LIBRAIRIE ST.HONOR?

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • LIBRAIRIE ST.HONOR?
Private companiesTobacco Products • LIBRAIRIE ST.HONOR?

Contactgegevens LIBRAIRIE ST.HONOR?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE ST.HONOR?: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE ST.HONOR?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. DU MARCH? AUX POULETS 48; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22170348 (+32-22170348) 22170348 (+32-22170348)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE ST.HONOR?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE ST.HONOR?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE ST.HONOR?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE ST.HONOR?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE ST.HONOR?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE ST.HONOR?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE ST.HONOR?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE ST.HONOR?
Products information LIBRAIRIE ST.HONOR?

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LIBRAIRIE ST.HONOR? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Librairies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE ST.HONOR?
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE ST.HONOR?)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE ST.HONOR?
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE ST.HONOR?

5088. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
12319903. Strip mijnbouw, antraciet | Strip mining, anthracite
29520100. Dakmaterialen | Roofing materials
38250226. Halfgeleider testapparatuur | Semiconductor test equipment
78299902. Filmbibliotheek, film | Film library, motion picture

Werken bij LIBRAIRIE ST.HONOR?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE ST.HONOR?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE ST.HONOR?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE ST.HONOR?. Looking for open vacancies in other companies

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • Productiemedewerker (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Lokeren doet het transport van frituurolie, zowel leveren als ophalen. Omdat zij een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn ze op zoek naar een productiemedewerker. Functie als productiemedewerker: - Helpen met laden en lossen van de vrachtwagens - Vaten rollen naar een van de warmte kamers. - Onderhoud van magazijn of warmte kamer - Container legen De uren zullen verlopen in 2 shifts.

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

  • Elektricien met ervaring / automatisatie technieker - dag of ploegen - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een elektricien / automatisatie technieker. Takenpakket: U staat samen met je collega's in voor het dagelijks & preventief onderhoud. Daarnaast staan jullie in voor de herstellingen aan het machinepark van de tuftafdeling & de afdeling geweven. U werkt mee aan de automatisatie & het vernieuwen van het machinepark. U voert elektrische interventies uit Tekenen van elektrische schema's

  • Gemotiveerde inpakmedewerker - daguren te Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze opdrachtgever, een familiale KMO, te Sint-Amands zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakmedewerker.  Takenpakket: je zal instaan voor het plaatsen van karton aan het begin van de inpaklijn controleren van de verpakkingen kartonnen verpakkingen vouwen en in dozen plaatsen stapelen van dozen op een transpallet

  • Junior automechanieker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Lokeren ben is Itzu jobs op zoek naar een junior automechanieker. Snelle opstart verzekerd

  • Elektricien automatische regeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onder leiding van een Teamleader en samen met je collega's zorg je voor de montage-, bedradings- en bekabelingswerken van elektrische installaties in gebouwen. Naast hoog- en laagspanningsinstallaties installeren we ook beveiliging (toegangscontrole, inbraakbeveiliging, camerabewaking), multimedia, data-installaties, gebouwbeheersystemen en energiemanagementsystemen bij onze klanten (ziekenhuizen, zwembaden, kantoorgebouwen…).

  • Assistent operations manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

  • Huishoudhulp (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Agilitas Eeklo

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • ZELFSTANDIG UITBATER ELDI - TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: ELDI

    Type: Zelfstandige activiteit

    U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten mooi uit te stallen. U bent accuraat en kunt de kunt de dagelijkse kassahandelingen goed uitvoeren.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE ST.HONOR? in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE ST.HONOR? in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE ST.HONOR?. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE ST.HONOR?. LIBRAIRIE ST.HONOR? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE ST.HONOR?. Leave a respond for LIBRAIRIE ST.HONOR?. LIBRAIRIE ST.HONOR? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE ST.HONOR? op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE ST.HONOR?
Location of LIBRAIRIE ST.HONOR? on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE ST.HONOR?

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE ST.HONOR? LIBRAIRIE ST.HONOR?: PSION-BASTIN-MARCHAL | HONDENKAPSALON RATAPLAN | Heremans V | BRUGGE AUTOMOBIEL DENOYEL BVBA | BADA LUNETTA

Other related companies as LIBRAIRIE ST.HONOR?: PSION-BASTIN-MARCHAL | HONDENKAPSALON RATAPLAN | Heremans V | BRUGGE AUTOMOBIEL DENOYEL BVBA | BADA LUNETTA

LIBRAIRIE ST.HONOR? is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE ST.HONOR?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf LIBRAIRIE ST.HONOR? bevindt zich op het adres: R. DU MARCH? AUX POULETS 48; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Librairies. Producten gemaakt in LIBRAIRIE ST.HONOR? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE ST.HONOR? is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE ST.HONOR? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE ST.HONOR?, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE ST.HONOR? op de kaart.

LIBRAIRIE ST.HONOR? is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE ST.HONOR?, company assigned to the tax number BE08681915283. The company LIBRAIRIE ST.HONOR? is located at the address: R. DU MARCH? AUX POULETS 48; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Librairies. Products created in LIBRAIRIE ST.HONOR? were not found.
The main activity of LIBRAIRIE ST.HONOR? is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE ST.HONOR? is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE ST.HONOR?, open positions, location of LIBRAIRIE ST.HONOR? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE ST.HONOR?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE ST.HONOR?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE ST.HONOR?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE ST.HONOR?, employees, financial statistics.