HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES

Contactgegevens HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VRIJHEID 159; 2320; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33145461 (+32-33145461) 33145461 (+32-33145461)

Fax (fax): +32 (69) 240-58-32 +32 (69) 240-58-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES
Products information HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES

BTW identificatienummer (tax): BE05243194580
Ondernemingsnummer: 3856445312
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Librairies. Tabac. Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES
(Get full report from official database of BE for HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES
Addition kinds of activities for HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES

078299. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
639999. Verzekeringsmaatschappijen, nec, nec | Insurance carriers, nec, nec
01739906. Pistachenbos | Pistachio grove
16290503. Olieraffinaderijbouw | Oil refinery construction
37320208. Roeiboten, bouw en reparatie | Rowboats, building and repairing

Werken bij HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker vaste nacht (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker! Jouw belangrijkste taken? Het onderhoud, zowel preventief als dagdagelijks; Deelnemen aan de wekelijkse onderhoudsvergaderingen waarbij je helpt meedenken naar oplossingen; Uitwerken van technische verbeteringen; Projectmatig werken; Het oplossen van dringende storingen plus de rapportering aan de verantwoordelijke voor het onderhoud.

  • Magazijnier met heftruck (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Magazijnier met heftruckattest. Je staat in voor: - Bestellingen klaarzetten - Producten plastificeren - Inpakken - Laden en lossen - ...

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • Huishoudhulp (Zorgverlening) regio Mechelen-Noord/Walem (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou ! Jouw taken als huishoudhulp zorgverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud (eventueel aangevuld met was en strijk) bij zorgbehoevende personen thuis. Je betrekt de klant hierbij waar mogelijk. Alle uurroosters zijn mogelijk, zowel deeltijds als voltijds, en worden bepaald in onderling overleg.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES in sociale netwerken
Look for responds of HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES. Laat een reactie achter voor HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES. HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES. Leave a respond for HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES. HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES op de google maps. Adres en contacten HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES
Location of HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES on the google maps. Address and contacts of HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES: CHAHEMA HAIRSTYLING | Metal Project Construction | Colsoul J | Maselis P | FETTWEIS & KINET

Other related companies as HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES: CHAHEMA HAIRSTYLING | Metal Project Construction | Colsoul J | Maselis P | FETTWEIS & KINET

HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05243194580. Het bedrijf HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES bevindt zich op het adres: VRIJHEID 159; 2320; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Librairies. Tabac. Journaux. Producten gemaakt in HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES, openstaande posities, locatie van HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES op de kaart.

HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES, company assigned to the tax number BE05243194580. The company HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES is located at the address: VRIJHEID 159; 2320; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Librairies. Tabac. Journaux. Products created in HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES were not found.
The main activity of HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES is not available. You also can look at reviews of HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES, open positions, location of HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS VAN DEN ABEELE-DRIES, employees, financial statistics.