LIBRAIRIE DU CENTRE

Contactgegevens LIBRAIRIE DU CENTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE DU CENTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE DU CENTRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE REN? DELRUE 2; 7522; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69352188 (+32-69352188) 69352188 (+32-69352188)

Fax (fax): +32 (60) 295-42-47 +32 (60) 295-42-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE DU CENTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE DU CENTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE DU CENTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE DU CENTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE DU CENTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE DU CENTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE DU CENTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE DU CENTRE
Products information LIBRAIRIE DU CENTRE

BTW identificatienummer (tax): BE01053283691
Ondernemingsnummer: 1636383056
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 744,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in LIBRAIRIE DU CENTRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Librairies. Tabac. Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE DU CENTRE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE DU CENTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE DU CENTRE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE DU CENTRE

23999901. Schorten, borst (harnas) | Aprons, breast (harness)
33170102. Buizen, naadloos staal | Tubes, seamless steel
36489909. Ultraviolette lampinrichtingen | Ultraviolet lamp fixtures
48410000. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
51420103. Vruchten, bevroren | Fruits, frozen
79220305. Repertory, weg- of voorraadmaatschappijen: theatraal | Repertory, road or stock companies: theatrical

Werken bij LIBRAIRIE DU CENTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE DU CENTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE DU CENTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE DU CENTRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

  • Kraanman met rijbewijs C (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient de vrachtwagen met de kraan. Je plaatst de ruiten op het juiste niveau. Daarnaast help je ook mee met het plaatsen van de ruiten.

  • Polyvalente arbeid(st)er (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel en houtbedrijf zoeken wij arbeiders voor de afdelingen MONTAGE en EXPEDITIE Taken: meewerken aan de productie, montage / assemblage, inpak en expeditie

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een machine operator. Takenpakket: - Het bedienen van diverse machines - Laden en lossen - Slijpen, branden, ...

  • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

  • Technical Writer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: UNI-Learning Belgium

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • Junior/Medior System Engineer Linux (Diegem) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ElmosExpert

    Type: Vaste Job

    The System Engineer is part of the IT Systems department. IT Systems department provides design, monitoring, operation and implementation of computer based services. It ensures optimum availability, security and performance of server infrastructure within a global scope Duties. Role and duties: Guarantee the seamless availability of the server-side infrastructure components in a complex and dynamic environment; providing services on a global scale, while adhering to technical standards and strict security guidelines. Execute specialized tasks involved in maintaining all operating systems, servers and server-based applications in order to provide all sites with fully operational systems at the highest availability rate. Design and control the implementation of operating systems, server-based applications and servers to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term.

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

  • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE DU CENTRE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE DU CENTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE DU CENTRE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE DU CENTRE. LIBRAIRIE DU CENTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE DU CENTRE. Leave a respond for LIBRAIRIE DU CENTRE. LIBRAIRIE DU CENTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE DU CENTRE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE DU CENTRE
Location of LIBRAIRIE DU CENTRE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE DU CENTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE DU CENTRE LIBRAIRIE DU CENTRE: TIK- EN KANTOORWERKEN | MISTER COPY | La Clairière-Arlon ASBL | GARAGE DE NICOLO | GARAGE COVY CARS

Other related companies as LIBRAIRIE DU CENTRE: TIK- EN KANTOORWERKEN | MISTER COPY | La Clairière-Arlon ASBL | GARAGE DE NICOLO | GARAGE COVY CARS

LIBRAIRIE DU CENTRE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE DU CENTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01053283691. Het bedrijf LIBRAIRIE DU CENTRE bevindt zich op het adres: RUE REN? DELRUE 2; 7522; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 744,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Librairies. Tabac. Journaux. Producten gemaakt in LIBRAIRIE DU CENTRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE DU CENTRE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE DU CENTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE DU CENTRE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE DU CENTRE op de kaart.

LIBRAIRIE DU CENTRE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE DU CENTRE, company assigned to the tax number BE01053283691. The company LIBRAIRIE DU CENTRE is located at the address: RUE REN? DELRUE 2; 7522; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 744,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Librairies. Tabac. Journaux. Products created in LIBRAIRIE DU CENTRE were not found.
The main activity of LIBRAIRIE DU CENTRE is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE DU CENTRE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE DU CENTRE, open positions, location of LIBRAIRIE DU CENTRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE DU CENTRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE DU CENTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE DU CENTRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE DU CENTRE, employees, financial statistics.