget SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Budget SA, employees, financial statistics.