SRIPVERHALEN CD'S

Contactgegevens SRIPVERHALEN CD'S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SRIPVERHALEN CD'S: address, phone, fax, email, website, opening hours

SRIPVERHALEN CD'S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWEVEGEMSESTRAAT 14; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56329254 (+32-56329254) 56329254 (+32-56329254)

Fax (fax): +32 (87) 922-19-55 +32 (87) 922-19-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SRIPVERHALEN CD'S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SRIPVERHALEN CD'S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SRIPVERHALEN CD'S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SRIPVERHALEN CD'S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SRIPVERHALEN CD'S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SRIPVERHALEN CD'S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SRIPVERHALEN CD'S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SRIPVERHALEN CD'S
Products information SRIPVERHALEN CD'S

BTW identificatienummer (tax): BE09247985839
Ondernemingsnummer: 1582550048
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 252,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Bandes Dessinées.

Product categorie (product category): Librairies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SRIPVERHALEN CD'S
(Get full report from official database of BE for SRIPVERHALEN CD'S)

Aanvulling soorten activiteiten voor SRIPVERHALEN CD'S
Addition kinds of activities for SRIPVERHALEN CD'S

1446. Industrieel zand | Industrial sand
5661. Schoenenwinkels | Shoe stores
273200. Boeken afdrukken | Book printing
20320105. Bonen, zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, without meat: packaged in cans, jars, etc.
22620105. Roller printing: kunstmatige vezels en zijden breed geweven stoffen | Roller printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
34499900. Divers metaalwerk, anders | Miscellaneous metalwork, nec
35550202. Platen, offset | Plates, offset
36790502. Schakelaars, stappen | Switches, stepping
39140506. Liefdevolle kopjes, roestvrij staal | Loving cups, stainless steel
75320401. Body shop, automotive | Body shop, automotive

Werken bij SRIPVERHALEN CD'S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SRIPVERHALEN CD'S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SRIPVERHALEN CD'S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SRIPVERHALEN CD'S. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (KORTRIJK) (m/v/x) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

  • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

  • Storingstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Storingstechnieker in 2 ploegen. Je voert mechanisch en elektrisch onderhoud uit aan de machines en lost storingen op (zowel elektrisch als mechanisch).

  • Machine operator 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een operator die in 2-ploegen wil werken. Functie: Je staat aan de productiemachine waar het schoeisel machinaal wordt vervaardigd. Je stelt de machine in en plaats alle onderdeeltjes op de machinale leest (vormmatrijs eerst reinigen en afspuiten, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip zetten,...). Eens het schoeisel vervaardigd is trek je deze van de leest en begin je opnieuw (vormmatrijs reinigen, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip opzetten,...). Het afgewerkte schoeisel wordt dan in grote rekken geplaatst, klaar voor de afwerking en de inpak.

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • HUISHOUDHULP TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

Zoek naar antwoorden van SRIPVERHALEN CD'S in sociale netwerken
Look for responds of SRIPVERHALEN CD'S in social networks

Lees alle opmerkingen voor SRIPVERHALEN CD'S. Laat een reactie achter voor SRIPVERHALEN CD'S. SRIPVERHALEN CD'S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SRIPVERHALEN CD'S. Leave a respond for SRIPVERHALEN CD'S. SRIPVERHALEN CD'S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SRIPVERHALEN CD'S op de google maps. Adres en contacten SRIPVERHALEN CD'S
Location of SRIPVERHALEN CD'S on the google maps. Address and contacts of SRIPVERHALEN CD'S

Andere gerelateerde bedrijven als come SRIPVERHALEN CD'S SRIPVERHALEN CD'S: MARIETTE PIKAERTS | CLEEREN ELLEN | INST.SUP.MUSIQUE & P?DAG. | BERNARD JUTTENS | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as SRIPVERHALEN CD'S: MARIETTE PIKAERTS | CLEEREN ELLEN | INST.SUP.MUSIQUE & P?DAG. | BERNARD JUTTENS | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

SRIPVERHALEN CD'S is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SRIPVERHALEN CD'S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09247985839. Het bedrijf SRIPVERHALEN CD'S bevindt zich op het adres: ZWEVEGEMSESTRAAT 14; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 252,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Librairies. Lijst met producten zijn Produits: Bandes Dessinées..
De hoofdactiviteit van SRIPVERHALEN CD'S is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SRIPVERHALEN CD'S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SRIPVERHALEN CD'S, openstaande posities, locatie van SRIPVERHALEN CD'S op de kaart.

SRIPVERHALEN CD'S is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is SRIPVERHALEN CD'S, company assigned to the tax number BE09247985839. The company SRIPVERHALEN CD'S is located at the address: ZWEVEGEMSESTRAAT 14; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 252,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Librairies. List of products are Produits: Bandes Dessinées..
The main activity of SRIPVERHALEN CD'S is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SRIPVERHALEN CD'S is not available. You also can look at reviews of SRIPVERHALEN CD'S, open positions, location of SRIPVERHALEN CD'S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SRIPVERHALEN CD'S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SRIPVERHALEN CD'S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SRIPVERHALEN CD'S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SRIPVERHALEN CD'S, employees, financial statistics.