?T SPROOKJESATELIER

Contactgegevens ?T SPROOKJESATELIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?T SPROOKJESATELIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

?T SPROOKJESATELIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VREDELAAN 3; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14320722 (+32-14320722) 14320722 (+32-14320722)

Fax (fax): +32 (55) 949-74-17 +32 (55) 949-74-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?T SPROOKJESATELIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?T SPROOKJESATELIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?T SPROOKJESATELIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?T SPROOKJESATELIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?T SPROOKJESATELIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?T SPROOKJESATELIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?T SPROOKJESATELIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?T SPROOKJESATELIER
Products information ?T SPROOKJESATELIER

BTW identificatienummer (tax): BE05299774169
Ondernemingsnummer: 2399108886
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Livres pour Enfants.

Product categorie (product category): Librairies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?T SPROOKJESATELIER
(Get full report from official database of BE for ?T SPROOKJESATELIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?T SPROOKJESATELIER
Addition kinds of activities for ?T SPROOKJESATELIER

20660104. Gehakt cacaobonen | Shelled cacao beans
23999904. Kaasverbanden, gemaakt van aangekochte materialen | Cheese bandages, made from purchased materials
32610102. Kraanhandvatten, glanzend china en aardewerk | Faucet handles, vitreous china and earthenware
37140104. Reinigers, lucht, motorvoertuig | Cleaners, air, motor vehicle
50460303. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
59991102. Dierenvoeding | Pet food

Werken bij ?T SPROOKJESATELIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?T SPROOKJESATELIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?T SPROOKJESATELIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?T SPROOKJESATELIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke (M/V) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf in Kortemark zijn we op zoek naar een nieuwe lijnverantwoordelijke. Je kan de lijn zelfstandig opstarten. Je controleert de kwaliteit van de producten. Je kan de camera's instellen. Je plaatst het afgewerkte product op de transportband. Je houdt de werkplaats proper. Je vult de gewicht- en kwaliteitsdocumenten in.

  • Operator/lijnverantwoordelijk (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar een Operator - Lijnverantwoordelijke. Taken: Opstarten, instellen, afsluiten van de machines Oplossen van problemen Opvolgen van de medewerkers om zo de werking van de lijn te kunnen garanderen Opvragen van productievoorraad en verpakkingsmateriaal Bijsturen van de medewerker + opvolgen van een 5-tal mensen. Het gaat hier om 70% aansturen van je team en 30% zelf meewerken in de productie U werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen. Vroege ploeg: maandag tem donderdag: 5u - 13u vrijdag: 5u - 12u Late ploeg maandag tem donderdag: 12u55 - 21u10 vrijdag 11u55 - 18u55

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ALCIMEX

    Type: Vaste Job

    Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

  • Hulpbekister | betoncentralist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met site in Deerlijk zijn we op zoek naar een hulpbekister | betoncentralist Je past bestaande bekistingen aan volgens een productieplan. Je helpt mee bij het plaatsen van de wapening en alle toebehoren in de bekisting, het storten en afwerken van het element en de ontkisting ervan. Als betoncentralist sta je in voor de aanmaak van de gevraagde hoeveelheid betonsamenstelling voor architectonische betonelementen en dit volgens de geldende procedures en normen.

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

  • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Computer Recruitment Services - Information Risk Analyst (IRPA) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk382 Information Risk analyst (IRPA) : Banking, Brussels     Background   The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.     Role  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with bank's risk management methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritisation for the deployment of the bank's security initiatives.    Profile   Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organises, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance. Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, Sans Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments and managing targeted risk remediation activities.   You must be an EU national to be considered for this role   Reference: Nk382 Location: Brussels Language: English Duration: 6 months Start date: ASAP Rate: 550-575 euros per day

Zoek naar antwoorden van ?T SPROOKJESATELIER in sociale netwerken
Look for responds of ?T SPROOKJESATELIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?T SPROOKJESATELIER. Laat een reactie achter voor ?T SPROOKJESATELIER. ?T SPROOKJESATELIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?T SPROOKJESATELIER. Leave a respond for ?T SPROOKJESATELIER. ?T SPROOKJESATELIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?T SPROOKJESATELIER op de google maps. Adres en contacten ?T SPROOKJESATELIER
Location of ?T SPROOKJESATELIER on the google maps. Address and contacts of ?T SPROOKJESATELIER

Andere gerelateerde bedrijven als come ?T SPROOKJESATELIER ?T SPROOKJESATELIER: WALTER VAN CAUWENBERGHE | I.S.H. SPRL | GARAGE AUTO WEST | KLEDING VAN HOECKE | SKOEBIDOEKE

Other related companies as ?T SPROOKJESATELIER: WALTER VAN CAUWENBERGHE | I.S.H. SPRL | GARAGE AUTO WEST | KLEDING VAN HOECKE | SKOEBIDOEKE

?T SPROOKJESATELIER is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?T SPROOKJESATELIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05299774169. Het bedrijf ?T SPROOKJESATELIER bevindt zich op het adres: VREDELAAN 3; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 129,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Librairies. Lijst met producten zijn Produits: Livres pour Enfants..
De hoofdactiviteit van ?T SPROOKJESATELIER is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?T SPROOKJESATELIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?T SPROOKJESATELIER, openstaande posities, locatie van ?T SPROOKJESATELIER op de kaart.

?T SPROOKJESATELIER is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?T SPROOKJESATELIER, company assigned to the tax number BE05299774169. The company ?T SPROOKJESATELIER is located at the address: VREDELAAN 3; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 129,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Librairies. List of products are Produits: Livres pour Enfants..
The main activity of ?T SPROOKJESATELIER is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ?T SPROOKJESATELIER is not available. You also can look at reviews of ?T SPROOKJESATELIER, open positions, location of ?T SPROOKJESATELIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?T SPROOKJESATELIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?T SPROOKJESATELIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?T SPROOKJESATELIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?T SPROOKJESATELIER, employees, financial statistics.