LIBRAIRIE DU CENTRE

Contactgegevens LIBRAIRIE DU CENTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE DU CENTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE DU CENTRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE JOSEPH THIRY 29; 4920; AYWAILLE, België

Telefoon (phone): 43844193 (+32-43844193) 43844193 (+32-43844193)

Fax (fax): +32 (87) 203-65-20 +32 (87) 203-65-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE DU CENTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE DU CENTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE DU CENTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE DU CENTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE DU CENTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE DU CENTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE DU CENTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE DU CENTRE
Products information LIBRAIRIE DU CENTRE

BTW identificatienummer (tax): BE09364166259
Ondernemingsnummer: 9730834960
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 184,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits: Bandes Dessinées.. Produits: Papeterie.

Product categorie (product category): Librairies. Tabac. Journaux. Fournitures de bureau

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE DU CENTRE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE DU CENTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE DU CENTRE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE DU CENTRE

282101. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
953204. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, bestuursniveau | Urban and community development, level of government
20910105. Chowder, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
32990305. Panelen, papier mache of gips van Parijs | Panels, papier mache or plaster of paris
37990204. Golfkarretjes, aangedreven | Golf carts, powered

Werken bij LIBRAIRIE DU CENTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE DU CENTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE DU CENTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE DU CENTRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

  • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

  • Elektromechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken momenteel voor snelle opstart regio Gent een electromechanieker 2 ploegen. Zelfstandig een machinepark elektrisch en mechanisch onderhouden

  • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Hoofdverpleegkundige regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundigbinnen dit WZC: -  Vind je de zorg voor ouderen enorm belangrijk -  Is leidinggeven je niet vreemd en kan je goeddelegeren -  Kan je open en duidelijke communiceren met jeteam -        -  Motiveer en coach jij je collega’s om kwalitatievezorg toe te dienen     ,n  -  Je hebt een duidelijk beeld over wat je wilbereiken -        -  Ben je zelfstandig en kan je proactief werken Bedrijfsprofiel:  Het woonzorgcentrum is centraal maar rustig gelegen. Deomgeving bruist van het groen waardoor je toch een landelijk gevoel krijgt. Zestreven naar een persoonsgerichte zorg door met regionale en universitaireziekenhuizen, scholen en een centrale apotheek samen te werken.

  • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

  • freelance social media coordinator & marketeer (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Zelfstandige activiteit

    opvolging social media * facebook * instagram opmaken van wedstrijden en verkoopacties meewerken aan nieuwe concepten en commerciele vertaling ervan inhoud website beheren schriftelijk, visuele en audiovisuele communicatie uitwerken logistieke uitvoering van communicatie, acties plannen kwaliteit van verspreide informatie controleren sociale media-toepassingen inzetten in professionele processen

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE DU CENTRE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE DU CENTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE DU CENTRE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE DU CENTRE. LIBRAIRIE DU CENTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE DU CENTRE. Leave a respond for LIBRAIRIE DU CENTRE. LIBRAIRIE DU CENTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE DU CENTRE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE DU CENTRE
Location of LIBRAIRIE DU CENTRE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE DU CENTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE DU CENTRE LIBRAIRIE DU CENTRE: FRITUUR BERBROEKENEERKE | Dubaere Optiek BVBA | HYDRAULIC EXCAVATION | MARC VANCAILLIE | KRIBBE PIETJE PEK

Other related companies as LIBRAIRIE DU CENTRE: FRITUUR BERBROEKENEERKE | Dubaere Optiek BVBA | HYDRAULIC EXCAVATION | MARC VANCAILLIE | KRIBBE PIETJE PEK

LIBRAIRIE DU CENTRE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE DU CENTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09364166259. Het bedrijf LIBRAIRIE DU CENTRE bevindt zich op het adres: PLACE JOSEPH THIRY 29; 4920; AYWAILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 184,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Librairies. Tabac. Journaux. Fournitures de bureau. Lijst met producten zijn Produits: Bandes Dessinées.. Produits: Papeterie..
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE DU CENTRE is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE DU CENTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE DU CENTRE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE DU CENTRE op de kaart.

LIBRAIRIE DU CENTRE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE DU CENTRE, company assigned to the tax number BE09364166259. The company LIBRAIRIE DU CENTRE is located at the address: PLACE JOSEPH THIRY 29; 4920; AYWAILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 184,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Librairies. Tabac. Journaux. Fournitures de bureau. List of products are Produits: Bandes Dessinées.. Produits: Papeterie..
The main activity of LIBRAIRIE DU CENTRE is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE DU CENTRE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE DU CENTRE, open positions, location of LIBRAIRIE DU CENTRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE DU CENTRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE DU CENTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE DU CENTRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE DU CENTRE, employees, financial statistics.